Aukšta Temperatūra 0~400℃ Termopora K Tipo Zondo Jutikliai Viela Iš Nerūdijančiojo Plieno Termopora K Tipo Zondas Aukšta Temperatūra 0~400℃ Termopora K Tipo Zondo Jutikliai Viela Iš Nerūdijančiojo Plieno Termopora K Tipo Zondas Aukšta Temperatūra 0~400℃ Termopora K Tipo Zondo Jutikliai Viela Iš Nerūdijančiojo Plieno Termopora K Tipo Zondas Aukšta Temperatūra 0~400℃ Termopora K Tipo Zondo Jutikliai Viela Iš Nerūdijančiojo Plieno Termopora K Tipo Zondas Aukšta Temperatūra 0~400℃ Termopora K Tipo Zondo Jutikliai Viela Iš Nerūdijančiojo Plieno Termopora K Tipo Zondas Aukšta Temperatūra 0~400℃ Termopora K Tipo Zondo Jutikliai Viela Iš Nerūdijančiojo Plieno Termopora K Tipo Zondas

Aukšta Temperatūra 0~400℃ Termopora K Tipo Zondo Jutikliai Viela Iš Nerūdijančiojo Plieno Termopora K Tipo Zondas

€1.62 €1.13
Yra sandėlyje
s88402

Žymos: pt100, klaviatūra logitech, KTM, arduino dimeris, thermomet, "logitech", "bluetooth" klaviatūra logitech, keramikos krosnis, drėgnas jutiklis, mini pir.

  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Aptikimo Diapazonas: 0~400℃
    Zondo ilgis: 100mm
    Modelis: K tipo
    Modelio Numeris: K tipo Termopora
    Prekės Pavadinimas: ACEHE
    Švino Ilgis: 1 m, 2 m, 3 m, 4 m, 5 m
    Sertifikavimo: Nėra
    Zondo skersmuo: 5mm
    Sriegio specifikaciją: M8 * 1,25 MM žingsnio

    77673 Karšto Pardavimo Funkcijos: 1. Metalo, K-tipo termoporų yra plačiai naudojami visų mūsų temperatūros reguliatorių ir yra suderinamos su įvairiomis. 2. Jis turi greito reagavimo greitį ir stabilių rezultatų.Termoelementai yra atspari aukštoms temperatūroms, su temperatūros diapazonas 0°C iki 400°C. 3. Terminalo jungtis gali užtikrinti, patogus ir stabilus ryšys.Su 5mm skersmens zondas yra labai jautri ir gali greitai prasme temperatūra. 4. Produktas buvo išbandytas, pagal geros darbo sąlygos.Leisti termoelementai būti suformuota ir išlenktas be rizikos krekingo. 5. Yra penki neprivaloma kabelio ilgio, 1 m, 2 m, 3 m, 4 m ir 5 m patenkinti jūsų įvairius poreikius.

    Aprašymas: Tai yra tikslumo K tipo termopora zondas plačiai naudojamas temperatūros matavimui, kuri yra patogi ir stabili prisijungti.

    Techniniai duomenys: Medžiaga: nerūdijantis plienas Zondo ilgis: 100MM Zondo skersmuo: 5MM Švino ilgis: 1 M, 2 M, 3 M, 4 M, 5 M (pasirinktinai) Aptikimo diapazonas: 0~400℃ Modelis: K tipo Sriegis specifikacija: M8 * 1,25 MM žingsnio

    Paketą Sudarė: 1 * K Tipo Termopora (be baterijos)

    Pastabos:

    1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

    2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai