Automobilinis USB AUX Sąsaja Adapteris, Skirtas Automobilinis USB AUX Sąsaja Adapteris, Skirtas Automobilinis USB AUX Sąsaja Adapteris, Skirtas Automobilinis USB AUX Sąsaja Adapteris, Skirtas Automobilinis USB AUX Sąsaja Adapteris, Skirtas

Automobilinis USB AUX Sąsaja Adapteris, Skirtas " Peugeot Citroen 96647952XT Papildomas USB kištukas, kištukinis lizdas

€7.57
Yra sandėlyje
s86738

Žymos: sąsaja peugeot, automobilinis usb lizdas, usb, aux lizdas peugeot, suslėgtų gamtinių dujų įpurškimo, konverteris peugeot usb, ford aux lizdas, kabelis "toyota", Automobilio 12 v lizdą, 12v saugiklio laikiklį, iaotugo usb automobilį.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Galia: 25W
    Prekės Pavadinimas: DAISIRONE
    Prekės Svoris: 0.022kg
    Įtampa: 12V
    Modelio Pavadinimas: 96671143XT

    Papildomas USB kištukas, kištukinis lizdas

    OEM:96660998XT 96647952XT

    Apie Apmokėjimas Ir Pristatymas

    Mes priimame visų mokėjimo būdų, kad išvardyti Sportobirza.lt

    Visame Pasaulyje Laivybos. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    Prašome atkreipti jūsų užsakymą,Tada mes laivą iš visos prekės pagal užsakymą vienu metu

    Mes tik laivas patvirtinti, kad adresai.Savo užsakymą adresas Turi Sutapti su jūsų pristatymo adresą.

    Ji paprastai imtis 10 iki 25 darbo dienų MUMS ES šalyse; 20-60 dienų poilsio pasaulį.

    , Jei jums nereikia gauti savo sklypo po 45 dienų, prašome susisiekti su mumis ir mes jums patikrinti su savo agentu.Jei negaunate po 60(Brazilija-90) dienų, mes išduos grąžinti pinigus jums.

    Prašome patikrinti siuntos, kada pristatyti, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinti ir išsiųsti jums naują.Apie Rturn & Grąžinti

    Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.

    Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

    Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Sportobirza.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.Apie Garantija

    Visi produktai turi 12 mėnesių garantija nuo mūsų parduotuvėje.

    Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Sportobirza.lt!

    Apie Klientų Atsiliepimai

    Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų Verslo plėtrai, Todėl prašome palikti Atsiliepimus, 5 Žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktais,labai labai Ačiū.

    Prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą nepasitarę su mumis, prašome nedvejodami Susisiekite su mumis pirma, jei turite kokių nors problemų.Atsiliepimai yra mūsų gyvenime,prieš jums palikti neutralų ar neigiamą atsiliepimą,susisiekite su mumis norėdami gauti geresnį Sprendimą,Mes pasistengsime atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau,iš anksto Dėkojame už jūsų kantrybę.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai