Spalvinga Žaidimų Ausinės Bass Stereo Per-Galva Ausinės Stereo Kompiuterį ir PS4 Už PS5 PC Laidinė laisvų Rankų įranga, USB Mikrofonas Spalvinga Žaidimų Ausinės Bass Stereo Per-Galva Ausinės Stereo Kompiuterį ir PS4 Už PS5 PC Laidinė laisvų Rankų įranga, USB Mikrofonas Spalvinga Žaidimų Ausinės Bass Stereo Per-Galva Ausinės Stereo Kompiuterį ir PS4 Už PS5 PC Laidinė laisvų Rankų įranga, USB Mikrofonas Spalvinga Žaidimų Ausinės Bass Stereo Per-Galva Ausinės Stereo Kompiuterį ir PS4 Už PS5 PC Laidinė laisvų Rankų įranga, USB Mikrofonas Spalvinga Žaidimų Ausinės Bass Stereo Per-Galva Ausinės Stereo Kompiuterį ir PS4 Už PS5 PC Laidinė laisvų Rankų įranga, USB Mikrofonas Spalvinga Žaidimų Ausinės Bass Stereo Per-Galva Ausinės Stereo Kompiuterį ir PS4 Už PS5 PC Laidinė laisvų Rankų įranga, USB Mikrofonas

Spalvinga Žaidimų Ausinės Bass Stereo Per-Galva Ausinės Stereo Kompiuterį ir PS4 Už PS5 PC Laidinė laisvų Rankų įranga, USB Mikrofonas

€5.39 €3.77
Yra sandėlyje
s88786

Žymos: kačių ausų ausinių, katės ausies laisvų rankų įranga, galva, led žibintuvėlis, 18650 žibintas, krepšys kontrolės ps4, kia rytą radijo, ps4 antspaudas, žibintai jutiklis, kaulų kinija puodelis, katė laisvų rankų įranga.

  • Funkcija: Vaizdo Žaidimas, Interneto Baras, Bendra Ausinių
    Tipas: Uždaryti, Dinamiškas
    Paramos PROGRAMĄ: No
    Garso Valdymas: Taip
    Dėvėti metodas: Galvos montuojamas
    Dažnių Diapazonas Diapazonas: 20-20KHz
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Prijunkite skersmuo: 3.5 mm
    Ratai vienetas: about 40mm/1.57in
    Vardinė varža: 32Ω
    Kodekai: Nėra
    Ausinių Kabelis: about 1.9m/74.80in
    Su Mikrofonu: Taip
    atsparus vandeniui: No
    Parama Atminties Kortelės: No
    Maksimali galia: 45mW
    Savybės: Su Mikrofonu, Aktyvus Noice, Anuliuojant
    Vocalism Principas: Hibridinė technologija
    Aktyvus Triukšmą Slopinantis: Taip
    Jautrumas: 38dB / mW
    Kištuko Tipas: Linijos Tipas
    Stilius: Ausinių
    Yra bevielis: No
    Komunikacijos: Laidiniu
    Valdymo Mygtukas: Taip
    Prekės Pavadinimas: ONLENY
    Sertifikavimo: Nėra

    Savybės:

    1. Patogūs drabužiai: spaudimo jėga yra reikalinga, ir ji bus ne jaustis skausmas abiejose galvos, kai dėvėti ilgą laiką, ir nebus jokio spaudimo ant galvos.

    2. Minkštas ir patogus earmuffs: Į earmuffs yra pagaminti iš odos draugiškas medžiagos earmuffs su 3D pjaustymo procesą.Padidina sąlyčio plotą tarp earmuffs ir galvos, su gera garso izoliacija, minkštas ir švelnus.

    3. Spalvinga kvėpavimo LED šviesos: Cool spalvinga kvėpavimo LED šviesos efektas sistema, su didelio ploto LED viduje, dot matrix light vadovas sluoksnis ant paviršiaus, taip, kad šviesa tolygiai, o ne apakinti.

    4. Twist-atsparus ekrano užsklandą: aukšto stiprumo ir aukštos elastinga metalo medžiagos, naudoti kaip ekrano užsklandą medžiaga bus ne deformuoti arba pertrauką, ir galite greitai grįžti į pradinę būseną po to, kai buvo išleistas.

    5. Profesionalios žaidimų ausinės: aukštos kokybės garso kokybės, plataus asortimento, galite aiškiau atskirti aukštos, vidutinės ir žemos prasme garso.

    Aprašymas:

    Garso kokybės ausinės yra aukštos ištikimybės, garso diapazonas yra aiški ir lengvai atpažinti, ir jis gali atkurti originalų garsą, kai esate žaisti žaidimus.

    Techniniai duomenys:

    Prijunkite skersmuo: 3,5 mm

    Dėvėti metodas: head-mounted

    Tipas: uždaros, dinamiškas

    Diskasukis: apie 40mm/per 1.57

    Maksimali galia: 45mW

    Dažnių diapazonas diapazonas: 20-20KHz

    Nominali varža: 32Ω

    Jautrumas: 38dB / mW

    Ausinių laidą: apie 1.9 m/74.80 į

    Pakuotė:

    1 * Ausinės (su pakuotės)

    Pastabos:

    1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

    2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai