Žaidimas Optinis Įrenginys Modeliavimas Valdybos Ultima Versija Gdemu V5.5 Diskas Su Šilumos Kriaukle Sega Už Gdemu V5.5 Žaidimas Optinis Įrenginys Modeliavimas Valdybos Ultima Versija Gdemu V5.5 Diskas Su Šilumos Kriaukle Sega Už Gdemu V5.5 Žaidimas Optinis Įrenginys Modeliavimas Valdybos Ultima Versija Gdemu V5.5 Diskas Su Šilumos Kriaukle Sega Už Gdemu V5.5 Žaidimas Optinis Įrenginys Modeliavimas Valdybos Ultima Versija Gdemu V5.5 Diskas Su Šilumos Kriaukle Sega Už Gdemu V5.5 Žaidimas Optinis Įrenginys Modeliavimas Valdybos Ultima Versija Gdemu V5.5 Diskas Su Šilumos Kriaukle Sega Už Gdemu V5.5 Žaidimas Optinis Įrenginys Modeliavimas Valdybos Ultima Versija Gdemu V5.5 Diskas Su Šilumos Kriaukle Sega Už Gdemu V5.5

Žaidimas Optinis Įrenginys Modeliavimas Valdybos Ultima Versija Gdemu V5.5 Diskas Su Šilumos Kriaukle Sega Už Gdemu V5.5

€78.60 €32.23
Yra sandėlyje
s89521

Žymos: sega dreamcast valdikliai, žaidimas pavara, brūkštelėkite trix, xbox lenktynių simuliatorius sėdynės, sega dreamcast controller usb, žaidimas pavara ekranas, dreamcast gdemu, v5 metal heat sink, žaislas vairavimo simuliatorius, nema 17 stepper šilumos kriaukle.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Prekės Pavadinimas: ONLENY
    Suderinamos Prekės/Modelis: Kita

    Savybės:

    1. Puikus rungtynės: Pagal pirminį modelio dizainas, puikus pakeitimas, montavimas, aukštos kokybės komponentai.

    2. Patvari medžiaga: Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus, ilgas tarnavimo laikas, tvirtas ir stabilus naudoti.

    3. Dėmesio: taikoma Tik VA1 plokštė žaidimo konsolės, kitaip už GDEMU bus sugadinta, ir nepamirškite, kad lapelyje GDEMU.

    4. Lengva įdiegti: nekilnojamojo optinių diskų sėdynės gali būti išmontuotos ir pakeistos su GDEMU, nr. litavimo, nereikia pakeisti pagrindinę plokštę.

    5. 100% suderinamumas: 100% žaidimų suderinamumas, puikus originalus GDI vaizdo veikimo ir suderinamumo su CDI vaizdus.

    Aprašymas:

    Naujoje GDEMU optinis įrenginys emuliacija valdybos pašalina nelygius triukšmo optinį diską ir suteikia skaitymo greitis konsolės valdyba.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: plastikas + metalas

    Dydis: 10*6cm

    Spalva: juoda

    Pakuotė:

    1 * Optinis įrenginys Modeliavimas Plokštės (Su šilumos kriaukle)

    Pastabos:

    1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

    2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai