Dideli Dirbtiniai Augalai Netikrą Svogūnai Žolės 60 Cm Nendrių Žalia Didelių Dirbtinių Gėlių Šilko Meldas Namų Dekoro Vestuvių Gėlės Dideli Dirbtiniai Augalai Netikrą Svogūnai Žolės 60 Cm Nendrių Žalia Didelių Dirbtinių Gėlių Šilko Meldas Namų Dekoro Vestuvių Gėlės Dideli Dirbtiniai Augalai Netikrą Svogūnai Žolės 60 Cm Nendrių Žalia Didelių Dirbtinių Gėlių Šilko Meldas Namų Dekoro Vestuvių Gėlės Dideli Dirbtiniai Augalai Netikrą Svogūnai Žolės 60 Cm Nendrių Žalia Didelių Dirbtinių Gėlių Šilko Meldas Namų Dekoro Vestuvių Gėlės Dideli Dirbtiniai Augalai Netikrą Svogūnai Žolės 60 Cm Nendrių Žalia Didelių Dirbtinių Gėlių Šilko Meldas Namų Dekoro Vestuvių Gėlės Dideli Dirbtiniai Augalai Netikrą Svogūnai Žolės 60 Cm Nendrių Žalia Didelių Dirbtinių Gėlių Šilko Meldas Namų Dekoro Vestuvių Gėlės

Dideli Dirbtiniai Augalai Netikrą Svogūnai Žolės 60 Cm Nendrių Žalia Didelių Dirbtinių Gėlių Šilko Meldas Namų Dekoro Vestuvių Gėlės

€17.51 €10.68
Yra sandėlyje
s93000

Žymos: xr spausdinti zebra atveju.

  • scenos būti naudojamas 3: sodas
    Proga: Vestuvės, Kalėdų
    scenos bus naudojamas 4: Valentino Dieną
    Tipas: Nendrių/Svogūnų Žolės
    scenos naudojami 1: Vestuvių išdėstymas
    Klasifikacija: Dirbtinės Gėlės
    Kilmės: KN(Kilmės)
    scenos bus naudojamas 2: parduotuvė puošmena
    scenos būti naudojama 6: Namų Dekoras
    Stiliaus 4: Chrysanthemum
    dydis: 60 cm
    Stilius: Gėlė
    Stilius 3: Kiaulpienių Kamuolys
    gėlių stilius: Gėlių Puokštė
    scenos būti naudojamos 7: Naujieji Metai
    scenos būti naudojamas 5: šalis
    stilius 1: Nendrių
    Medžiaga: PVC, Plastikiniai
    Stilius 2: phalaenopsis

    Dideli Dirbtiniai Augalai Netikrą Svogūnai Žolės 60 Cm Nendrių Žalia Didelių Dirbtinių Gėlių Šilko Meldas Namų Dekoro Vestuvių Gėlės

    apie transportavimo

    Prancūzija, didžioji Britanija, Ispanija, Izraelis, Lenkija, gali atvykti,Belgija, Australija, Nyderlandai, Portugalija, prancūzija,ir kitų šalių 8-10 dienų!Išskyrus ypatingas aplinkybes Efektyviai transportuoti, pakankamai tiekimo, laukiame jūsų prekybos ir bendradarbiavimo

    Dėl transportavimo

    visų pirma, kiekvienas iš mūsų gėlės yra sveika.Dėl transportavimo ilgis, šis produktas gali būti labai mažai, geležtės, smilgos ir neveikia.Prašome don ' t mind pirkti.Dėkojame už jūsų supratimą.Mes padarysime viską, kad ją išsaugotų. !

    Pirkėjų pranešimas:

    Dėl patogumo transporto ir išvengti žalos, mes priims lenktas pakuočių, kurias galima rankiniu būdu pataisyti kai išpakavimas, ir lenkimo peiliukai gali būti pučiamas natūralus padėti karšto oro plaukų džiovintuvas

    Pirkimo Pastabos

    Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, siekiant teikti geresnes paslaugas visiems pirkėjams, prašome pažvelgti į šį turinį, dėkoju už jūsų bendradarbiavimą!

    Mūsų gaminiai yra realus šūvio žemėlapį, produktas turi išsamų aprašymą, medžiagų, dydžio, svorio ir pan., prašome būti tikri, kad perkate!

    01 Produkto aprašymas: produkto aprašymas, yra instrukcijos, pakavimo ir art.Klauskite pirkėjų užsakymus pagal reikalavimus.Jei yra kokių nors ypatingi reikalavimai, prašome patvirtinkite su klientų aptarnavimo ir užsisakyti paaiškinimai.

    02 Aprašymas spalva skiriasi Dėl skirtingų šeimų, šviesos, ir sumažinimo laipsnis kompiuterių monitorių, spalvų skirtumas ir spalvų produktas bus kitoks, ne per keičiamo diapazono, ir tai nėra kokybės problema.

    Prekės yra pagrįstas faktiniu produkto.Atidžiai apsvarstyti spalvų skirtumas ir nedidelis defektas.Prašome atidžiai apsvarstyti, prieš nusprendžiant, kad.

    (1) Siuntimo Informacija

    Daugiausia,mes išsiųsti prekes per 7days po patvirtinimo paymment.

    Bet jei kai kurie yra sandelyje, ar blogas oras, ar kitos priežastys,mes su jumis susisieksime ne pirmą kartą,ir jūs galite laikyti laukia, kol ją arba pakeisti kita spalva/stilius/pakeisti arba grąžinti pinigus.

    Pristatymo kaina:

    Dauguma pasaulio šalių yra nemokamas pristatymas iki Sportobirza.lt Standartas Shippping.

    Pristatymas metodas:

    Mes naudojame tik Sportobirza.lt Standartinis Pristatymas ,jei jums pasirinkti kitų express, sklype negali būti išsiųstas.Atsiprašome už nepatogumus.

    (2) Mokėjimas

    Dabartinė platforma palaiko pirkėjų sumokėti per kredito kortelės (RMB kanalo ir dolerio kanalo), WebMoney (WM), TT perlaidų, "Western Union", Qiwi piniginės, Brazilija Boleto, SOFORT Bankų.

    (3) Grįžti & Grąžinimo Politika

    Kai gaunate prekes,prašome patikrinti, ar ji iš karto, ar jis atitinka jūsų užsakymą.Jei kažkas yra nepatenkintas,prašome susisiekti su mumis, kad būtų išspręsta problema.

    Dažniausiai,tai yra tiesiog nesusipratimas, kad mes būsime laimingi galėdami teisingai atlyginti jums kitą kartą.

    Jei norite keistis elementai, gauti,jūs turite susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.

    Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

    (4)tarifų

    Po to, kai prekės atvyko į savo šalį, ji gali sukelti tam tikri tarifai, kai kuriose šalyse.Šis tarifas turi būti sumokėti jūs .Mes jį pažymėti kaip dovana arba mažesnės vertės prekes galite išsaugoti dalis muitų mokesčiai.

    (5) Atsiliepimus

    Teigiamų atsiliepimų(5 žvaigždutes) - tai labai svarbu mums, prašome gerai pagalvoti prieš paliekant atsiliepimą.Produktų, mes parduodame, yra 100% originalios.I f turite kokių nors problemų,prašome laiku susisiekite su mumis,mes jums tarnauti nedelsiant.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai