1Pc Mielas Pliušinis katė Katė Modelis Puikus Modeliavimo Kimštiniai Žaislai, Gimtadienio Katė Lėlės Vaikams Minkštas Dovanos Pliušiniai Žaislai Vaikams Gyvūnų Žaislas 1Pc Mielas Pliušinis katė Katė Modelis Puikus Modeliavimo Kimštiniai Žaislai, Gimtadienio Katė Lėlės Vaikams Minkštas Dovanos Pliušiniai Žaislai Vaikams Gyvūnų Žaislas 1Pc Mielas Pliušinis katė Katė Modelis Puikus Modeliavimo Kimštiniai Žaislai, Gimtadienio Katė Lėlės Vaikams Minkštas Dovanos Pliušiniai Žaislai Vaikams Gyvūnų Žaislas 1Pc Mielas Pliušinis katė Katė Modelis Puikus Modeliavimo Kimštiniai Žaislai, Gimtadienio Katė Lėlės Vaikams Minkštas Dovanos Pliušiniai Žaislai Vaikams Gyvūnų Žaislas 1Pc Mielas Pliušinis katė Katė Modelis Puikus Modeliavimo Kimštiniai Žaislai, Gimtadienio Katė Lėlės Vaikams Minkštas Dovanos Pliušiniai Žaislai Vaikams Gyvūnų Žaislas 1Pc Mielas Pliušinis katė Katė Modelis Puikus Modeliavimo Kimštiniai Žaislai, Gimtadienio Katė Lėlės Vaikams Minkštas Dovanos Pliušiniai Žaislai Vaikams Gyvūnų Žaislas

1Pc Mielas Pliušinis katė Katė Modelis Puikus Modeliavimo Kimštiniai Žaislai, Gimtadienio Katė Lėlės Vaikams Minkštas Dovanos Pliušiniai Žaislai Vaikams Gyvūnų Žaislas

€3.76 €2.56
Yra sandėlyje
s99696

Žymos: catoon pliušiniai žaislai, pliušinis žaislas, Pliušas, minkštas žaislas, mielas pagalvė, katė stuf, katė minkštas žaislas, modeliavimas gyvūnų modelis, kimštiniai žaislai, katė n, didelis kimštiniai žaislai, katė.

  • Rekomenduojame Amžius: Motinystės
    Aukštis: 11cm-30cm
    Modelio Numeris: Mielas Pliušinis Katė Modelis
    Įspėjimas: /
    Sertifikavimo: 3C
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Temos: Gyvūnai Ir Gamta

    Ypatybė:

    1. Ji yra visiškai rankų darbo.Pagaminti iš dirbtinių plaukų, ranka raižyti polimero molis nosies, kojų, nagų, stiklo akys, galva, kūnas ir kojos yra sujungtos plastiku skeletas užraktu ir pripildytas poliesterio ir plieno dalelėmis.

    2. Naudoti airbrush dažų ir meno pastelės nustatyti toną duoti gyvas rūšių.

    3. Aukšto lygio modeliavimas, gyvas, švelnus ir sklandžiai liesti, nėra lengva išnyks ir patalpų plaukų.Ji turi didelį žiūrėjimo ir surinkimo vertę. (Ne baterija reikia, ir lėlės, negali perkelti savo.Ji yra labai imituojamos gali būti geriausia draugė su šeima.)

    4. Imituojamas augintiniai gali būti įdėtas bet kur kambaryje, tokių kaip televizoriai, knygų lentynos, rašomieji stalai ir automobilio dekoracijas.Geriausia dovana vaikams, draugams, šeimos nariams.

    5. Stipri ir ne taip lengva nutraukti.Bus ne mesti plaukų, ir gali būti laikomi švarūs ilgą laiką (dulkių šalinimas: naudoti tik šukos ir plaukų džiovintuvas išdžiūti; pašalinti naftos dėmių: sausas valymas, neplaukite su vandeniu).

    Matmenys: ilgis 12 cm, plotis 6 cm, aukštis-12 cm

    Yra palyginimas diagramos vienkartiniai popieriniai puodeliai

    Medžiaga: išorė yra pagaminti iš rafinuoto triušio odos (sterilizuotas perdirbti), ir vidinio polietileno sunkiai shell yra tuščiaviduriai, ir ne taip lengva nutraukti.

    Pastaba: Negali kalbėti

    Įpakavimas: 1*modelis tps

    pastaba:

    1. Dėl įtakos stebėti ir šviesos, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Dėl vadovo matavimo, prašome leisti nuokrypis 1-3 cm.

    2. Rankų darbo gaminiai yra ne meno kūriniai, ir ten gali būti kai kurie defektai.Perfectionists prašome nusipirkti atsargiai!

    Ačiū jums už dėmesį, jei jūs norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai