Moterų Kojinės, Seksualios Suspender Pėdkelnės, Pėdkelnės Šlaunies Aukštumas Crotchless Triko Moterų Kojinės, Seksualios Suspender Pėdkelnės, Pėdkelnės Šlaunies Aukštumas Crotchless Triko Moterų Kojinės, Seksualios Suspender Pėdkelnės, Pėdkelnės Šlaunies Aukštumas Crotchless Triko Moterų Kojinės, Seksualios Suspender Pėdkelnės, Pėdkelnės Šlaunies Aukštumas Crotchless Triko Moterų Kojinės, Seksualios Suspender Pėdkelnės, Pėdkelnės Šlaunies Aukštumas Crotchless Triko Moterų Kojinės, Seksualios Suspender Pėdkelnės, Pėdkelnės Šlaunies Aukštumas Crotchless Triko

Moterų Kojinės, Seksualios Suspender Pėdkelnės, Pėdkelnės Šlaunies Aukštumas Crotchless Triko

€6.73 €3.97
Yra sandėlyje
s89639

Žymos: ne koja broilerių, custom kelio ilgi batai, atidaryti pėdkelnės, aukštakulniais kojinės moterims storų šlaunų, didelio kelio kojinių, žvejybos tinklas dviejų dalių komplektas, pantynose, SANDĖLYJE, didelis aukštakulniais kojinės, audinio aukštakulniais kojinės.

  • Vienetų: 1pc
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Seksualinio Pobūdžio: No
    Elemento Ilgio: Thigh-Highs
    Nepadori Nuotrauka: No
    Spalva: juoda
    Elemento Tipas: Kojinės
    Lytis: Moteris
    Storis: Plonas (Vasarą)
    Medžiaga: Nailonas

    ● Pastaba: siekiant taupyti transporto išlaidas, šilko kojinės yra supakuoti į opp krepšiai vietoj spalvos dėžutėse. ● Pakuotę Įeina: 1 Poras Suspender Triko(Liemenėlė ir G-string nėra komplekte). ● Dydis: Vienas Dydis - Reguliariai ● Medžiaga: Nailonas 90%, Spandex 10%. ● Geriausia Medžiaga: Minkšta, kuris yra orui ir patogūs, labai geros elastingumą. ● Unikalus Dizainas: Įtraukti daugiau seksualus ir mados elementai parodyti savo tobulą kūną ir spike jūsų pasitikėjimą.Padaryti jūsų gyvenimą daugiau spalvinga. ● Puikiai tinka: Super tampri medžiaga, Jie atrodo puikiai pagal sijonai ar karšto pants, jie taip pat tinka kasdien dėvėti, scenoje ir cosplay šalis. ● Universalus Tinka: ruožas-fit dizainas reiškia, kad šios žvejybos tinklas triko reguliuoti gražiai suteikti snuggest tinka jums gali kada nors turėti.Aukštis: 5' - 5'10" / Masės Matavimas: 100-175 kg. ● Tampus ir patogu: šios kojinės yra elastinga tie, galite ruožas juos padengti savo aukštakulniais dalis, patogūs dėvėti, vienas dydis tinka daugumai moterų ir mergaičių. ● Labai Komfortą ir Aukšto Elastingumo: ruožas-fit konstrukcija užtikrina, jie stora, apkabinti savo kojų, ir ne slydimo išjungti.Ruožas juosmeniu, taip pat užtikrina jums daugiau komforto.Prašome leisti šiek tiek dydžio nuokrypis dėl didelio elastingumo.Tai bus patogu po 1-2mins' dėvėti.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai