Veido Grožio Ledo Roller Sumažinti Tamsius Ratilus Paraudimas, Balinimo Aušinimo įtaisą, Giliųjų Audinių sutaupyti Laiko Poilsiui Veido Grožio Ledo Roller Sumažinti Tamsius Ratilus Paraudimas, Balinimo Aušinimo įtaisą, Giliųjų Audinių sutaupyti Laiko Poilsiui Veido Grožio Ledo Roller Sumažinti Tamsius Ratilus Paraudimas, Balinimo Aušinimo įtaisą, Giliųjų Audinių sutaupyti Laiko Poilsiui Veido Grožio Ledo Roller Sumažinti Tamsius Ratilus Paraudimas, Balinimo Aušinimo įtaisą, Giliųjų Audinių sutaupyti Laiko Poilsiui Veido Grožio Ledo Roller Sumažinti Tamsius Ratilus Paraudimas, Balinimo Aušinimo įtaisą, Giliųjų Audinių sutaupyti Laiko Poilsiui Veido Grožio Ledo Roller Sumažinti Tamsius Ratilus Paraudimas, Balinimo Aušinimo įtaisą, Giliųjų Audinių sutaupyti Laiko Poilsiui

Veido Grožio Ledo Roller Sumažinti Tamsius Ratilus Paraudimas, Balinimo Aušinimo įtaisą, Giliųjų Audinių sutaupyti Laiko Poilsiui

€6.88 €5.51
Yra sandėlyje
s91816

Žymos: putos volelis, kaklo pagalvė traukos, cooloh, Stūmoklio 32mm, ledo masažas roller, randas, ledo roller, 25mm nuo balnelio iškyšos, veido ledo roller, filco pbt.

  • Prekės Pavadinimas: JOCESTYLE
    Prašymas: Įstaiga
    Medžiaga: Plastikiniai
    Kilmės: KN(Kilmės)

    [CustomizedpruductTemplate][/CustomizedpruductTemplate]

    Ledo Masažas Roller Skausmo Cool Roll Priemonė Sumažinti Tamsius Ratilus Paraudimas, Akių Paburkimą Migrena Grožio Aušinimo įtaisą Moterims/Mamoms Dovanų

    Ypatybė:

    1. Specialiai skirtas atskleisti savo natūralų odos spindesį, ledo voleliu, pateksite į jaunatvišką švytėjimą; Veiksmingai sumažinti edema ir uždegimą, pagerinti netolygus apnašas, pašalins nuobodu / sausai odai.

    2. Masažo oda nuo skausmai ir skausmai - kietas roletai gali ne tik suteiks jums nuostabų odos, bet taip pat padėti sumažinti skausmą ir raumenų skausmas!Naudoti ją kaip kaklo ir veido massager palengvinti, įtampa, migrena ir lengvai konkurso nudegimo!

    3. Masažas su šalto volas 5 minučių padidinti kolageno pluošto, sumažinti poras ir paraudimas, ir pagerinti odos tekstūrą.Ji taip pat padeda, siekiant pagerinti limfos drenažą, išvalyti toksinus iš sistemos ir sumažinti riebalų perteklių!

    4. Atsipalaiduoti ir grožio priemonė namuose - Dėl jūsų pirmiausia pabandykite su grožio voleliu, sujungti visus privalumus šaltas dušas, spa procedūros ir skausmo!

    5. Daugiafunkcinis veido roller massager yra mažas dydis, atsižvelgiant į svorį ir super portable.Puikiai išlaikyti jūsų oda šviesi, o kelionės ar atostogų, viskas ko jums reikia yra šaldiklis!

    Specifikacija:

    Gaminio dydis: 19*8.5*5.5 cm / 7.5*3.3*2.2 į

    Medžiaga: ABS

    Spalva: Mėlyna, Violetinė, Rožinė, Balta

    Pakuotės svoris: 145g

    Pastaba:

    Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

    Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    1 X Ledo Masažas Roller

    [relateproductdetail/]

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai