25pcs Mirti Sumažinti Plastiko Prekes Pirkinių Maišeliai Su Rankena Dovanų Maišelis Kalėdų Vestuves Orangizer Saldainių, Torto Pakuotės 25pcs Mirti Sumažinti Plastiko Prekes Pirkinių Maišeliai Su Rankena Dovanų Maišelis Kalėdų Vestuves Orangizer Saldainių, Torto Pakuotės 25pcs Mirti Sumažinti Plastiko Prekes Pirkinių Maišeliai Su Rankena Dovanų Maišelis Kalėdų Vestuves Orangizer Saldainių, Torto Pakuotės 25pcs Mirti Sumažinti Plastiko Prekes Pirkinių Maišeliai Su Rankena Dovanų Maišelis Kalėdų Vestuves Orangizer Saldainių, Torto Pakuotės 25pcs Mirti Sumažinti Plastiko Prekes Pirkinių Maišeliai Su Rankena Dovanų Maišelis Kalėdų Vestuves Orangizer Saldainių, Torto Pakuotės 25pcs Mirti Sumažinti Plastiko Prekes Pirkinių Maišeliai Su Rankena Dovanų Maišelis Kalėdų Vestuves Orangizer Saldainių, Torto Pakuotės

25pcs Mirti Sumažinti Plastiko Prekes Pirkinių Maišeliai Su Rankena Dovanų Maišelis Kalėdų Vestuves Orangizer Saldainių, Torto Pakuotės

€2.55 €1.79
Yra sandėlyje
s82657

Žymos: sulankstomi plastikiniai tote bag, pritaikyti lino maišelis, premium plastikinė rankena krepšiai, paukštis mirti, krepšys ziplock, mirti sandėlyje, plastikinis maišelis tvarkytojas, whehleed pirkinių krepšiai, alldata remontas programinė įranga, lino diržo krepšys.

  • Funkcija: Lankstymo
    Naudoti: Maisto
    Type4: 20*30 cm
    Kilmės: KN(Kilmės)
    type1: 25pcs
    Medžiaga: Kita
    Tipas: Laikymo Krepšiai
    Taikomas Vietos: VIRTUVĖ
    type5: Vestuvės
    Prekės Pavadinimas: PERNEAKY
    Type3: Karamelinis Pyragas Vyniojimo Krepšiai
    Modelio Numeris: dovanų maišelis
    Modelis: Butas Tipas
    Type2: Pirkinių Maišeliai
    Produktas: Kita

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: plastikas

    Spalva: matinė balta su daisy modelis

    Dydis: 20*30 cm, kai sulankstytas ir 20*10*25cm, kai atidaryti

    Kiekis: 25pcs

    Savybės:

    1. Patvarus – Mūsų prekių pirkinių maišeliai yra pagaminti naudojant aukštos kokybės plastiko; šių dovanų maišeliai yra tvirtas ir atsparus vandeniui.Puikus šviesos naudojimo ir laikymo ne trapių daiktų.

    2. Puikus naudoti kaip lengvas pirkinių krepšiai, goodie maišelius, šalies naudai maišeliai, dovanų maišeliai, arba įvykis, maišeliai.Kiekvienas paketas apima 25pcs maišeliai.

    3. Maišas yra pakankamai sunku ir didelis atsparumas tempimui, ir tai nėra lengva pertraukos, net jei jis yra traukiamas su jėgos ir patvarumo koeficientas yra atnaujintas.

    4. Apačioje turi būti atidaryta ranka, ne kvadrato apačioje dizainas

    5. Gali būti naudojamas paketas, vaisiai, užkandžiai, gėrimai, pietūs dėžės, kosmetikos ir kt.

    Pastaba:

    1. Dėl įtakos daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ekrano šviesumą ir šviesos ryškumas, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo rodomos nuotraukos svetainėje.

    2. Prašome leisti duomenys turi šiek tiek nukrypimas nuo vadovo vertinimo.

    Pakuotė:

    25* krepšiai

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai