Treniruoklio ar Verpimo Apima Patalpų ir Lauko. Dviračių Apsauginė Danga, Baldai Padengti Vandeniui Treniruoklio ar Verpimo Apima Patalpų ir Lauko. Dviračių Apsauginė Danga, Baldai Padengti Vandeniui Treniruoklio ar Verpimo Apima Patalpų ir Lauko. Dviračių Apsauginė Danga, Baldai Padengti Vandeniui Treniruoklio ar Verpimo Apima Patalpų ir Lauko. Dviračių Apsauginė Danga, Baldai Padengti Vandeniui

Treniruoklio ar Verpimo Apima Patalpų ir Lauko. Dviračių Apsauginė Danga, Baldai Padengti Vandeniui

€20.21 €14.15
Yra sandėlyje
s90665

Žymos: patio šildytuvas, dangtis gaz, l patalpų treniruoklio, verpimo nuoma patalpų priedai, spausdintuvo dangtis, dviračiu naudotis, padengti spa, beždžionė dviratį dangtis, nešiojamų patalpų treniruoklio, kiemo dujų šildytuvas dangtis, patalpų nugara dviračio kompiuteris.

  • dydis: 120*120*74CM
    Medžiaga: 100% Poliesteris
    Modelio Numeris: 1
    Stilius: Modernus
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Parametrai:

    Medžiaga: 210D Oxford medžiaga

    Vandens slėgis: 3500

    Pakuotė: užtrauktukas saugojimo krepšys + skaidrų maišelį OPP

    Produkto informacija:

    Šis produktas yra pagamintas iš 100% 210D Oxford PU danga, atsparus vandeniui ir sidabro padengto audinio (sidabro danga gali užkirsti kelią ultravioletinių spindulių ir šilumos išsklaidymo), sniego ir šalčio žiemą, saulės ir skėtį nuo saulės vasarą, defoliacija, rudenį, dulkėms, universalus visais metų laikais.Paprastas montavimas, lengvas, lengva sulankstyti ir nešti.Nano aplinkos apsaugos medžiagos, anti-aging, naudojimo ciklą, atsparus vandeniui, UV apsauga, šilumos išsklaidymo, tvirtumo yra geriau nei poliesterio medžiagos.

    Naujas atnaujinti siuvimo siūlus technologija, naudojant anti-senėjimo, dilimui siuvimo siūlais, siūlių ir apačios, virvės traukimo ir naudojant grandinės technologija, siekiant užkirsti kelią off-line, patvarus produktus.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai