Mini Durų Pasakos Siužetas Realistiškas Durų Dekoro Medinis Šalies Prekių Patalpų Lauke, Namo, Kiemo, Sodo Dekoro TN9 Mini Durų Pasakos Siužetas Realistiškas Durų Dekoro Medinis Šalies Prekių Patalpų Lauke, Namo, Kiemo, Sodo Dekoro TN9 Mini Durų Pasakos Siužetas Realistiškas Durų Dekoro Medinis Šalies Prekių Patalpų Lauke, Namo, Kiemo, Sodo Dekoro TN9 Mini Durų Pasakos Siužetas Realistiškas Durų Dekoro Medinis Šalies Prekių Patalpų Lauke, Namo, Kiemo, Sodo Dekoro TN9 Mini Durų Pasakos Siužetas Realistiškas Durų Dekoro Medinis Šalies Prekių Patalpų Lauke, Namo, Kiemo, Sodo Dekoro TN9 Mini Durų Pasakos Siužetas Realistiškas Durų Dekoro Medinis Šalies Prekių Patalpų Lauke, Namo, Kiemo, Sodo Dekoro TN9

Mini Durų Pasakos Siužetas Realistiškas Durų Dekoro Medinis Šalies Prekių Patalpų Lauke, Namo, Kiemo, Sodo Dekoro TN9

€6.72 €4.98
Yra sandėlyje
s95498

Žymos: xr importo.

  • Medžiaga: Organinės Medžiagos
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Temos: Žmonės
    Prekės Pavadinimas: Deerma
    Stilius: Modernus
    Yra Protingas Prietaisas: No

    Savybės:

    1. Apdaila: aš esu perkant duris su durų rankena.Dabar tu gali pridėti savo kambarį, stovėti ant grindų arba įklijuokite sijonas.

    2. Puikus gaminys: MDF medienos padaryti, durys, dažai, durys atrodo kaip medžio, ir arka atrodo kaip akmuo.

    3. Patvarus: ranka raižyti durų rankenas ir vyrius ir tada padaryti pelėsis.Vyris pagamintas iš kieto plastiko, durys, durų rankenos pagamintos iš plastiko, ir nosis yra mediniai.

    4. Akį traukiantis: spalvos vyriai ir durų rankenos derinys kalti aukso ir aukso.Jūs galite pamatyti daugiau aukso į nuotrauką.Medienos ir arkos apdaila yra satino.

    5. Tinka namų puošybai ar šalis: ieško tobulos Alice in Wonderland apdaila arba darbastalio apdaila, tada jis yra labai tinkamas įtraukti į savo Alisa Stebuklų šalis prekių sąrašą.

    Aprašymas:

    Pasakos vartų " labai tinka šeimos gerbėjų ir net šiek tiek mergaičių, kurie mėgsta Alisa.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: Liepų

    Amatų: Dažytos

    Gamybos procesas: Šlifavimo

    Spalva:ruda

    Pakuotė:

    1 * pasakos vartų

    Pastabos:

    1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

    2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai