Nešiojamų Sandarinimo Namų Ūkio Mašinos Nešiojamų Sandarinimo Namų Ūkio Mašinos Nešiojamų Sandarinimo Namų Ūkio Mašinos Nešiojamų Sandarinimo Namų Ūkio Mašinos Nešiojamų Sandarinimo Namų Ūkio Mašinos Nešiojamų Sandarinimo Namų Ūkio Mašinos

Nešiojamų Sandarinimo Namų Ūkio Mašinos

€6.81 €5.73
Yra sandėlyje
s7930

Žymos: Gruntas, makaronų mašinos formuotojas, rankinis folija sandarinimo mašina, plastiko gruntas, krepšys gruntas, garsiakalbis portapack h2, mini gruntas, filmas gruntas, plastikinė dėžutė, etagere saugojimas.

  • Medžiaga: Plastikiniai
    Modelio Numeris: Nešiojamų Sandarinimo Namų Ūkio Mašinos
    Funkcija: Eco-Friendly
    Tipas: Krepšys Įrašus
    Plastiko Tipas: PC
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Kaip jūs paprastai susiję su tų likusių užkandžių ir maisto produktų?

    ? Mesti jį šalin?Tai per daug.

    ? Parduotuvė su apkaba?Ji gali ištekėti, pelėsių augimui......Baisu!

    Nesijaudinkite, tegul Nešiojamieji Sandarinimo Namų ūkio Mašinos jums padėti išsklaidyti šiuos klausimus!

    ✅ Laikyti Savo maisto šviežumas ir trapumą. ✅ Ne daugiau messing su maišeliu įrašus. ✅ Ne daugiau skruzdės mano maisto, tiesiog visi mano krepšiai uždaromos ant prekystalio.

    ✨✨ išlaikyti žetonų, ryžių, riešutų arba krekerių, švieži ir traškūs.Ji yra būtina kiekvienam namų! ✨✨ Ir ji gali padėti jums organizuoti namų apyvokos daiktų ir, kad jūsų namuose būtų švari ir tvarkinga!Pagrindinės Savybės

    Laikyti Šviežią Ir Drėgmei Atsparus

    Šis Nešiojamas Sandarinimo Namų ūkio Mašina padės Išlaikyti visi valgomieji (bakalėja, traškučiai, saldainiai, užkandžiai, užsiliko)švieži ir sausi.Nereikia užkandis įrašų ir kitų nereikalingų maisto užsklandas.

    Multi-Function

    Visus valgomieji (bakalėja, traškučiai, saldainiai, užkandžiai, užsiliko) ŠVIEŽI ir SAUSI.Išvengti konteineriai, kad nereikia tikrai laikykite maistą uždaromos iš oro.Bet kokios rūšies plastiko maišą taikomi energijos sandarinimo.

    Nereikia Imti

    Naudojimas su baterijomis, nr. įkrovimo kabelis reikalingas, todėl nėra reikalo rasti įkrovimo kabelis nebėra!Speciali pastaba: Ši Sandarinimo Mašina turi naudoti šarminius elementus.

    Ruonis Sekundžių

    Tiesiog paspauskite ir patraukite mini maisto gruntas visoje maišelį sukurti hermetiški antspaudas.Jums bus užrakinti jums maistas (užkandžiai šviežumą ir skonį.

    Mini Dizaino-Lengva Nešiotis

    Dydis šis Nešiojamas Sandarinimo Namų ūkio Mašinos 3*7.9*1.8 cm, todėl yra kompaktiškas ir patogus sandėliuoti.Jūs galite įdėti jį į savo kuprinę į kempingas, žygiai, žvejyba, arba atostogų, ir naudoti jį paruoškite likusius užkandis krepšiai ir vaisių krepšiai, kai jūs paliekate!Naudojimo Instrukcijos

    Specifikacija

    Medžiagos: ABS

    Spalvos: Balta, Pilka

    Gaminio Dydis: 3*7.9*1.8 CM

    Produkto Svoris: 23G

    Pakuotės Turinys: Portable Sandarinimo Namų Ūkio Mašinos*1 Pastaba

    Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

    Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodoma nuotrauka.

  • Atsiliepimai (2)

    • Vasilisa241

      With good. Good

    • Mihailovskiy

      good

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai