Liežuvis Vibruoja Massager Žodžiu Lyžis Simuliatorius Vandeniui 9 Dažnio Vibracijos Lazdelė Multi Greičių Mini Clitorial Sekso Stimuliatorius Liežuvis Vibruoja Massager Žodžiu Lyžis Simuliatorius Vandeniui 9 Dažnio Vibracijos Lazdelė Multi Greičių Mini Clitorial Sekso Stimuliatorius Liežuvis Vibruoja Massager Žodžiu Lyžis Simuliatorius Vandeniui 9 Dažnio Vibracijos Lazdelė Multi Greičių Mini Clitorial Sekso Stimuliatorius Liežuvis Vibruoja Massager Žodžiu Lyžis Simuliatorius Vandeniui 9 Dažnio Vibracijos Lazdelė Multi Greičių Mini Clitorial Sekso Stimuliatorius Liežuvis Vibruoja Massager Žodžiu Lyžis Simuliatorius Vandeniui 9 Dažnio Vibracijos Lazdelė Multi Greičių Mini Clitorial Sekso Stimuliatorius Liežuvis Vibruoja Massager Žodžiu Lyžis Simuliatorius Vandeniui 9 Dažnio Vibracijos Lazdelė Multi Greičių Mini Clitorial Sekso Stimuliatorius

Liežuvis Vibruoja Massager Žodžiu Lyžis Simuliatorius Vandeniui 9 Dažnio Vibracijos Lazdelė Multi Greičių Mini Clitorial Sekso Stimuliatorius

€22.06 €11.03
Yra sandėlyje
s91042

Žymos: Magija, fanala vibratorius, vibrat, magic wand vyras, sekso parduotuvė, dildo mini, analinis dildo vyrų vibratorius gėjų, simuliatorius oralinis seksas, elektros kalba, poterio lazdelė.

  • Modelio Numeris: B2478
    Seksualinio Pobūdžio: No
    Nepadori Nuotrauka: No
    Tipas: G-Spot
    Commodity Quality Certification: ce
    Medžiaga: Silikono
    Sertifikavimo: CE
    dydis: 83*40MM
    Prekės Pavadinimas: žmogus nuo
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Savybės:

    ❤Kalba Lyžis Massager - didelio intensyvumo, aukšto dažnio vibracijos ir sklandžiai lenkta apačia, kuri yra lengva kontroliuoti.

    Aukštos kokybės silikono galvutė yra galingas aukšto dažnio virpesius.Švelnus liežuvis bus laižyti jūsų klitoris, speneliai, makšties, išangės ir kitos jautrios sritys, švelnus laukinių, todėl jums niežti, ir svaigus, drėgnas malonumą.

    ❤9 Vibracijos režimai - 9 galinga vibracijos režimus, kurie imituoja minkštą kalba, nuo švelnios iki intensyvios klitorio lyžis žadinti jūsų libido.

    Jaučiate, kaip kažkas yra lyžis jūsų klitorio ir spenelių ir jautrių zonų aplink juos.

    Jūs galite atrasti ir sužinoti apie savo jautrių vietų didelį malonumą.Tai klitorio lyžis vibratorius yra ne tik tradicinis vibratorius, bet taip pat suteikia jums precedento klitorio lyžis patirtis.

    ❤Vibruoja ir turi lyžis funkcijos panašios į tikras kalba.Kurti vibracijos ir stimuliacijos, kad atitiktų jūsų poreikius.

    Su apsaugine danga, tai unikalus dulkėms dizainas, kuris yra daugiau higienos ir sveikos.

    Pagal ergonomiškas dizainas, mūsų liežuviu išlaižyti vibratorius rankena gali visiškai naudojimas labiausiai patogus būdas.Ir pateikia nuostabius rezultatus!

    Lankstus ir minkštas liežuvis bus maksimaliai padidinti savo malonumą.

    ❤Vandeniui nešiojamas dydis-mini dydžio, galite įdėti vibratorius jūsų kišenėje ar rankinėje.

    dydis, kuris gali būti valdomas viena ranka yra ne tik paprasta naudoti, bet taip pat jums patogiu atlikti, leidžia išlaisvinti savo libido bet kada, bet kur.

    100% atsparus vandeniui ir gali būti naudojamas vonioje ar dušo.Jūs galite naudoti atskirai arba kartu su savo partneriu.Tai geriausia dovana sau ir savo draugams.

    ❤Atsargus pakage & Patikimas aptarnavimas - pažadame, kad išlaikyti mūsų klientų informaciją paslaptis ir nepastebimai, supakuoti, siekiant užtikrinti privatumą.

    Lengvai įkraunamas su magnetinių USB įkrovimo kabelis.

    Ir mes taip pat turime pasiūlyti greitojo reagavimo aptarnavimas po pardavimo.

    Paketų Sąrašo:

    1 x Vibratorius

    1 x Krovimo Kabelis

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai