34mm Auksu Didelė Diafragma Kondensatoriaus Mikrofonas, Mikrofonas Core 34mm Auksu Didelė Diafragma Kondensatoriaus Mikrofonas, Mikrofonas Core 34mm Auksu Didelė Diafragma Kondensatoriaus Mikrofonas, Mikrofonas Core 34mm Auksu Didelė Diafragma Kondensatoriaus Mikrofonas, Mikrofonas Core

34mm Auksu Didelė Diafragma Kondensatoriaus Mikrofonas, Mikrofonas Core

€32.84 €30.21
Yra sandėlyje
s88860

Žymos: mic stand, paramos mikrofonas, bose mikrofonas, u87, mikrofonas syomki, diafragma tweeter, valgomieji mikrofonas, ragų tweeter, mkh mikrofonas, microphon.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Elemento Tipas: Shell

    modname=ckeditor

    Didelė diafragma garso galvos poreikius 48V "phantom" maitinimas, ir apygardos valdyba turi būti suderinta!

    Jei plokštės dėl savo originalios mikrofonas yra maža diafragma arba vidutinio diafragma rinkoje, ji nepalaiko šios kapsulės!

    Aukso diafragma tai didelė diafragma garso vadovas priima aukso vielos padengimas su švarumo 99,99 proc.

    Tik didelio grynumo auksu filmas gali turėti aukšto lygio garso mažinimo, todėl garsas švelnus ir natūralus, ir plataus dažnio atsakas!

    Veiksmus, norėdami pakeisti garso galva yra taip:

    1. Kai keičiasi naujas vadovas, nelieskite priekinės ir galinės diafragmos galvos su savo rankas; nesukite viso laidai, varžtai ant galvos; laikykite jį lengvai, ir naudoti savo nykščio ir rodomojo piršto, kad suimkite vario plokštelės pusėje.

    2. Pirmiausia įdiekite garso galvos atramos arba guminę įvorę (aukso chromu padengtas paviršius yra priekinėje pusėje, tai yra, tą pusę, kurioje asmuo dainuoja); tada tiesiai lydmetalio vielos galvos dėl garso galvos.Negalima paversti bet kokį varžtą ant galvos.

    3. Suvirinimo pasak suvirinimo taškas originalo garso galvos, viela auksu paviršius yra teigiamas elektrodas; kai litavimo viela su lituoklio, false, litavimas, ir false, litavimas, yra draudžiami;

    4. Kai diegimas bus baigtas, prašome įdiegti visų lukštai tampriai prieš bandymus; bandymo metu, klykauti ar dainuoti, ar ne smūgis nuo garso galvą, nešioti mikrofono purškimo dangtis, atkreipti dėmesį į drėgmės.

    5. Norėdami pasiekti geriausią garsą, prašome pareguliuoti garso plokštės, tokių kaip reverb, aukšto ir žemo garso, ir kt .

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai