Šviečiantys LED Akinius Akrilo LED Žėrintis Akiniai Tinka Helovinas Kalėdų Vakarėlį Našumo kartelę Muzikos Festivalis Rekvizitai Šviečiantys LED Akinius Akrilo LED Žėrintis Akiniai Tinka Helovinas Kalėdų Vakarėlį Našumo kartelę Muzikos Festivalis Rekvizitai Šviečiantys LED Akinius Akrilo LED Žėrintis Akiniai Tinka Helovinas Kalėdų Vakarėlį Našumo kartelę Muzikos Festivalis Rekvizitai Šviečiantys LED Akinius Akrilo LED Žėrintis Akiniai Tinka Helovinas Kalėdų Vakarėlį Našumo kartelę Muzikos Festivalis Rekvizitai Šviečiantys LED Akinius Akrilo LED Žėrintis Akiniai Tinka Helovinas Kalėdų Vakarėlį Našumo kartelę Muzikos Festivalis Rekvizitai Šviečiantys LED Akinius Akrilo LED Žėrintis Akiniai Tinka Helovinas Kalėdų Vakarėlį Našumo kartelę Muzikos Festivalis Rekvizitai

Šviečiantys LED Akinius Akrilo LED Žėrintis Akiniai Tinka Helovinas Kalėdų Vakarėlį Našumo kartelę Muzikos Festivalis Rekvizitai

€6.45 €4.65
Yra sandėlyje
s100590

Žymos: led kaklaraištis, led apranga, led akiniai vaikams, judėjimo muzikos festivalis, švyti šalis, goggles led punk, helovinas pagalvė, muzikos festivalyje pasaulyje, tuščiaviduriai punch, led lv.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Švyti Reikmenys Tipas: Kiti Švyti Rekvizitai
    Modelio Numeris: Futuristinis technologija žėrintis akiniai
    Skaičius, Vnt: Kita
    Proga: šalis

    Kulka Taškų:

    1、Aukštos Kokybės: akiniai yra pagaminti iš aukštos kokybės akrilo medžiagos, todėl jų įbrėžimams atsparus ir tvirtas.Skirtingai nei dauguma šviesą akinius, kad naudotis EL viela aplink rėmą ir naudoti triukšmingoje laidinio baterijos, tai akiniai yra visiškai belaidžio ir matomas tylus LED technologija.

    2、Žėrintis Akinius Šalis: Šie žėrintis akiniai yra puikus klubai, barai, pobūviai, koncertai.Akiniai yra tikrai akį traukiantis, kuris padės atkreipti dėmesį ir į garsenybių stilius norite, kad jūsų kitą įvykį, vakarėlį, karnavalą, ar klubo.

    3、LED Šventyklos: vieta t2 Led kiekviena šventykla daro akiniai puikus atraminis puikus cyberpunk atrodo.Led yra pateikiami tokiu būdu, kad jie skleidžia šviesą nuo objektyvo.Akiniai bus padaryti visi pavydi, kai dėvėti.Akiniai bus puikus pasirinkimas vyrams ir moterims.

    4、Patogūs Dėvėti: projektuojant akiniai, mes padarėme patogumą dėvėti prioritetas.Taigi, mūsų akiniai yra sukurti su minkšto silikono nosies pagalvėlės, kurie yra patogūs dėvėti ir padės jums puikiai atrodo.

    5、Pločio Paskirtis: Tai unikalus ir gražus LED akiniai gali būti naudojami vaidmenų, jie labai tinka šalių ir festivalių, švenčia tematikos šalys, puikus koncertai.

    Aprašymas:

    Akiniai funkcija aukštą ryškumą, mažas energijos suvartojimas, žemos įtampos eksploatavimo.Nereikia išimkite baterijas, jei jums nereikia naudoti akinius už pusę mėnesio.

    Savybės:

    1. Mirksi balta šviesa.

    2. 7 spalvų keičiant paeiliui.

    3. Balta šviesa yra visada.

    4. Raudonos, žalios ir mėlynos šviesos spalvos gradientas.

    5. Persikų raudona yra visada.

    6. Raudona yra visada..

    7. Žalia yra visada.

    8. Mėlyna yra visada.

    9. Raudona, žalia ir mėlyna šviesa flash pakaitomis.

    10. Išjunkite (ilgas paspauskite ir palaikykite 3 sekundes išjungti bet kuriuo režimas).

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: Šviesos LED Akinius (su jungiklius iš abiejų pusių, gali būti valdomas iš abiejų pusių)

    Medžiaga: Akrilas per visą kadrą + elektroniniai komponentai ir kt.

    Maitinimo šaltinis: 2*CR2025 mygtuką baterijos 3V (nepridedami)

    Pakavimo medžiagos dydis(apie): 165*160*46mm/6.50*6.30*1.81 į

    Darbo laikas: 72 val.

    Taikoma kartų: koncertai, barų, KTV, šokių ir kitų pramogų vietų

    Taikoma žmonių: rekomenduojamas vaikams ir suaugusiems, per 12 metų

    Pakavimo Sąrašas:

    Šviečiantys Akiniai*1 (be mygtuką langelį)

    Pastabos:

    1. Nereikia išspausti produkto arba naudoti jį liesti kitus objektus, kad būtų išvengta pažeidimų ir įbrėžimų ant veidrodžio paviršiaus.

    2. Montuojant akumuliatorių, prašome atkreipti dėmesį į teigiamas ir neigiamas poliai baterijos.Jei nenaudojate ilgą laiką, prašome išimkite bateriją.

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

  • Atsiliepimai (1)

    • Wpapik9619

      Glasses do not work, two pieces. a bunch bought btareks, 2032 do not work!!!!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai