1-5Y Vaikams, Sodas, Batų Vasaros Berniukai Mergaitė Paplūdimio Sandalai Namų Animacinių filmų Bamblys Šlepetės Uždarytas Toe neslidus Butas Kulnas 1-5Y Vaikams, Sodas, Batų Vasaros Berniukai Mergaitė Paplūdimio Sandalai Namų Animacinių filmų Bamblys Šlepetės Uždarytas Toe neslidus Butas Kulnas 1-5Y Vaikams, Sodas, Batų Vasaros Berniukai Mergaitė Paplūdimio Sandalai Namų Animacinių filmų Bamblys Šlepetės Uždarytas Toe neslidus Butas Kulnas 1-5Y Vaikams, Sodas, Batų Vasaros Berniukai Mergaitė Paplūdimio Sandalai Namų Animacinių filmų Bamblys Šlepetės Uždarytas Toe neslidus Butas Kulnas 1-5Y Vaikams, Sodas, Batų Vasaros Berniukai Mergaitė Paplūdimio Sandalai Namų Animacinių filmų Bamblys Šlepetės Uždarytas Toe neslidus Butas Kulnas 1-5Y Vaikams, Sodas, Batų Vasaros Berniukai Mergaitė Paplūdimio Sandalai Namų Animacinių filmų Bamblys Šlepetės Uždarytas Toe neslidus Butas Kulnas

1-5Y Vaikams, Sodas, Batų Vasaros Berniukai Mergaitė Paplūdimio Sandalai Namų Animacinių filmų Bamblys Šlepetės Uždarytas Toe neslidus Butas Kulnas

€10.53 €6.42
Yra sandėlyje
s91554

Žymos: mergina kulno, kulno vaikas, mergina batų, vaikams arti, berniukas sandalas, aukšto kulno už vaikas, krepšys merginos uždaryti, batų 8 metų mergaitė, šaltinis berniukas uždaryti, vaikai aukšto kulno.

  • Lytis: Unisex
    Modelio Numeris: LB2013
    Prekės Pavadinimas: Loekeah
    Batų Ilgis: 14cm, 15cm, 16cm, 17cm, 18cm, 19cm
    Pamušalas: PVC
    Kulno Tipas: Butas su
    Papuošalai: Paprastas
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Kulno Formos: Butas Kulniukai
    Odos Stilius: Spausdinti Oda
    Departamentas Pavadinimas: Vaikai
    Uždaryti Tipas: Slip-On
    Sezonas: Vasaros
    Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
    Padas Medžiaga: EVA
    Funkcija: Quick Dry, Kvėpuojantis, Apšviesta, Anti-Slidus
    Batviršio Medžiaga: EVA
    Spalva: Geltona, Mėlyna, Rožinė, balta
    Ar Įjungtas: No
    Sandalas Tipas: Sporto Avalynė
    Amžius: 13-24m, 25-36m, 4-6y

    Kaip pasirinkti tinkamą dydį?

    1.Priemonės jūsų vaiko pėdų ilgio kaip foto.

    2.Rasti "KN Dydžio" nuo dydžio diagramos, jūsų vaiko pėdos ilgį!

    3.Prašome neskaičiuoja vidpadžio ilgis,tai skiriasi nuo pėdų ilgio.

    4.Dėl to, kad ilgą pristatymo laikas iš Kinijos Paštu, Oro Paštu, ir vaikas augs greitai,todėl ji yra geriausia pasirinkti didesnio dydžio batų už savo vaiką.

    Priemonė stovint su jumis koja vaikas tvirtai ant grindų, ir lygiagrečiai su kita koja.

    Jei yra skirtumas, ilgis dviejų kojų, prašome pasirinkti ilgesnį pusėje.

    Dydis(KN) Vidinis ilgis Nuoroda Amžius

    140 14cm/5.51" 18-24 mėnesių

    150 15cm/5.91" 2 -2.5 metų

    160 16cm/6.30" 2.5-3.5 metų

    170 17cm/6.69" 3.5-4,5 metų

    180 18cm/7.08" 4.5-5.5 metų

    190 19cm/7.48" 5.5-6.5 metų

    Pastaba:

    1.Matavimo nėra visiškai tikslios,gal ten yra klaidos ± 0,5 cm(1cm=0.39 colių) .

    2.Spalvos ekrane gali šiek tiek skirtis dėl skirtingų kompiuterių ir mobiliųjų telefonų.

    3.Dėl brangumo tarptautinių express pristatymas,prekių pakuotės nėra dėžutės.

    1.Mes skiriame daug priežiūros, pakavimo kiekvieną detalę, kad būtų užtikrintas saugus siuntimo į jus .Todėl patikrinkite, ar paketų prieš jums pasirašyti ją gauti, jei jis yra pažeistas arba sugadintas, galite padaryti įrašą su vežėju.Tuo pačiu metu, jūs galite nufotografuoti ir atsiųsti mums, mes išspręsti šią problemą už jus ne pirmą kartą.

    2.Pristatymas per China Post Oro Pašto, paprastai reikia apie 15-60 darbo dienomis (Brazilija 90 dienų) atvykti.Jei jums reikia elementus, skubus, prašome pasirinkti laivybos būdas, EMS/DHL ir nemokamos papildomos siuntimo išlaidų (laivybos laikas 5-7 darbo dienas).Jis yra labai greitas.Pristatymo laikas yra apytikris ir negali būti 100% garantuotas.

    3. Mes sumokėjo visi pašto iki pristatymas.Be to, pardavėjas nėra atsakingas už bet kokio galimo importo mokesčius ar kitas muitų jūsų šalyje.

    1. Jei yra kokių nors problemų, prašome pranešti mums per 7 dienas po to gauti.Neatidarykite ginčas be ryšio ar duoti blogas peržiūros.

    2. Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 15 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mūsų po tarnybos darbuotojai prieš jį grąžinti. (Jei jūsų užsakymas nepalaiko nemokamai grįžta, jums reikės padengti grąžinimo išlaidas.)

    3. Jei jūs negalite gauti paketo viduje, kad apsaugos laikotarpis, prašome susisiekti su mumis laiku tvarkyti savo pinigus.

    1. Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, Prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir šviesos iki visų žvaigždžių.

    2. Jei turite kokių nors problemų ar klausimų dėl jūsų operacijos, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet kokį grįžtamąjį ryšį.

    3. Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas,Jei jūs ne gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai atsiųsti savo elektroninio pašto adresą arba skundas, mūsų vadybininkas.

  • Atsiliepimai (1)

    • Cuclochca

      Fast shipping,the color is very nice. Size fits well.Thank you seller.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai