Fidget Žaislų Rinkinys Pigūs Jutimo Fidget Žaislų Paketas, skirtas Vaikams ar Suaugusiems Išskleidimo Žaislas fidjets žaislų paketas антистресс Anti-Stresas Dovana Fidget Žaislų Rinkinys Pigūs Jutimo Fidget Žaislų Paketas, skirtas Vaikams ar Suaugusiems Išskleidimo Žaislas fidjets žaislų paketas антистресс Anti-Stresas Dovana Fidget Žaislų Rinkinys Pigūs Jutimo Fidget Žaislų Paketas, skirtas Vaikams ar Suaugusiems Išskleidimo Žaislas fidjets žaislų paketas антистресс Anti-Stresas Dovana Fidget Žaislų Rinkinys Pigūs Jutimo Fidget Žaislų Paketas, skirtas Vaikams ar Suaugusiems Išskleidimo Žaislas fidjets žaislų paketas антистресс Anti-Stresas Dovana

Fidget Žaislų Rinkinys Pigūs Jutimo Fidget Žaislų Paketas, skirtas Vaikams ar Suaugusiems Išskleidimo Žaislas fidjets žaislų paketas антистресс Anti-Stresas Dovana

€13.46 €6.20
Yra sandėlyje
s96189

Žymos: pluošto krepšys pack, anti stresas, ji pop, anime bikini cosplay maudymosi kostiumėlį, fidget pack, n anti stresas žaislai, fidget žaislų pakuočių, kad žaislai kinija, antistress rinkinys, jutimo plonas.

  • Modelio Numeris: .
    Sertifikavimo: Kinija sertifikuotas (3C)
    Populiariausi paieškos žodį, 2: Geriausias Žaislas Vaikams
    Populiariausi paieškos žodžio 3: Paramos Didmeninės
    Populiariausi paieškos žodį 1: Vaikams Naujųjų Metų Dovana
    Temos: Gyvūnai Ir Gamta, Transportas, Fantasy & Sci-Fi, Profesijos, Sportas, Muzika
    Rekomenduojame Amžius: Motinystės, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
    Populiariausi paieškos žodį 5: Žaislai Berniukams Ir Mergaitėms
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Populiariausi paieškos žodį, 4: Vaikų Dovana/Kalėdų Dovanos
    Įspėjimas: .

    Žaislų Rinkinys Pigūs Jutimo Žaislų Paketas, skirtas Vaikams ar Suaugusiems Figetget Žaislų Paketas Figit Žaislai

    Ypatybė :

    【22 gabalus 】 žaislų rinkinį sudaro 22 dalys anti-stresas žaislai, kiekviena žaislų, kuriuos matote nuotraukoje.

    【Daugiafunkcinis Kelionės Žaislas】: jutimo žaislų rinkinys taip pat yra labai nešiojamų.Šių irzlus žaislai yra puikus klasėse ir biurai.Pasiimkite su savimi, kai jums keliauti ar į bažnyčią.

    【Vaikų saugos】: netoksiškas.Atitinka JAV žaislų standartą.Imtis saugos testas.Kiekvieną fidget žaislas yra pagamintas iš patvarių medžiagų ir yra saugus vaikams ir suaugusiems.

    【Dovanos Visoms Amžiaus grupėms】: Tai jutimo žaislai yra puikus tiems, nuo 5 iki 85. Tai yra puikus dovanų, jubiliejus ar partija pasisako.

    【Žaidimai, Kad Sumažinti Stresą & Nerimas】: Lengvai naudoti šias jutimo žaislai žaisti, judėti, ruožas ir palenkti į stresą ir nerimą.Kiekvienas žaislas padeda atleiskite, ir sumažinti stresą.

    Pakuotės Turinys:

    1 x Žaislų rinkinys

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai