Naminių Kačių Dainos Žaislas Augintiniui Interaktyvi Katė Žaislas Sienos Langą Katė Braižymo Pakutenti Žaislas su Katžolių Žėrintis Kamuoliai Naminių Kačių Dainos Žaislas Augintiniui Interaktyvi Katė Žaislas Sienos Langą Katė Braižymo Pakutenti Žaislas su Katžolių Žėrintis Kamuoliai Naminių Kačių Dainos Žaislas Augintiniui Interaktyvi Katė Žaislas Sienos Langą Katė Braižymo Pakutenti Žaislas su Katžolių Žėrintis Kamuoliai Naminių Kačių Dainos Žaislas Augintiniui Interaktyvi Katė Žaislas Sienos Langą Katė Braižymo Pakutenti Žaislas su Katžolių Žėrintis Kamuoliai Naminių Kačių Dainos Žaislas Augintiniui Interaktyvi Katė Žaislas Sienos Langą Katė Braižymo Pakutenti Žaislas su Katžolių Žėrintis Kamuoliai Naminių Kačių Dainos Žaislas Augintiniui Interaktyvi Katė Žaislas Sienos Langą Katė Braižymo Pakutenti Žaislas su Katžolių Žėrintis Kamuoliai

Naminių Kačių Dainos Žaislas Augintiniui Interaktyvi Katė Žaislas Sienos Langą Katė Braižymo Pakutenti Žaislas su Katžolių Žėrintis Kamuoliai

€14.37 €11.49
Yra sandėlyje
s85678

Žymos: pet nulio pad, kartono raidė, catl, kraft vamzdis, katė grandiklis, kartonas popierius vamzdis, Kartonas, diamond tapybos kryželiu pilis, kartono dėžutė, kortelės katė.

  • Yra Protingas Prietaisas: No
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Tipas: katės
    Medžiaga: Kita
    Žaislai Tipas: Kita

    Katė žaislas yra įdomus interaktyvus žaislas, kuris gali pramogauti net laziest katė.Tai yra mielas partneris paleisti katės nuobodulio ir dėmesio.

    Savybės:

    Įmontuotas Šviesos Kamuolys ir Katžolių Kamuolys: Gali geriau pritraukti katė dėmesį.Gerinti katės susidomėjimą žaisti ir sumažinti nerimą.

    Su siurbtuko: siurbimo taures abiejų pusių yra fiksuotos ir gali būti naudojamas kaip katė laipiojimo rėmas.Ji taip pat gali būti adsorbuoti ant medinės grindys, grubus plytelės, grindų, langų, durų ir kt.

    Laikyti Sveikiau: Šis žaislas gali sumažinti kačių nerimas.Katė žaislas yra įdomus interaktyvus žaislas, kuris gali pramogauti net laziest katė.Tai yra mielas partneris paleisti katės nuobodulio ir dėmesio.

    Techniniai duomenys:

    Prekė: Katės dainos

    Pagrindinė medžiaga: PP

    Pagrindinė spalva: Geltona

    Mygtukas baterijos modelis: CR2032

    Dydis: 536*112*146mm

    Pastaba:

    * Gali būti, kad kai kurie nukrypimai dėl vadovo matavimo arba šiek tiek spalvų skirtumas dėl menamo būklės.Dėkojame už jūsų supratimą.

    Paketo Informacija:

    Pakuotės dydis: 50*8*8cm

    Pakuotės svoris: 440g

    Dovanų Dėžutė Pakuotė

    Pakavimo Sąrašas:

    1* Katė dainos

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai