Namų Vandens Dozatorius Siurblys USB jungtį Automatinis Elektrinis Vandens Siurblys Nešiojamų Geriamojo Butelių Drinkware Perjungti Įrankių #1 Namų Vandens Dozatorius Siurblys USB jungtį Automatinis Elektrinis Vandens Siurblys Nešiojamų Geriamojo Butelių Drinkware Perjungti Įrankių #1 Namų Vandens Dozatorius Siurblys USB jungtį Automatinis Elektrinis Vandens Siurblys Nešiojamų Geriamojo Butelių Drinkware Perjungti Įrankių #1 Namų Vandens Dozatorius Siurblys USB jungtį Automatinis Elektrinis Vandens Siurblys Nešiojamų Geriamojo Butelių Drinkware Perjungti Įrankių #1 Namų Vandens Dozatorius Siurblys USB jungtį Automatinis Elektrinis Vandens Siurblys Nešiojamų Geriamojo Butelių Drinkware Perjungti Įrankių #1

Namų Vandens Dozatorius Siurblys USB jungtį Automatinis Elektrinis Vandens Siurblys Nešiojamų Geriamojo Butelių Drinkware Perjungti Įrankių #1

€11.76 €9.53
Yra sandėlyje
s85361

Žymos: xs max dangus.

  • Feature2: Paprasta mygtuko operacija
    Feature3: Saugi medžiaga, netoksiška ir bekvapis
    Elemento Tipas: Lentelėje Įrašus & Laikikliai
    Medžiaga: Elektrinis Vandens Dozatorius
    Modelio Numeris: Elektrinis Vandens Dozatorius
    Feature1: Paprasta mygtuko operacija

    Spalva: balta/žalia/mėlyna/violetinė

    Dydis: 190*130mm

    Medžiaga: plastikas, silikonas. 304 nerūdijančio plieno

    Nominali galia: 3W

    Vardinė įtampa: 5V

    Krovimo laikas: approx.3h

    Vandens žarnos ilgis: 560mm

    Paketų sąrašo:

    1 x vandens butelis siurblys

    1 x krovimo kabelis

    1 x silikoninė žarna

    1 x nerūdijančio plieno vamzdis

    Savybės:

    ** Medžiaga: BPA free geriamojo vandens balionėlis, maisto kokybės silikono žarna, 304 nerūdijančio plieno, ans plastiko, netoksiškas ir bekvapis.

    ** Suderinamumas: elektrinė siurbimo įtaisas tinka tik į butelius išpilstyto geriamojo vandens, tinka įvairių modelių galoną barelį.

    ** USB įkraunamą: Pastatytas daugkartinio įkrovimo baterija.Galite naudoti maždaug 5-8 butelius vandens, kai visiškai įkrautas.

    ** Paprasta naudoti: Tiesiog pritvirtinkite mažas siurblys ant buteliuko burną.Paprastas jungiklis operacijos, visiškai be vargo .

    Pastabos:

    1. Prašome leidžiama 1-3mm skirtumai dėl vadovo matavimo, dėkojame už jūsų supratimą!

    2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, prašome suprasti, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

    -Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes willsend daiktų, kaip įmanoma greičiau, kai mokėjimas yra baigtas. -Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. -Atkreipkite dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

    -Siuntimo išlaidas nėra jokių importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

    1. Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA! 2.pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas, daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas bus atsakingas už tokias sugadinti arba prarasti,ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai, tu grąžinti prekes. 3. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį konkrečias priežastis grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

    4. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Sportobirza.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

  • Atsiliepimai (1)

    • RichardALamb

      Work well Pig four key shipping wholesale fast and well received it

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai