2VNT Šokolado Shaker Duster Kavos Sifter Nerūdijančio Plieno Miltų Sifter Cukraus Purtyklė su spyruoklinius Rankena Kepimo Įrankiai 2VNT Šokolado Shaker Duster Kavos Sifter Nerūdijančio Plieno Miltų Sifter Cukraus Purtyklė su spyruoklinius Rankena Kepimo Įrankiai 2VNT Šokolado Shaker Duster Kavos Sifter Nerūdijančio Plieno Miltų Sifter Cukraus Purtyklė su spyruoklinius Rankena Kepimo Įrankiai 2VNT Šokolado Shaker Duster Kavos Sifter Nerūdijančio Plieno Miltų Sifter Cukraus Purtyklė su spyruoklinius Rankena Kepimo Įrankiai 2VNT Šokolado Shaker Duster Kavos Sifter Nerūdijančio Plieno Miltų Sifter Cukraus Purtyklė su spyruoklinius Rankena Kepimo Įrankiai 2VNT Šokolado Shaker Duster Kavos Sifter Nerūdijančio Plieno Miltų Sifter Cukraus Purtyklė su spyruoklinius Rankena Kepimo Įrankiai

2VNT Šokolado Shaker Duster Kavos Sifter Nerūdijančio Plieno Miltų Sifter Cukraus Purtyklė su spyruoklinius Rankena Kepimo Įrankiai

€7.58 €3.79
Yra sandėlyje
s99296

Žymos: virtuvės kiaurasamtis, bauda kiaurasamtis, bauda akių kiaurasamtis, miltų kiaurasamtis, miltų purtyklė, siev, sifter, plastikiniai sifter, nerūdijančio kiaurasamtis, miltai.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Funkcija: Įžuvinti, Eco-Friendly
    Tipas: Kepimo & Konditerijos Įrankiai
    Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas: Sifters & Schüttler
    Sertifikavimo: CIQ
    Medžiaga: Silikono, 304 Nerūdijančio Plieno
    Tinkamas: cukraus, miltai, prieskoniai, druska, pipirai, kukurūzų krakmolas, vištienos sultinio miltelių
    Spalva: sidabrinė

    Savybės:

    *1. Tvirtas medžiaga: viena ranka operacijos shaker yra pagaminti iš tvirto 304 nerūdijančio plieno, todėl jį galima lengvai išvalyti vandeniu, lengvai išlaikyti šviesus.

    *2. Ką jūs gausite: paketas ateina su 2 vnt miltinio cukraus purtyklė, dulkių, pakankamai kiekį, galite taikyti įvairiose "PASIDARYK pats" desertas arba gerti; Jie yra daugiafunkcinis priedas į virtuvę, galite pasidalinti su draugais savo gyvenimą.

    *3. Lengva naudoti: miltų dozatorius purtyklė su spyruoklinius dirbti yra lengva valdyti viena ranka; Jis tinka sijojimo sausos sudedamosios dalys, pvz., galite dulkių kakavos milteliai, miltinio cukraus desertuose, dulkių ir miltų duonos kepimui be eikvoti.

    *4. Plačiai naudojamas: nerūdijančio plieno maišytuvas duster tinka cukraus, miltų, prieskonių, druskos, pipirų, cukraus, kukurūzų krakmolo ir vištienos sultinio miltelius ir t.t.; taip pat tinka namuose, kepykla, šalies naudoti, todėl patogumui savo kasdieniame gyvenime.

    *5. Gera kepimo įrankis: miltinio cukraus shaker yra gražus įrankis šeimos kepimo ir konditerijos virėjai, kurie gali padėti jums tolygiai danga, miltų, miltinio cukraus, kukurūzų miltų, prieskonių ir greitai padaryti savo bake ar šokoladinių desertų.

    Techniniai duomenys:

    Spalva: sidabrinė

    Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno

    Pakuotės Turinys:

    2* Miltinio cukraus duster"

    Pastaba:

    1. Keitimas:1inch=2,54 cm, 1cm=0.393 cm

    2. Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

    3. Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas, pls suprasti.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai