5vnt 3/5 Galoną Stabdžių Nulupkite Viršūnes Vandens Butelis Snap Dangteliais Ne Išsiliejimas Daugkartinio naudojimo Replacemet Vandens Butelių kamšteliai 5vnt 3/5 Galoną Stabdžių Nulupkite Viršūnes Vandens Butelis Snap Dangteliais Ne Išsiliejimas Daugkartinio naudojimo Replacemet Vandens Butelių kamšteliai 5vnt 3/5 Galoną Stabdžių Nulupkite Viršūnes Vandens Butelis Snap Dangteliais Ne Išsiliejimas Daugkartinio naudojimo Replacemet Vandens Butelių kamšteliai 5vnt 3/5 Galoną Stabdžių Nulupkite Viršūnes Vandens Butelis Snap Dangteliais Ne Išsiliejimas Daugkartinio naudojimo Replacemet Vandens Butelių kamšteliai

5vnt 3/5 Galoną Stabdžių Nulupkite Viršūnes Vandens Butelis Snap Dangteliais Ne Išsiliejimas Daugkartinio naudojimo Replacemet Vandens Butelių kamšteliai

€0.47 €0.33
Yra sandėlyje
s93981

Žymos: argb hub, 20l kibirą, gpu turėtojas, 5 galonų vandens, 5 litrų butelį dangteliu, juoda china viršų, top moterims, smėlis guard, išsamiau, barrow ddc siurblys.

  • Elemento Tipas: Dangteliai
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Kaip parodyta
    Modelio Numeris: Daugkartinio Naudojimo Vandens Butelių Snap On Cap

    Rinkinį Sudaro: 5vnt 3 ir 5 Galonų Vandens Ąsotis Kepurės

    Būklė: Nauja

    Medžiaga: Plastikas

    Spalva: Mėlyna(kaip nuotraukose)

    Matmenys(D x H): 55 x 36mm/2,2 x 1.4 cm

    Savybės:

    Saugus Naudoti: BPA Free butelį dangteliu, ne kvapo, netoksiškas, puikiai pakartotinio užpildymo vandens aušintuvas buteliai jūsų namuose ar biure.

    Ne Išsiliejimas: Mėlynos linijos ir balti vidiniai dangteliai anti-splash ir nėra nuotėkio; Išorinis atsparus dulkėms, apsauga anti-bakterijos ir švaraus geriamojo vandens.

    Daugkartinio naudojimo: Su vidiniu kepurės dizainas, pakeitimo naudoti kelis kartus, sakyk ne daug vienkartiniai vandens kepurės ir sumažinti atliekų.

    3 arba 5 Galonų Vandens Ąsotis Dangtelis: Tinka 3 arba 5-galonų 55 mm/2.2 coliai, atitinka standarto "snap " viršų", o ne buteliukai su užsukamu viršūnes.

    Kelis Kartus: Tinka vandens balionėlis, vandens aušintuvas, centras mygtuką lieka prie dangtelio kartą it\ \ 's pateikti, o ne plūduriuojančius aplink vandens; be vandens ąsotis ant stovo arba su vandens siurblio tiek šeimai, tiek biure.

    Produkto Aprašymas:

    5 Pak 55mm 3 ir 5 Galonų Ne Išsiliejimas Kepurės.

    Atsparus korozijai, dilimui, nėra lengvai deformuotis.

    Nėra splash, švarus ir tvirtas, lengva įdėti ir kilimo.

    Stiprus sandariklis užtikrina sterilios aplinkos ir apsaugos nuo nuotėkio.

    Taikoma 18,9 litrų vandens kibirą.

    Draugiški Patarimai: dydis matuojamas rankas, prašome leisti nedidelius matavimo klaidų.Foto spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo tikrojo produkto dėl spalvų ekranas skirtingų monitorių.

  • Atsiliepimai (1)

    • Doktorzlo Cool

      good seal but difficult to remove

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai