UNTIOR Galia Valymo Šepetėlių Rinkinį Vonios Gręžimo Valymo Šepetį, Valymo Belaidžius Gręžimo Tvirtinimo Komplektas Power Brush Šveitiklis UNTIOR Galia Valymo Šepetėlių Rinkinį Vonios Gręžimo Valymo Šepetį, Valymo Belaidžius Gręžimo Tvirtinimo Komplektas Power Brush Šveitiklis UNTIOR Galia Valymo Šepetėlių Rinkinį Vonios Gręžimo Valymo Šepetį, Valymo Belaidžius Gręžimo Tvirtinimo Komplektas Power Brush Šveitiklis UNTIOR Galia Valymo Šepetėlių Rinkinį Vonios Gręžimo Valymo Šepetį, Valymo Belaidžius Gręžimo Tvirtinimo Komplektas Power Brush Šveitiklis UNTIOR Galia Valymo Šepetėlių Rinkinį Vonios Gręžimo Valymo Šepetį, Valymo Belaidžius Gręžimo Tvirtinimo Komplektas Power Brush Šveitiklis

UNTIOR Galia Valymo Šepetėlių Rinkinį Vonios Gręžimo Valymo Šepetį, Valymo Belaidžius Gręžimo Tvirtinimo Komplektas Power Brush Šveitiklis

€84.21
Yra sandėlyje
s97842

Žymos: bosch elektrinių įrankių, newone gręžimo šepetys, bosch belaidžius gręžimo, šepetys valyti elektros, galia valytoja, šepetys valyti, ram plokštelės, gręžimo poveikis, gręžimo teptuku sunku, gręžimo.

  • Funkcija: Eco-Friendly, Įžuvinti
    Pakuotė: 1PCS/3PCS/4PCS/5VNT
    Spalva: Geltona
    Tipas: gręžimo šepetys
    Prekės Pavadinimas: Untior
    Stilius: Ranka
    Modelio Numeris: CB031
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Type2: elektriniai valymo šepetys
    Naudojimas: Namų Valymo
    Feature2: Stiprus Deaktyvavimo
    Medžiaga: Nailonas
    Feature1: Lengva valyti
    type1: gręžimo šepetys

    Daug Medžiagos

    Oranžinė Poliravimo Šluostės: Vidutinis minkšta kempinė Naudojamas automobilių shell/plytelių/medinių grindų/vonia valymas, ir kt.Mėlyna poliravimo padas: minkšta kempinė Odos sofos/lange/stiklo valymas, ir kt. 4 colių balta vilna padas: labai minkštas Naudojami valymo dulkių/poliravimo/valymo trapių daiktų ir pan. 4-colių šveitimo padas: pilka yra minkštas padas, žalios spalvos kieta padas Naudojamas virtuvėje, plauti indus/clean puodai/krosnių ir kt.

    Teptukai, Skirtingo Kietumo

    Baltos spalvos-balta elektros audra teptuku bus mažesnis kietumas, kuris yra labiau tinkamas valymo kilimai, drobė medžiagos ar kietesnės odos ir kitų daiktų.Geltona-geltona elektriniai gręžimo brush yra vidutinio kietumo ir tinka daugumai daiktų.Iš esmės visi elementai gali būti valomi su geltona elektriniai gręžimo teptuku black-black elektros audra brush yra aukštos kietumas ir tinka valymo barbekiu kepimo grotelės ir plieno medžiagos.Tiems, užsispyręs dėmes, jūs galite pasirinkti juodos elektros audra teptuku Kitų spalvų-raudonos ir žalios spalvos šepečiai, vidutinio kietumo, plačiai naudojami.

    Pastaba:

    Produktas yra taikoma faktinio gauto produkto.Ši parduotuvė tik parduoda elektros audra, valymo šepetėliai.Visi produktai ant paveikslėlio neapima elektriniai grąžtai. (Dažnai ir pernelyg naudojant elektros audra teptuku turės įtakos kietumas, elektrinis grąžtas šerių ir gali būti deformuotas.Nors elektrinis grąžtas brush yra Stipri reducibility, besaikį, vis tiek bus paveikti.Bet nesijaudinkite, yra endoprotezų mūsų kostiumai.Vieneriems metams normalaus naudojimo, tai ne problema.)

    Produkto Savybės:

    -Šis rinkinys yra vidutinio standumo nailonas galia teptukai, kad bus pridėti jūsų mėgstamiausia belaidžius gręžimo. -Įvairių dydžių ir formų, šepečiai valymo aplink jūsų vonios paviršių.Kiekvieną galia valytoja gręžimo teptukas yra gerai pastatytas ir tvirtos konstrukcijos, skirtos naudoti tiek patalpose, tiek lauke -Tai teptukų rinkinys yra galia teptuku gręžimo priedas, jungiamas į jūsų belaidis gręžtuvas.Šių nailono šereliai nebraižo ir gali būti naudojamas ant vonios, kriauklės, grindjuoste, stiklo dušo kabinos, dušo durys dainos, porceliano ir norėdami sutaupyti laiko ir pastangų valyti visų rūšių įvairių paviršių.

    Specialių jūs:

    1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti 0.5-2cm skirtumai dėl rankinis matavimas.Mes naudojame geriausius produktus ir paslaugas, siekiant padėti jums.Tikimės, kad kiekvienas klientas bus laimingas kiekvieną dieną ^_^ Šiltai Priminti: Mes remti pirkimo, Nėra sąskaitos faktūros pakuotėje, tiesiogiai siųsti savo klientams,Prašome būti tikri.Gręžimo Šepetėlių Tvirtinimo Galia Valymo Šepetys Vonios Valymo Rinkinys su Extender Daugiafunkcinė Švarios Virtuvės Skiedinio

  • Atsiliepimai (3)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai