Grybų Dizaino 380ml Kokteilis Stiklo , Naujovė Gerti Taurę už KTV Baras Naktį Šalies E7CC Grybų Dizaino 380ml Kokteilis Stiklo , Naujovė Gerti Taurę už KTV Baras Naktį Šalies E7CC Grybų Dizaino 380ml Kokteilis Stiklo , Naujovė Gerti Taurę už KTV Baras Naktį Šalies E7CC Grybų Dizaino 380ml Kokteilis Stiklo , Naujovė Gerti Taurę už KTV Baras Naktį Šalies E7CC Grybų Dizaino 380ml Kokteilis Stiklo , Naujovė Gerti Taurę už KTV Baras Naktį Šalies E7CC Grybų Dizaino 380ml Kokteilis Stiklo , Naujovė Gerti Taurę už KTV Baras Naktį Šalies E7CC

Grybų Dizaino 380ml Kokteilis Stiklo , Naujovė Gerti Taurę už KTV Baras Naktį Šalies E7CC

€2.74 €1.84
Yra sandėlyje
s9255

Žymos: biuro dizaineris stiklo, dizaineris plastiko geriamieji, mados geriamojo stiklo, cocktail dress gold, bling cocktail dress, kokteilių suknelė žalia, plastikiniai dizaineris viskio stiklo, spalvinga geriamojo stiklo, dizaineris brendžio stiklas, kokteilių suknelė trumpa.

  • Funkcija: Eco-Friendly
    Drinkware Tipas: Stiklas
    Stiklo Tipas: Skaidrus
    Kiekis: 1
    Formos: Round
    Medžiaga: Stiklas
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Modelio Numeris: E7CC8YY102557

    Grybų Dizaino 380ml Kokteilis Stiklo , Naujovė Gerti Taurę už KTV Baras Naktį Šalies E7CC

    OOTDTY

    Grybų Kokteilis Stiklo Molekulinės Gastronomijos Baras Ištaisyti Baro konkurso Specialiųjų Alaus, Vyno Taure Goblet Aušintuvas Taurė

    Savybės:

    Šis skaidraus stiklo puodelis yra pagamintas iš aukštos kokybės stiklo, tai yra ekologiški ir netoksiški.Ir tai aukštos kietumas, ne taip lengva nutraukti.Todėl jūs galite naudoti juos ilgą laiką.

    Daro labai pokalbį starteris bet vakaronė, Idealiai tinka Bakalauro ir Bachelorette Šalys, Baras, Naktinis klubas, Vestuves, Groomsmen, Nuotakos Dušas, Santuokos nutraukimas šalių, Jubiliejus ir t. t .

    Unikalus vyno taure turi kūrybos forma,subtilus ir elegent, kurie yra pecfect dovanas savo draugams.

    Visas kūnas yra traktuojami su aukšto slėgio, taurės burna sutirštės, sklandžiai ir tolygiai, sklandžiai ir skaidrumas yra didelis.

    Šis skaidraus stiklo taurė gali būti universalus bet kokių gėrimų.Mėgaukitės vynas, vanduo, kokteiliai, limonadas, sultys.Jie lengvas ir patogus laikyti.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga:Stiklas

    Spalva: Skaidrus

    dydis:, kaip parodyta paveikslėlyje

    Talpa:380ml

    Pastaba:1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

    2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

    Komplektą Sudaro: 1 Vnt Akinius Taurė

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai