Aliejiniai dažai 50ml Vamzdis Profesinės Aliejaus Tapybai Vaikų piešinių Suaugusiems Aliejiniai dažai 50ml Vamzdis Profesinės Aliejaus Tapybai Vaikų piešinių Suaugusiems Aliejiniai dažai 50ml Vamzdis Profesinės Aliejaus Tapybai Vaikų piešinių Suaugusiems Aliejiniai dažai 50ml Vamzdis Profesinės Aliejaus Tapybai Vaikų piešinių Suaugusiems Aliejiniai dažai 50ml Vamzdis Profesinės Aliejaus Tapybai Vaikų piešinių Suaugusiems Aliejiniai dažai 50ml Vamzdis Profesinės Aliejaus Tapybai Vaikų piešinių Suaugusiems

Aliejiniai dažai 50ml Vamzdis Profesinės Aliejaus Tapybai Vaikų piešinių Suaugusiems

€1.47 €0.76
Yra sandėlyje
s8544

Žymos: menas, van gogh akvarelė, teptukas, akvarelė, meno aliejinių dažų, kreidos dažų, meno dažai, akrilo dažai, aliejinių dažų pigmentas, naftos pastelinių, aliejinių dažų rinkinys.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Tipas Didmeninės: No
    Rinkinys Tipas: No

    Aprašymas:

    KODĖL ALYVA, DAŽAI DAUGIAU AKRILO?Aliejiniai dažai turi daugiau pigmento į juos, todėl turtingesni, daugiau ryškių spalvų.Akriliniai patamsinti šiek tiek, nes jie sausi, o aliejus dažams-ne.Maišymo akriliniai yra sunkiau, nei maišyti aliejų dėl džiovinimo procesą.Išbandyti save!

    Mes suspaudus kiekvienas lašas spalvos, iš aukščiausios kokybės pigmentų į šių oro nepraleidžiančiais, sandariuose vamzdžiai, užtikrinant jums mėgautis šviežia, ryškių dažų laikas po laiko po laiko.

    PUIKI DOVANA MENO MĖGĖJAI: Ar žinote ką nors, kas yra super kūrybos ir myli aliejaus tapybai?Neprilygstamą kokybę šio aliejinių dažų rinkinys tai puiki dovana meno entuziastai.Taigi nereikia laukti ypatinga proga!

    DAŽYTI KAIP PROFESIONALAS: Nauja dažymo?Nesijaudinkite, nes šis komplektas leis jums jaustis kaip jūs buvote tapyba metų!Gražiai pigmentiniai naftos spalvas galima dažyti kaip profesionalas, paliekant blizgančiu vieną kartą baigti.

    Sukurti šedevrą, kad tikrai išsiskiria su šių labai pigmentuotas, prabangus dažai, kurie suteikia menininkams patikimas, nuoseklus tekstūros, kad yra lengva dirbti su ir padeda sukurti gražūs, ryškių rezultatų savo drobės.

    Specifikacija:

    Spalva: Balta/Raudona/Mėlyna/Šviesiai Raudona/Šviesiai Mėlyna/Juoda/Geltona/Violetinė

    Dydis:50ML

    Komplektą Sudaro:

    1 gabalas, aliejiniai dažai

  • Atsiliepimai (3)

    • Sabvey1990

      Product badly packed, arrived broken.

    • Emilr 19

      Perfecto

    • Rylya091

      Perfect took a little while to get there, but it was worth it.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai