DIDENYBĖS Vaivorykštė Gyvūnų vokietijos Silikoninis Klaviatūros Viršelis Odos Raštas, Skirtą DIDENYBĖS Vaivorykštė Gyvūnų vokietijos Silikoninis Klaviatūros Viršelis Odos Raštas, Skirtą DIDENYBĖS Vaivorykštė Gyvūnų vokietijos Silikoninis Klaviatūros Viršelis Odos Raštas, Skirtą DIDENYBĖS Vaivorykštė Gyvūnų vokietijos Silikoninis Klaviatūros Viršelis Odos Raštas, Skirtą DIDENYBĖS Vaivorykštė Gyvūnų vokietijos Silikoninis Klaviatūros Viršelis Odos Raštas, Skirtą DIDENYBĖS Vaivorykštė Gyvūnų vokietijos Silikoninis Klaviatūros Viršelis Odos Raštas, Skirtą

DIDENYBĖS Vaivorykštė Gyvūnų vokietijos Silikoninis Klaviatūros Viršelis Odos Raštas, Skirtą "Mac Book Pro "Air 13" 15" 17" su "Retina" Ekranu ES Versija

€2.52
Yra sandėlyje
s96752

Žymos: adobe photoshop programinę įrangą, padengti mac book pro 15 " retina, 14 colių nešiojamas odos, padengti klaviatūra, vokietijos klaviatūros lipdukas, a1466 lcd, macbook air 13 padengti tv, macbook lipdukas, nešiojamas raštas, maišelis "mac pro" 13.

  • Pakuotės Svoris: 0.030kg (0.11lb.)
    Parduodu 2 Punkte: Pagaminta pagal aukščiausius kokybės
    Taikymo Dydis: Nešiojamojo Kompiuterio Klaviatūra
    Storis: Ultra-plonas
    Funkcija: Apsauga nuo dulkių, atsparus vandeniui
    Medžiaga: Silikono
    Versija: ES/JK
    Taikytinos Modeliai: Macbook Pro " 13 colių
    Kalbos: Vokietijos klaviatūros apsauginės plėvelės
    Klaviatūros Mygtuką Medžiaga: Minkšto Silikono
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Pakuotė: No
    Stilingas dizainas: lokys, voverė, Rainbow Modelis
    Parama: Drop-laivas
    Prekės Pavadinimas: DIDENYBĖS
    Technologijos: šilko spausdinti
    Sąlyga: 100% Naujas
    Produktų Statusas: SANDĖLYJE
    Parduoti 1 Punkte: Galima skalbti rašalo, importuojamos žaliavos

    Savybės:

    Vokietijos raktažodžiai spausdinami aišku, silikono už ilgalaikę profesionalią išvaizdą, Extra slim oda lengviau rinkti tekstą, lengva taikyti ir pašalinti valymo ar dezinfekavimo 100% brand new ir aukštos kokybės.Mūsų produktų kokybė garantuota.Sveiki Didmeninė ir Paramos Lašas-laivas!DIDENYBĖS, išradėjas klaviatūra, odos ir toliau ieškoti geriausio kokybės ir mados dizainą, siekiant užtikrinti, kad organinių kašmyras jaustis.DIDENYBĖS vertus ekrano, klaviatūros odos, amatų, kurie negali būti dubliuojamas mašinomis ir kitų pardavėjų.Tai yra ES standartus ,tinka anglų standartinės Klaviatūros dangtelis Tinka Macbook Air 13" 15"17" Pro " su "Retina" Lengva švarus, sausas, švarus, galima pakartotinai naudoti vėliau.Atsparus vandeniui, nebereikia nerimauti dėl vandens, pieno, sulčių, kavos ir kitų skysčių purslų į klaviatūrą, o pakenkti savo mylimo kompiuterio.Dulkių anti-purvinas, galima išvengti dulkių, suodžių, slapukai, ir tt.patenka į įtrūkimų įtakos klaviatūros naudojimas ir gyvenimo klaviatūra.Valymo patogu, pasiruošę valyti klaviatūrą, visada bus nauja.

    Taikomas Modelis:

    Skirta Macbook Air 13"A1466 A1369

    Skirta Macbook Pro 13"(su kietojo disko) A1278

    Už "Macbook Pro ""Retina " 13"A1425 A1502

    Skirta Macbook Pro 15"(su kietojo disko)A1286

    Už "Macbook Pro ""Retina 15"A1398

    Ne Suderinamas Su:

    Už "Macbook Air "11" A1370 A1465

    Už "Macbook" Su "Retina " 12"A1534

    Skirta Macbook Air 13"iki 2018 m. Laidos A1932 su "Retina" Ekranas su Touch ID pirštų atspaudų

    Skirta Macbook Pro 13" su/be Jutiklinis baras A1706 A1708 A1989

    Skirta Macbook Pro 15" su sensoriniu baras A1707 A1990

    Pakuotė:1 vnt X Klaviatūros Dangtelio (Pakavimo Žemiau)

    Mes garantuojame, kad prekės bus tinkamai apdoroti ir saugoti.Tegul apsaugoti aplinką kartu!

    Pls patikrinti jūsų modelis frist!

    Ypatingos Pastabos:

    Šios klaviatūros dangtelio yra tik ES versijos klaviatūrą (NE lietuvių kalba) galite atskirti:

    Mūsų produktas:

    * Mūsų produktus tiesiogiai iš gamyklos, nėra viduryje vyras, jokių aukšto žymėjimo, todėl mes galime suteikti kokybiškas prekes dar labai konkurencingą kainą.

    1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3.Jei negalite t i kasos mmediately, pagrindo se palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai daiktai buvo gautas.Jei prekė yra jūsų possesion daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir Mes Ne Problema Jums Grąžinti pinigus Ar Pakeisti.Išimčių Nėra! 2.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.Tačiau Kitų Priežasčių, Laivybos kaina yra padengti pagal pirkėjo tik. 3.Visos grąžinamos prekės Turi Būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį,konkrečių grąžinimo priežastį. 4.Mes grąžinsime Jūsų Visą Sumą,gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotės su visų komponentų,Po Tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Sportobirza.lt.ARBA galite pasirinkti, kad pakeisti.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI pranešė d grąžinti per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

    3. Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Sportobirza.lt!

    1.Mes teikiame Specail Kaina/Shipping/Stock/Paslauga.

    2. Skubėti Psd!Mūsų VIP Klientų.

    3.Susisiekite su mumis Prekybos Vadybininkas/Susisiekite su mumis Nowl!!

    MŪSŲ VIP KLIENTAS,Daugiau, Nuolaida Jums bus getl!!

    1. 180 dienų garantija.Jei yra kokybės problema, kaip 180 dienų, mes pasiūlysime naują produktą nemokamai, o jums tik reikės apmokėti siuntimo išlaidas.

    2. Paprastai,mes išsiųsti prekes per 24 valandas.Tai gali būti pristatytos per 45 iki 65 dienų, kad dauguma šalių/regionų.

    3. Jei stebėjimo informacija, rodo, kad prekės nebuvo pristatytos per 90 dienų, prašome atidaryti ginčų ir pasirinkite negavo paketą, kaip priežasties, ir mes grąžinsime.

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

    Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai