KIWI RATA High Waisted Jogos Šortai Moterims Pilvą Kontrolės Antblauzdžiai Užpakalis Kėlimo Tekstūra Treniruotės Šortai KIWI RATA High Waisted Jogos Šortai Moterims Pilvą Kontrolės Antblauzdžiai Užpakalis Kėlimo Tekstūra Treniruotės Šortai KIWI RATA High Waisted Jogos Šortai Moterims Pilvą Kontrolės Antblauzdžiai Užpakalis Kėlimo Tekstūra Treniruotės Šortai KIWI RATA High Waisted Jogos Šortai Moterims Pilvą Kontrolės Antblauzdžiai Užpakalis Kėlimo Tekstūra Treniruotės Šortai KIWI RATA High Waisted Jogos Šortai Moterims Pilvą Kontrolės Antblauzdžiai Užpakalis Kėlimo Tekstūra Treniruotės Šortai KIWI RATA High Waisted Jogos Šortai Moterims Pilvą Kontrolės Antblauzdžiai Užpakalis Kėlimo Tekstūra Treniruotės Šortai

KIWI RATA High Waisted Jogos Šortai Moterims Pilvą Kontrolės Antblauzdžiai Užpakalis Kėlimo Tekstūra Treniruotės Šortai

€13.27 €6.64
Yra sandėlyje
s97649

Žymos: Pritaikymas, mezgimo sporto šortai, grupė treniruotės, vyrų grobis šortai, plonas legging šortai, sporto salė ryklys moteris, bikee šortai moterims, pilka grobis šortai, paprasta sporto šortai, užpakalis scrunch.

  • Paslauga: Dropshipping/ Didmeninės
    Veikia šortai: Moterų sporto šortai
    dydis: S/M/L
    Šortai Moterims: Besiūliai šortai
    Sportas Tipas: Joga, Joga, Treniruoklių salė, Veikia, Pratimas, Fitneso, treniruotės
    Elemento Tipas: Šortai
    Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Nailonas, Spandex, Nylon90%, Spandex10%
    moteriški šortai: Dviratininkas šortai moterims
    Lytis: Moteris
    Modelio Tipas: Kietas
    Funkcija: Quick Dry, Kvėpuojantis sugeria prakaitą
    Audinio Tipas: Broadcloth
    Spalva: Pilka/Žalia/Geltona/Raudona/Šviesiai Violetinės Spalvos/Pilka/Tamsiai Žalia/Violetinė/Raudonas Vynas
    šortai moterims: Sporto šortai moterims
    Modelio Numeris: 0238
    Prekės Pavadinimas: KIWIRATA

    Aprašymas

    Nylon/Spandex 【High Waisted Jogos Šortai】aukšto juosmens dalis, kuri gali būti pilvo veiksmingai ir padaryti jums atrodo plonas, pabrėžti liekną kreivė juosmens, ir forma supaprastinta forma.Pilvą kontrolės dviratininkas šortai leidžia jums apkabinti viskas patogiai ir elastingumą automatiškai tęsiasi ir uždaro į savo juosmens, išvengiant nepatogumų sukelia laisvi ir krenta diržo krūvio metu. 【Šypsena Kontūras & Butt Kėlimo Šortai】šypsena kontūras dizainas scrunch treniruotės šortai , kai jūs įtraukėte į šiuos jogos trumpos blauzdinės, poveikis grobis scrunch bus akivaizdus.Paslėptas klubo pakelti viduryje užpakalis sporto šortai daro jūsų užpakalis atrodo kaip sultingas persikų, seksualesnis ir daugiau suapvalinti.Ar sporto salėje ar lauke, išlaikant aukštą komforto, ji leidžia jums išlaikyti madingas stilius. 【Anticeliulitinis & Tampri, Šortai】Ši joga šortai turi pakankamai elastingumą ir suspaudimo, siekiant geriau apriboti kūno riebalų ir patogiai arti odos.Net jei jūs pritūpęs, pakelti savo kojas arba padalinti kojas, jums gali išlaikyti, geros būklės.Tampri, šortai suteiks tvirtą paramą, siekiant apsaugoti savo organizmą fizinio krūvio metu, kuris labai tinka jogos ir fitneso. 【Kvėpuojantis Jogos Šortai】Šių soft joga šortai yra nestoros,ne permatomas ir turi gerą prakaito absorbcija,kuri tinka dėvėti visą dieną ir suteikia didelį komfortą.Suspaudimo antblauzdžiai yra lengvas ir užima mažai vietos ,trumpos kelnės gali būti įdėti į savo maišelį, bet kuriuo metu ir imtasi, kai norite mankštintis. 【Visos Sporto Kartų】Ruched užpakalis šortai turi gerą toleranciją ir elastingumą, kad jūsų kūnas jaučia šilkiniai ir uždaryti.Jei norite turėti pora šortai tinka sporto, gal šie high waisted treniruotės šortai labai tinka.Puikiai tinka fitneso, sporto, jogos, sporto, dviračių sportas, bėgimas, bėgimas ir kitų rūšių sporto, ar praleisti energingą dieną namuose, neskubantis.

    Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą mokėjimai.

    Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

    Siekiant, kad jums kurių laimingas pirkinių kelionę mūsų parduotuvėje ir išvengti nemalonių aftersale klausimų, prašome užtrukti keletą minučių perskaityti keletą patarimų.Laukiame jūsų susisiekite su mumis žinute arba elektroniniu paštu!Pristatymas 1. Mes siūlome Nemokamas pristatymas: Sportobirza.lt Standartinis Pristatymas, ePacket, Kinija Paštu, Oro Paštu.Express Pristatymas: DHL, "Fedex", Aramex, EMS, TNT, UPS, . 2. Kaip įprasta, mes siūlome Nemokamas pristatymas laivas Sportobirza.lt Standartinis Pristatymas, jei norite siųsti Kinija paštu, Oro Paštu, ePacket, pls skelbimas mums. 3. Pagal ePacket: Paprastai, mes numatytasis laivas ePacket, kad JAV ir RUSIJOS, padės trunka apie 10-30 Darbo dienų pristatymas. 4. Pristatymas į Kanada,AUSTRALIJA, UK, bei kitų Europos šalių trunka apie 25-45 darbo dienų. 5. Jei jums reikia elementą skubiai ir norite, kad laivas Express Shipping, kai jus, kad, Prieš jums mokama, pls Susisiekti su mumis Express Pristatymas, mes Apskaičiuoti Express laivybos išlaidų už jus, ir pridėti, kad, tada jūs galite atlikti mokėjimą. 6. Sportobirza.lt Standartinis Pristatymas, kaip įprasta, maždaug 25~50 darbo dienų. 7. Kinija Paštu, Oro Paštu, kaip įprasta, užima apie 20~35 darbo dienas. 8. ePacket, kaip įprasta užtrukti apie 7-25 darbo dienų. 9. DHL, "Fedex", kaip įprasta, maždaug 3~7 darbo dienos. 10. TNT, Aramex, UPS, kaip įprasta, maždaug 2~7 darbo dienos. 11. EMS, kaip įprasta, maždaug 3~7 darbo dienos.Mūsų darbo diena, nuo pirmadienio iki šeštadienio ir nuo 9 am iki 6 pm.Laivas iš JAV: 1.Prekės bus išsiųsti per 24 valandas. 2.Nė vienam Savaitgalis ir Švenčių dienomis.Laivų, iš KN: 1.Prekės bus išsiunčiami per 48 valandas. 2.Nė vienam Savaitgalis ir Švenčių dienomis.Mes atkreipti dėmesį į jūsų, kad jūs laiku, tačiau nereikia nerimauti, jei jis pasirodo vėliau, mes susisieksime su laivybos kompanija palaikyti ryšį su jumis.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai