Originalą Asus Zenfone Max ZC550KL LCD Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Asus zc550kl Ekranas su Rėmo Pakeitimo Z010D Originalą Asus Zenfone Max ZC550KL LCD Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Asus zc550kl Ekranas su Rėmo Pakeitimo Z010D Originalą Asus Zenfone Max ZC550KL LCD Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Asus zc550kl Ekranas su Rėmo Pakeitimo Z010D Originalą Asus Zenfone Max ZC550KL LCD Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Asus zc550kl Ekranas su Rėmo Pakeitimo Z010D Originalą Asus Zenfone Max ZC550KL LCD Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Asus zc550kl Ekranas su Rėmo Pakeitimo Z010D Originalą Asus Zenfone Max ZC550KL LCD Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Asus zc550kl Ekranas su Rėmo Pakeitimo Z010D

Originalą Asus Zenfone Max ZC550KL LCD Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Asus zc550kl Ekranas su Rėmo Pakeitimo Z010D

€19.42 €15.15
Yra sandėlyje
s87207

Žymos: asus z010dd, 9 lcd ekranas, zc550kl baltas ekranas, aun lcd ekranas, padengti max, zc550kl, asus zenfon ekranas, asus lcd z01hd, max zc550kl ekranas, 16gb ddr3 ram.

  • Suderinamos Prekės: ASUS
    Suderinama Modelis: z010d
    Prekės Būklė: Naujas
    Produkto spalva: juoda, balta
    Medžiaga: IPS
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Didmeninės kainos: Aktyviai Susisiekite su mumis (Daugiau nei 10vnt)
    LCD Kit: Taip
    Tipas: LCD & Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis
    Sertifikavimo: CE
    pristatymo laikas: Per 1-3 Dienas
    Pakavimas: Hermetiškame + burbulas krepšys + saugos užpildas + putplasčio dėžutę
    Ekrano Dydis: 5.5" colių
    Jutiklinio Ekrano Tipas: Capacitive Ekranas
    Modelio Numeris: Zenfone Max ZC550KL
    Garantija: 6 Mėnesių(Ne Žmogaus Sužalojimą)
    Ekrano Rezoliucija: 720 x 1280
    QC: Testas 3 Kartus Befone Siunta
    Prekės Pavadinimas: pajūris

    Originalą Asus Zenfone Max ZC550KL LCD Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Asus zc550kl Ekranas su Rėmo Pakeitimo Z010D

    Priminimas:

    1. Prieš atliekant bet kokius įrenginio montavimo, prašome įsitikinkite, kad išbandyti produktą ir išlaikyti "SS" sertifikavimo ženklas teikti garantinį aptarnavimą.

    2. Mes garantuojame, kad pateikti vaizdo pakuotės atidarymo, per 48 valandas nuo jo gavimo jokios žalos, padarytos transporto avarijos.

    3. Kad ne atidėti savo prekių pristatymo metu, prašome užpildyti informacijos gavimas adresą, ir atkreipti dėmesį į mūsų informaciją, per 3 dienas, siekiant palengvinti bendravimą.

    4. Atokiose vietovėse gali būti papildomos išlaidos (transportavimo išlaidos / importo muitai / mokesčiai / kiti mokesčiai), bet nėra įtrauktos į produkto kainą.

    5. Užsisakyti produktą, mes suteiksime nemokamai remonto įrankių ir klijų, lengvai išardyti ir įdiegti ekrano, bet neturėtų atidaryti ginčų, kai pamiršta duoti dovanų.

    6. Esame sąžiningi pardavėjai.Prašome nerūpi, jei yra kitų pirkėjų, kurie nenori ateiti.Mes stengiamės išspręsti visas problemas, klientų ir draugų, ir pagaliau padaryti jums 100% patenkintas.

    7. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami palikti komentarą ir atidarykite ginčų, nedelsdami susisiekite su mumis, mes pasistengsime suteikti paslaugas per 24 valandas.Jei produktas yra geras, aš tikiuosi, jūs galite palikti teigiamų atsiliepimų iš 5 žvaigždučių, ačiū.

  • Atsiliepimai (2)

    • Annie West

      Packed well, came without damage. I have not yet put it, it works or not I will not say it yet.

    • Dfbrdbgfdgbdf

      Top

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai