Sienų Lipdukai 2020 NAUJŲ Didelių Šeimos Medis Sienų Lipdukus, Foto Rėmelis Medis su Paukščiais atsparus Vandeniui Sienų Lipdukai Kambarį Dekoro Sienų Lipdukai 2020 NAUJŲ Didelių Šeimos Medis Sienų Lipdukus, Foto Rėmelis Medis su Paukščiais atsparus Vandeniui Sienų Lipdukai Kambarį Dekoro Sienų Lipdukai 2020 NAUJŲ Didelių Šeimos Medis Sienų Lipdukus, Foto Rėmelis Medis su Paukščiais atsparus Vandeniui Sienų Lipdukai Kambarį Dekoro Sienų Lipdukai 2020 NAUJŲ Didelių Šeimos Medis Sienų Lipdukus, Foto Rėmelis Medis su Paukščiais atsparus Vandeniui Sienų Lipdukai Kambarį Dekoro Sienų Lipdukai 2020 NAUJŲ Didelių Šeimos Medis Sienų Lipdukus, Foto Rėmelis Medis su Paukščiais atsparus Vandeniui Sienų Lipdukai Kambarį Dekoro Sienų Lipdukai 2020 NAUJŲ Didelių Šeimos Medis Sienų Lipdukus, Foto Rėmelis Medis su Paukščiais atsparus Vandeniui Sienų Lipdukai Kambarį Dekoro

Sienų Lipdukai 2020 NAUJŲ Didelių Šeimos Medis Sienų Lipdukus, Foto Rėmelis Medis su Paukščiais atsparus Vandeniui Sienų Lipdukai Kambarį Dekoro

€1.74
Yra sandėlyje
s79797

Žymos: xr incell.

  • Prekės Pavadinimas: faroot
    Modelio Numeris: Sienų Lipdukai
    Modelis: Plokštumos, Sienos Lipdukas
    Klasifikacija: Už Sienos, Baldai Lipdukai
    Scenarijus: SIENOS
    Stilius: Klasikinis
    Medžiaga: PVC
    Temos: AUGALŲ

    Didelės Šeimos Medis Sienų Lipdukus, Foto Rėmelis Medis su Paukščiais atsparus Vandeniui Sienų Lipdukai Kambarį Dcor

    Savybės: -- Ateina su 6 nuotraukų rėmelio lipdukai.Pakankamai savo kūrybiškumą srautus. -- Dalintis džiaugsmu, kurį dovanų šiuos lipdukus, savo artimuosius. -- Aukščiausios kokybės, jis truks metus be lupimo, raukšlių arba išblukimo.

    Specifikacija: Medžiaga: PVC Spalva: Juoda Stilius: Stilingas

    Instrukcijos: 1, Nuvalykite paviršių prieš klijuojant sienų lipdukai.Užtikrinti, kad paviršius yra lygus, švarus ir sausas. 2, Nulupkite sienų lipdukai nuo pagrindo popieriaus. 3, Klijuoti pagal paveikslėlį", arba "PASIDARYK pats" savo idėją. 4, Tada klijuoti sienos lipdukai lėtai ir tvirtai iš viršaus į apačią. 5, Užtikrinti, kad per visą sienos lipdukai susisiekti su siena ir, kad nesusidarytų oro burbuliukai yra įstrigę po sienos lipdukai.

    Pakuotė 4Pcs x Sienų Lipdukai Pažadu, Jeigu gaminys turi kokybės problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes padėsime jums išspręsti problemą, kaip greitai, kaip įmanoma.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai