"PASIDARYK pats" Juvelyrikos Priėmimo Priemones, Medinių Rutuliukų Turėtojas Sėklos Įrankių Tiekimą, Išsilavinimą, Apyrankių Rutuliukų Prietaiso Lenkti Adatos Nugara Ir Styginių

€12.25 €4.90
Yra sandėlyje
s91130

Žymos: aukso tarpiklis, granulių loom, kumihimo, granulių suktuko, lašiša, granulių, plaukų pratęsimo linijos įrankis, kukurūzų derva, berniukas lempos, Bezel.

  • Modelio Numeris: Greitas Granulių Loader
    Tipas Didmeninės: No
    Rinkinys Tipas: No
    Kilmės: KN(Kilmės)

    "PASIDARYK pats" Juvelyrikos Priėmimo Priemones, Medinių Rutuliukų Turėtojas Sėklos Įrankis Prekių Crafting Apyrankė

    Savybės:

    Aukštos klasės: Jis yra greitas, paprastas naudoti ir patogus.Puikus laiko taupymo granulių apjuostame įrankis, kuris yra daug greitesnis nei apjuostame maži karoliukai ranka.Susitvarko karoliukai greitai, ir jūs galite baigti projektus greičiau.

    Aukštos Kokybės:Speedy Granulių Krautuvas, pagamintas iš aukštos kokybės medinės, kurios yra naudingos ir tvirtos, ilgas tarnavimo laikas.

    Unikalus Dizainas: Šis unikalus prietaisas yra rankų darbo iš kietos medienos ir yra absoliutus tiems, kurie nori sukurti pakraštyje, multi-kryptis karoliai, appliques, ir posmų.

    Puiki Dovana: "PASIDARYK pats" juvelyrikos priėmimo yra įdomus būdas išreikšti savo vidinį fashionista ir sukurti apsvaiginimo dovanos draugams ir šeimos nariams.Tai Greitas Granulių Loader gali padėti jums sukurti unikalius prisiminimus, kad yra tikras atspindys savo asmenybę.

    Naudojimas: Šis Greitas Granulių Loader " yra naudinga priemonė, styginių maži karoliukai, į duobute adata.Karoliukai bus tiesiog pereiti į adatą.Tada tiesiog pastumkite juos į Duobute Eilutę.Šis Granulių loader gali būti naudojamas su dauguma rūšies granulės, jis yra greitas, paprastas naudoti ir patogus.

    Specifikacija:

    Medžiaga: Mediena + Varis

    Dydis: apie 17 CM X 9.5 CM

    Svoris: apie 405g

    Pakuotė:

    1 x Greitas Granulių Loader

    2 x Adatos

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai