Naujas Nuotolinio Valdymo FSR62 ZC94940 Už YAMAHA Soundbar Naujas Nuotolinio Valdymo FSR62 ZC94940 Už YAMAHA Soundbar Naujas Nuotolinio Valdymo FSR62 ZC94940 Už YAMAHA Soundbar

Naujas Nuotolinio Valdymo FSR62 ZC94940 Už YAMAHA Soundbar " YAS-201 YAS-201BL YAS-CU201

€5.89
Yra sandėlyje
s9157

Žymos: yamaha smart remote, mikšeris yamaha, nuskaitymo cd, nuotolinio valdymo imtuvas yamaha, er6n rankenos, aukštos sax, nuotolinis garso yamaha, imtuvas yamaha nuotolinio valdymo, ape hanger harley, soundbar medienos.

  • Belaidis Ryšys: IR
    Prekės Pavadinimas: NANDITO
    Paramos PROGRAMĄ: No
    Naudoti: Garso / Vaizdo Grotuvai
    LTS: ZC94940
    Sertifikavimo: Nėra
    Modelio Numeris: FSR62
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Pakuotė: Taip

    NUOTOLINIO VALDYMO PULTAS

    Modelio Numeris: FSR62 ZC94940

    IR NUOTOLINIS VALDYMAS

    Už YAMAHA YAS-201 YAS-201BL YAS-CU201

    Baterijos Privalo : 2 X AAA -------------------------------------------------------

    Prekės Pictrues

    --------------------

    DUK

    Mes taip pat kurti naujus modelius už savo rinką kas mėnesį, bet modelių, kuriuos galite rasti mūsų svetainėje,galite pls siųsti modelio numeris ar nuotraukų į mus, leiskite patikrinti, ar mes turime, ar ne.

    - Apie Laivybos

    1 Sportobirza.lt Standartinis Pristatymas į Pasaulinės 2 ePacket pristatymo iš Kinijos - Standartas Tarptautinės Laivybos Šiaurės Amerika: jav, Kanada, Meksika Europoje: UK, Vokietija, Prancūzija, Italija, Ispanija, Rusija, Ukraina, Turkija, Airija, Norvegija, Švedija, Portugalija, Austrija, Belgija, Šveicarija, Vengrija, Liuksemburgas, Lenkija, Graikija, Suomija, Nyderlandai Azijoje: Japonija, Vietnamas, Tailandas, Indonezija, Kazachstanas, Pietų Korėja, Malaizija, Singapūras ir Saudo Arabija Okeanija: Naujoji Zelandija, Australija *** Nuoroda terminas: Meksika 20 darbo dienų, Vietnamas 5-7 darbo dienas, Saudo Arabijos , Ukrainos ir Rusijos 7-15 darbo dienų, kitų maršrutų 7-10 darbo dienas *** 3. HONKONGE / TAI WAN : SF EXPRESS (2 - 3 dienas), 4 DHL/UPS/FEDEX/TNT

    - Nuotolinio neveikia, ką aš galiu padaryti?

    Daug priežasčių gali atsirasti jūsų nuotolinio ne dirbti su savo vieneto, kai kurie iš jų yra: • Baterijos yra ne darbo, o ne tinkamai įdiegta. • Bandykite sukti baterijų, akumuliatorių skyriuje.Tai kartais veikia kaip spyruoklės yra ne padaryti gerą ryšį su baterijomis. • Nuotolinio negali būti suderinamas su jūsų įranga. • Įsitikinkite, kad jūsų nuotolinio nereikia programavimo.Jis neturėtų, nebent mes nurodėme, kad tai buvo universalus nuotolinio. • Nuotolinio turi būti suporuotas su savo TV.Žr. TELEVIZORIAUS naudojimo instrukcijoje pateiktus nurodymus. • Jūsų Padalinio infraraudonųjų spindulių gauna diodas turi gone bad.Paprastai tai yra atvejis su vyresnio amžiaus Televizoriai ir VCRs. • Jūsų nuotolinio valdymo pultas sugedo.Tai galėtų būti įmanoma, jei laivybos kompanija buvo ne pakankamai atsargūs, kai laivybos jis.Mes visada išbandyti nuotolinio valdymo pultai ir įsitikinkite, kad jie dirba, kol jie palikti mūsų įrenginys • Taip pat prašome kreiptis į mūsų "Produkto Aprašymas" srityje mūsų produktų aprašymo puslapis, skirtas nuotolinio norėdami pamatyti, jei yra kokių nors specialių nurodymų.

    - Kaip patikrinti savo IR nuotolinis valdymas, naudojant mobiliojo kamera ?

    1. Įsitikinkite, kad baterijos yra įdėta teisingai, ir kad jie yra geri darbo baterijas. 2. Pasukite savo skaitmeniniu fotoaparatu arba, jei naudojate mobilųjį telefoną, įjungti kamerą, app.Pastaba: iPhone reversas kameros neveikia, turite naudoti priekyje atsukta kamera vietoj.Tai gali būti tiesa, su kitais prekių ženklais, taip pat. 3. Taškas viršuje pusės krašto, nuotolinio kur IR Spinduolis yra įsikūręs prie fotoaparato objektyvą. 4. Paspauskite kiekvienas mygtukas norite išbandyti nuotolinio žiūrėdami į IR spinduolis ekrane skaitmeninio fotoaparato.Žiūrint į fotoaparato ekrane matysite nuotolinio; Jeigu darbo, tada pamatysite, mirgėjimas šviesa, sklindanti iš nuotolinio valdymo pultelio.

    Atsiliepimai

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai