3.3-5V Lietaus, Lietaus, Jautrus Aptikimo Jutiklis, Modulis, Oro Drėgmė, dėl minėto sprendimo arduino 3.3-5V Lietaus, Lietaus, Jautrus Aptikimo Jutiklis, Modulis, Oro Drėgmė, dėl minėto sprendimo arduino

3.3-5V Lietaus, Lietaus, Jautrus Aptikimo Jutiklis, Modulis, Oro Drėgmė, dėl minėto sprendimo arduino "Pasidaryk pats" Rinkinys

€0.77 €0.74
Yra sandėlyje
s7902

Žymos: augalų drėgmės jutiklis arduino, arduino uno r3, arduino jutiklių rinkinys, filmas slėgio daviklis, sensor speed wind, Jutiklis, jutiklio modulis tiguan, bme280 sensor, arduino, lietaus jutiklis, ir sensor.

  • Galia: Analoginis
    Naudojimas: Drėgmės Jutiklis
    Modelio Numeris: /
    Tipas: Drėgmės Jutiklis
    Medžiaga: Polimeras
    Teorija: Indukcinių Jutiklis
    Prekės Pavadinimas: HESAI
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Pirkimo Pastabos

    1. Du logistikos Yanwen Ekonomikos Oro Pašto ir Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius neturi sekimo informaciją, todėl nėra jokio laiko limito.Mes rekomenduojame naudoti Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu arba Sportobirza.lt Standartinis Pristatymas.

    2. Mes neprisiimame grąžinamosios išmokos už nedidelę žalą (pin lenkimo, nedideli ekrano atsparumo dilimui ir kt.)per tranzito medžiagos, nekeičiant įprastinio naudojimo.Jei jūs proto,nereikia pirkti.

    3. Kai kurie produktai suteikia techninę paramą, jei jums reikia pagalbos, prašome susisiekti su mumis, mes jums tvarkyti savo pranešimų pirmą kartą.

    4. Jei turite klausimų apie prekę, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčų.Mes jums labiausiai patenkinamo atsakymo.

    5. Mes teikiame kiekvienas klientas su geros kokybės produktų, labai palankiomis kainomis ir nuoširdžiausią paslaugos.Mes tikimės, kad jūsų gerų atsiliepimų.

    Linkime jums malonaus apsipirkimo!

    Robotas rinkiniai , lietaus , lietaus jutiklis , gali būti naudojama stebėti įvairių oro sąlygų , ir kreipėsi į keletą fiksuota išėjimo signalas ir AO .

    1, jutiklis naudoja aukštos kokybės dvipusis FR-04 medžiagos , didelis plotas 5.0\'\' 4.0 CM, ir nikeliu paviršiaus , veiksmingai nuo oksidacijos, laidumas, yra aukščiausios kokybės ir jų eksploatavimo srityse ;

    2 , lyginamosios išvesties signalas, švaraus signalo geras , vairavimo sugebėjimų, nei 15mA;

    3 , elektra bitų reguliuoti jautrumą ;

    4, Darbinė įtampa 3.3 V-5V

    5, išvesties formatas : Skaitmeninis perjungimo išvestis ( 0 ir 1 ) ir analoginis išėjimo įtampa AO ;

    6, su varžtų skylių lengvas montavimas

    7 , mažas valdybos PCB dydis : 3.2 cm x 1.4 cm

    8 , naudojant daug įtampos LM393 lyginamojoje

    Prijungti 5V maitinimas , maitinimo indikatorius , jutiklis valdyba ne lašas, kai , AR produkcija yra aukštos , perjungti šviesas , varvantis lašas vandens , AR produkcija yra mažas , jungiklis indikatoriaus lemputė,

    Teptuku virš vandens lašeliai, grįžo į produkcijos aukštą valstybės. . . .

    AO analoginis išėjimas gali būti prijungtas prie mikrovaldiklių aptinka SKELBIMĄ, burnos lietaus lašai aukščiau dydžio.

    AR TTL skaitmeniniai išėjimai, taip pat gali būti prijungtas prie mikrovaldiklių aptinka, ar yra lietus .

    1×Lietaus Lašas Modulis Su Kabeliu

    Jei reikia daugiau dalių Pls spustelėkite ir pateikti užsakymą.Jei jums reikia daugiau kiekį,Pls susisiekti su mumis.Jei jums tai kaina,Jei kai kurios dalys negali sužinoti mano parduotuvėje,Pls susisiekti su mumis,mes vis dar turime daug dalių, nereikia skelbti.

    Mes atsiųsime naujausią produktą, u pgraded funkcija.Ji gali turi skirtingos formos ar spalvos.Jei negalite susitarti, pls, nereikia pirkti.

    Prašome don ' t open ginčą ir palikti jokių blogų atsiliepimų, jei turite bet kokių klausimų, nedvejodami susisiekite su mumis,mes jums patenkinamo atsakymo.Tikiuosi, kad jums suprasti mus, ačiū jums iš anksto.

    Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

    Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

  • Atsiliepimai (2)

    • Kimmae 13

      ok

    • Matilda 2010

      Works as expected. Recommend

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai