1990 m. Yr Kinų Arbatos Yunnan Prinokusių Pu'er Arbata, 500g Seniausių Arbatos Pu'er Protėvis, Antikvariniai Medus Saldus Nuobodu-raudona Pu-erh Senovės Medis Pu-erh
Žymos: senovės kinų, medaus, kinijos puer arbata, prakaitas, saldumynai, asmuo, kelionės arbatos rinkinys, kavos puodelis, vaikinas, molio gėlių puodai, rašiklis pilot, stiklo arbatinukas.
-
Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: ANCHENG
Medžiaga: Porceliano
modname=ckeditor
Jei norite pirkti daugiau, arbatos, kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje!Produkto savybės:
Puer Tipas: Prinokę Puer, Shu Puerh
Bendras Svoris: 500g / 17.63 oz
Pakavimo sąrašas: 1 * Puer arbatos Mūrinis
Tinkamumo laikas: kuo ilgiau, tuo geriau
Gamybos vieta: Yunnan, Kinija
Pagaminimo Data: 1990
Laikymas:Kietas ir vėdinamoje vietoje, vengti tiesioginių saulės spindulių.
Įžanga:
Pu'er arbata daugiausia gaminami Xishuangbanna, Linyi, ir Puer Yunnan Provincijoje.Pu-erh arbata yra daug oranžinės ir geltonos, ilgalaikis aromato, unikalaus skonio, stiprus, sodraus skonio ir ilgalaikis atsparumas iki putų.Pu'er arbata turi daug funkcijų, pavyzdžiui, sumažinti kraujo riebalus, mažina svorį, slopina virškinimą ir virškinimą, atšilimo skrandį, didina skysčių, numalšinti troškulį, gerti ir detoksikuojanti.Gali Qingwei Sheng Jin, virškinimo ir skrepliai, pagirių, detoksikacija, diuretikas ir šalto, kosulys, skrepliai, mažesnis cholesterolio kiekį kraujyje.
Pu'er Prinokusių arbata yra Yunnan Dayezhong, saulėje džiovinti žalioji arbata, kaip žaliavos, po fermentacijos ir perdirbimo arbatos.Spalva yra rudos ir raudonos, ir jo skonis yra tyras ir harmoningas.Ji turi unikalių Chen Xiang.
Alaus vadovas:
Ice tea:
1. Įdėti 1-2 šaukštelį arbatos į tuščią arbatos maišeliai ir tada įdėti į taurę.
2. Užpildykite puodelis su 8 fl.oz, 90-99° (195-210°) vandens.
3. Palaukite, kol pamatysite arbatos lapai yra pratęstas. (3-5 min.).
4. Mėgaukitės savo arbata.Jei norite, kad šalta arbata, jūs galite pridėti ledo arba citrina.
Karšta arbata: 1. Apie 5g arbata, įdėti juos į Arbatinukas.
2. Užpilkite virinto vandens (apie 90-99°C) (195-210°) į Arbatinukas.
3. Apie 5-8 sekundžių vėliau, atskiras arbatos ir vandens, pirmojo turo alaus.
4. Nuo šių alaus, atskiras arbata ir vanduo per 10-30 sekundžių.
modname=ckeditor
modname=ckeditor
-
Atsiliepimai (3)
Parašyti atsiliepimą
ok
По вкусу отлично
good depth of flavor, many steeps, lots of stems though.