Taktinis Šalmas, Saugos Šviesos MOLLE Strobe Šviesos Vandeniui Išgyvenimo Įrankius Gelbėjimo Signalo Lemputė Spalvų Medžioklės Lauko Sporto Taktinis Šalmas, Saugos Šviesos MOLLE Strobe Šviesos Vandeniui Išgyvenimo Įrankius Gelbėjimo Signalo Lemputė Spalvų Medžioklės Lauko Sporto Taktinis Šalmas, Saugos Šviesos MOLLE Strobe Šviesos Vandeniui Išgyvenimo Įrankius Gelbėjimo Signalo Lemputė Spalvų Medžioklės Lauko Sporto Taktinis Šalmas, Saugos Šviesos MOLLE Strobe Šviesos Vandeniui Išgyvenimo Įrankius Gelbėjimo Signalo Lemputė Spalvų Medžioklės Lauko Sporto Taktinis Šalmas, Saugos Šviesos MOLLE Strobe Šviesos Vandeniui Išgyvenimo Įrankius Gelbėjimo Signalo Lemputė Spalvų Medžioklės Lauko Sporto Taktinis Šalmas, Saugos Šviesos MOLLE Strobe Šviesos Vandeniui Išgyvenimo Įrankius Gelbėjimo Signalo Lemputė Spalvų Medžioklės Lauko Sporto

Taktinis Šalmas, Saugos Šviesos MOLLE Strobe Šviesos Vandeniui Išgyvenimo Įrankius Gelbėjimo Signalo Lemputė Spalvų Medžioklės Lauko Sporto

€5.41 €4.60
Yra sandėlyje
s93410

Žymos: šalmas vasaros, ebmpapst, šalmas sanavimo pagalbos, šalmas taktika, šalmas lempos, taktinis šalmas mukut, taktinis padengti šalmai, skydelis ops core, airsoft šalmas, sporto dviračių šalmai.

  • Tipas: Šalmas
    Sezonas: Universalus
    Taikoma Žmonių: Unisex
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Prekės Pavadinimas: WoSporT
    Sertifikavimo: CE
    Amžius: >8 Metų

    Patarimai:

    Prašome atkreipti dėmesį, norimą spalvą, kai užsakymą.Jei nėra pranešimų, jis bus siunčiami atsitiktinai

    Specfications : Produkto pavadinimas: atsparus Vandeniui Taktinio Signalo Lemputė pakeitimo wick

    Medžiaga: Silicio dioksido gelis

    Svoris: 0.008/0.013 kg

    Spalva:Raudona/Mėlyna/Oranžinė/Balta/Žalia/Violetinė

    Naudojimas: Lauko sportas/Žygiai/Airsoft/Dažasvydis/Kempingas

    Funkcijos : 1. Atsparumas vandeniui: šalmas žibintuvėlis pagamintas iš aukštos kokybės silikono ir gelis su gera sandarinimas (vandeniui) ir lankstumą.

    2. Kelių priežasčių: Šios rūšies žibintuvėlis svarbu, lauko veikla, pavyzdžiui, dviračių ir pėsčiųjų.

    3. Paprasta Naudoti: galite pakabinti žibintuvėlis ant savo kuprinės, klijuoti ant šalmo, klijuoti jį ant savo motociklo sėdynės.

    4. Mažas Patarimas: Jei baterija yra tuščia, galite įdėkite bateriją sau (bet vietoj baterija turės įtakos vandeniui funkcija produktas).

    Apie Mokėjimą

    1) pirkėjas yra atsakingas už bet kokio mokesčio ar muito apmokestinti savo šalyje.

    2) Jei turite bet kokius specialius reikalavimus, apie jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą, ar mes bus naudoti numatytąjį paketai.

    3) Kai pakuotės patvirtino, prarado, mes išsiųsti jūs arba grąžinti pinigus.Jei jūs turite klaidingą prekės, prašome atsižvelgti į nuotrauką pakelio ir elementą, kurį gavo, tuomet susisiekite su mumis tiesiogiai.Mes jums gerą sprendimą.

    Apie Siuntos

    1) Mes laivas, 6 dienas per savaitę, išskyrus šeštadienį ir švenčių dienomis.

    2) Po to, kai mes išsiųsti jį mes suteiksime sekimo numerį atgal jums.

    3) Mes tikimės, kad atvykimo jūsų prekė laiku,bet kadangi tai yra tarptautinė pristatymo,laivybos laikas labai priklauso nuo kurjerių bendrovių ir vietos muitai.

    Grįžti & Grąžinti

    1) Jei prekę gavote yra nepriimtinai sugedęs, neveikia, ar iš užsakymo, prašome mums apie tai pranešti kaip galima greičiau.

    2) Mes siūlome nemokamai pakeisti arba grąžinti visą jums, jei produktas turi kokybės problemų.

  • Atsiliepimai (3)

    • Lee Mcpherson

      Good light and good material.

    • MR THuGPrince

      Just like you asked. Of little bit to arrive. They look really good now to try them

    • Idevaldo 2

      Very very good

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai