Šezlongas Lounge Baseinas Kėdė Padengti Su Šoninių Kišenių Freesooth Tingus Ponaitis Paplūdimio Rankšluostį Už Saulės Gultais Baseinas Kaitintis Sodo 2021 Šezlongas Lounge Baseinas Kėdė Padengti Su Šoninių Kišenių Freesooth Tingus Ponaitis Paplūdimio Rankšluostį Už Saulės Gultais Baseinas Kaitintis Sodo 2021 Šezlongas Lounge Baseinas Kėdė Padengti Su Šoninių Kišenių Freesooth Tingus Ponaitis Paplūdimio Rankšluostį Už Saulės Gultais Baseinas Kaitintis Sodo 2021 Šezlongas Lounge Baseinas Kėdė Padengti Su Šoninių Kišenių Freesooth Tingus Ponaitis Paplūdimio Rankšluostį Už Saulės Gultais Baseinas Kaitintis Sodo 2021 Šezlongas Lounge Baseinas Kėdė Padengti Su Šoninių Kišenių Freesooth Tingus Ponaitis Paplūdimio Rankšluostį Už Saulės Gultais Baseinas Kaitintis Sodo 2021 Šezlongas Lounge Baseinas Kėdė Padengti Su Šoninių Kišenių Freesooth Tingus Ponaitis Paplūdimio Rankšluostį Už Saulės Gultais Baseinas Kaitintis Sodo 2021

Šezlongas Lounge Baseinas Kėdė Padengti Su Šoninių Kišenių Freesooth Tingus Ponaitis Paplūdimio Rankšluostį Už Saulės Gultais Baseinas Kaitintis Sodo 2021

€18.37 €14.52
Yra sandėlyje
s97591

Žymos: miadomodo saulės gultais, mėnulio ir saulės marškinėliai, sodo ponaitis, Paplūdimio Kėdės, kėdė loung, paplūdimio kėdės rankšluostį, ponaitis saulės, laisvalaikio kėdė, anim, paplūdimys karieta longue.

  • Stilius: Pastoracinės
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Naudoti: Paplūdimio Kėdės
    Modelis: Paprastas Dažyti
    Medžiaga: Kita
    Rinkinys Tipas: No
    Modelio Numeris: Paplūdimio Kėdės Apima

    Kulka Taškų:

    1、2 Sandėliavimo Krepšiai: Stilingas ir lengvas, gali būti sulankstyti į savo kuprinę.Yra 2 nuimamas šoninių kišenių, kad gali laikyti visas savo plaukimo baseinas ar paplūdimys, priedai, puikiai tinka saugoti telefonai, žaislai, užkandžiai, vertybės, saulės ir visų kitų atostogų essentials".

    2、Didelio Dydžio ir Lengvai Atlikti: Jūs galite sulankstyti kėdės dangtelį į patogi kuprinė, puikiai tinka keliaujant.Dydis: 82.7 x 29.5 cm, tinka daugeliui lounge kėdės ir baseinas kėdės.Galite naudoti šias kėdės apima ne, baseinai, paplūdimiai, sodas viešbučiai, arba kai jums yra hanging out.

    3、Greitai džiūsta ir Lengvas Valymas: Pagamintas iš sugeriamosios medvilnės ir poliesterio, kilpiniai audiniai medžiagų ir nebus nukristi.Jie tai padarė greitai.Ji taip pat gali būti mašina plauti.

    4、neslidus Dizainas: Šis paplūdimio kėdės padengti gali skaidrę saugiai ant nugaros.Elastiniai juostos ne 4 kampai prisijungti kėdės be slydimo, laikant galite saugiai mėgautis saule apie recliner.

    5、Geriausia Paslaugos: Visos mūsų kėdės rankšluosčiai yra aukštos kokybės, be jokių problemų.Jei yra kokių nors klausimų apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, mes tikrai suteiks jums puikus atsakymas.

    Aprašymas:

    1. Puikus paplūdimio rankšluostį jūsų poilsiui.

    2. Su šiuo paplūdimio kėdės dangtis, nereikia atlikti kelis sunkius krepšius visą šeimos paplūdimys arba baseinas priedai, gali būti koreguojamos, kad jums jaustis patogiai sėdi ant denio kėdės.

    Savybės:

    1. Lengvai pakuotės, lengvas, labai tinka degintis.

    2. Greitai džiūstantys medžiagų.Minkštas ir absorbentas mikropluošto medžiaga tinka paplūdimio kėdės ir baseinas kėdės.

    3. Yra kišenės ant abiejų pusių saugoti vertybes, telefonai, žurnalai, užkandžiai, gėrimai ir kt.

    4. Nešiojamų kartus į stilingą rankinę su peties dirželis.

    Specifikacija:

    Medžiaga: mikropluošto ir kilpiniai audiniai.

    Dydis: apie 82.7 x 29.5 cm

    Spalva: mėlyna kaklaraištis

    Pakavimo Sąrašas:

    1*Paplūdimio Kėdės Apima

    Pastaba:

    Spalva ir dydis gali šiek tiek skirtis.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai