Universalus Žaidimų Ausinės, Laikiklis Laikiklis Rankų Pakaba Saugojimo Stovėti PS5,Xbox Serijos X,PS4,Xbox Vienas Priedai Universalus Žaidimų Ausinės, Laikiklis Laikiklis Rankų Pakaba Saugojimo Stovėti PS5,Xbox Serijos X,PS4,Xbox Vienas Priedai Universalus Žaidimų Ausinės, Laikiklis Laikiklis Rankų Pakaba Saugojimo Stovėti PS5,Xbox Serijos X,PS4,Xbox Vienas Priedai Universalus Žaidimų Ausinės, Laikiklis Laikiklis Rankų Pakaba Saugojimo Stovėti PS5,Xbox Serijos X,PS4,Xbox Vienas Priedai Universalus Žaidimų Ausinės, Laikiklis Laikiklis Rankų Pakaba Saugojimo Stovėti PS5,Xbox Serijos X,PS4,Xbox Vienas Priedai Universalus Žaidimų Ausinės, Laikiklis Laikiklis Rankų Pakaba Saugojimo Stovėti PS5,Xbox Serijos X,PS4,Xbox Vienas Priedai

Universalus Žaidimų Ausinės, Laikiklis Laikiklis Rankų Pakaba Saugojimo Stovėti PS5,Xbox Serijos X,PS4,Xbox Vienas Priedai

€2.68 €1.36
Yra sandėlyje
s97819

Žymos: priedai xbox van, priedai xbox x, ps4 mygtuką metalo, stovi xbox serija, xbox seris x, ps4 mygtuką darbo, paramos xbox serija, ausinių xbox, svirtis xbox priedai, žaidimai xbox serija.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Suderinamos Prekės/Modelis: Kita
    Su USB: Už PS5
    Modelio Numeris: Už PS5
    Prekės Pavadinimas: Rondaful

    Funkcijos: 1. IMPULSO 3D Ausinės: Tai, laisvų rankų įranga, kabyklos, kurie gali būti montuojamas ant žaidimų konsolė, ir ji yra suderinama IMPULSO 3D laisvų Rankų įranga ir tinka PS5 konsolę.Ne varžtai & nr juosta.

    2.Lengvas Montavimas: Sustabdyti, sunaikinti savo sienos, jei naudoti mūsų ausines savininkas, jums nereikia gręžti skylę, arba klijuoti lipnia juosta ant sienos ir laukti 24 valandų, tik pridėti silikono gumos pagalvėlės su kabykla, ir įdėti pakaba ant savo konsolės, tada jums vieta jūsų valdytojai iš karto.

    3.Kilnojamasis Valdytojas Organizatorius: Mūsų ausines turėtojui bus perkelti su savo konsolės, ir jūs neturite nerimauti apie tai, kaip pašalinti valdytojas laikiklis iš sienos.

    4.Erdvės Taupymo: kabyklos gali turėti savo žaidimų ausinės puikiai, išlaikyti savo ausines organizuotas, ir sutaupyti vietos savo žaidimų stotis.

    5.Patvari Medžiaga: pakaba yra pagaminti iš lengvos, tačiau tvirtos ABS, puikiai tinka ilgalaikiam naudojimui.

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: Ausinių pakaba

    Suderinamumas: tinka PULSE 3D Ausinės, tinka PS5 konsolės

    Medžiaga: ABS

    Spalva: balta

    Pakavimo Sąrašas:

    1*Ausinių Pakaba

    Pastabos:

    Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

    Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai