2VNT Burbulas Mašina 18-Hole Burbulo Pūtimo Automatinė Burbulas Mašinos Elektros 2VNT Burbulas Mašina 18-Hole Burbulo Pūtimo Automatinė Burbulas Mašinos Elektros 2VNT Burbulas Mašina 18-Hole Burbulo Pūtimo Automatinė Burbulas Mašinos Elektros 2VNT Burbulas Mašina 18-Hole Burbulo Pūtimo Automatinė Burbulas Mašinos Elektros 2VNT Burbulas Mašina 18-Hole Burbulo Pūtimo Automatinė Burbulas Mašinos Elektros

2VNT Burbulas Mašina 18-Hole Burbulo Pūtimo Automatinė Burbulas Mašinos Elektros

€8.41 €5.21
Yra sandėlyje
s89480

Žymos: ventiliatoriaus burbulas mašina, burbulas vaikams, burbulas vaikas, bubbl, medaus arbata, burbulas vaikas, kremas plaukų, lazerio mlay, automatinis burbulo pūtimo, kremas vyrams.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Rekomenduojame Amžius: 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y
    Plastiko Tipas: ABS
    Tipas: bubble gun
    Medžiaga: 1
    Savybės: Ne Toksiškas, Ne Išsiliejimo

    2VNT Burbulas Mašina 18-Hole Burbulo Pūtimo Automatinė Burbulas Mašinos Elektros Burbulas Baby Bubble Machine Žaislas

    Aprašymas:

    Burbulas yra 18 burbulas skyles, kurios gali užpūsti šimtai spalvotų burbuliukų per minutę.Novatoriškas burbulas dizaino ir spalvotų burbulų, taip pat patenkinti vaikų pageidavimus ir pritraukti jų dėmesį.

    Burbulas mašina: Mūsų burbulas mašina yra labai imitavo atsiradimas, kuris atstato gaminio išvaizdą, leidžia vaikams pajusti realybės jausmą, kai žaidžia, ir mūsų žaislai yra geriausia bendravimo partnerių reguliavimo ir tėvai, ir vaikai!

    Puiki dovana vaikams: išvaizda dizainas burbulas skatina vaikų vaizduotę ir kūrybiškumą.Jūsų vaikai gali atlikti šį burbulas su jais.Tai yra įdomus ir interaktyvios žaislo, kuris gali išlaikyti juos linksmino ilgą laiką. .

    Vaikams ABS medžiaga: bubble machine yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, kuri yra ilgaamžė ir buvo atlikta griežtų bandymus, siekiant užtikrinti vaikų saugumą.Jis yra labai saugus vaikams ir naminiams gyvūnams, taigi nėra reikalo nerimauti dėl nuotėkio ar išsiliejimo.

    Paprasta naudoti: Į Gatling burbulas mašina taip pat gali būti naudojamas kaip mažas ventiliatoriaus duoti atvėsti ir patogiai vėjas vaikus, kai jie yra pavargę.Realus dizaino ir ryškių spalvų žaislų burbulo pūtimo mašinos tau reikia.Tiesiog įdėkite 4 AA baterijos (neįtrauktos), spauskite ant burbulų skysčio ir nuspausti gaiduką, daug burbulų, bus iki!Tik pakuotėje yra burbulas , tuščias butelis, dubuo, ne skystas ir baterijos

    Sudėtyje yra:

    2X burbulas mašina

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai