Naujagimio Sandalet Mados Dirbtiniais Kailiais Bamblys Vasaros Batai PU Odos Sandles Kūdikių Šlepetės Princesė Merginos Butai Dušas Dovanos Naujagimio Sandalet Mados Dirbtiniais Kailiais Bamblys Vasaros Batai PU Odos Sandles Kūdikių Šlepetės Princesė Merginos Butai Dušas Dovanos Naujagimio Sandalet Mados Dirbtiniais Kailiais Bamblys Vasaros Batai PU Odos Sandles Kūdikių Šlepetės Princesė Merginos Butai Dušas Dovanos Naujagimio Sandalet Mados Dirbtiniais Kailiais Bamblys Vasaros Batai PU Odos Sandles Kūdikių Šlepetės Princesė Merginos Butai Dušas Dovanos Naujagimio Sandalet Mados Dirbtiniais Kailiais Bamblys Vasaros Batai PU Odos Sandles Kūdikių Šlepetės Princesė Merginos Butai Dušas Dovanos Naujagimio Sandalet Mados Dirbtiniais Kailiais Bamblys Vasaros Batai PU Odos Sandles Kūdikių Šlepetės Princesė Merginos Butai Dušas Dovanos

Naujagimio Sandalet Mados Dirbtiniais Kailiais Bamblys Vasaros Batai PU Odos Sandles Kūdikių Šlepetės Princesė Merginos Butai Dušas Dovanos

€5.04 €3.07
Yra sandėlyje
s104524

Žymos: baby girl šlepetė, apversti kailiniai, 2020 batų, naujagimio sandle kailiniai, vasaros sandalas, babay bateliai naujagimiui, sipper, kūdikio batai vaikams, naujagimiams, sandalas vasarą moterys, sayt rlae bateliai vyrai.

  • Modelio Tipas: Kietas
    Padas Medžiaga: MEDVILNĖS
    Sezonas: Vasaros
    Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
    Batviršio Medžiaga: Kailiniai
    Mados Elementas: Sagtis
    Amžius: 0-6m, 7-12m, 13-24m
    Uždaryti Tipas: Hook & Loop
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Lytis: kūdikių unisex

    modname=ckeditor Prašome Patikrinti, Dydį Nuoroda: Kūdikio Amžiaus, Dydžio Pado Ilgis 0-6 Mėnesiai 11 11 cm/4.33 iš 7-12 Mėnesių 12 12 cm/4.72 į 13-18 Mėnesių nuo 13 13 cm/5.12 į Atkreipkite Dėmesį: 1. 1 colis =2,54 cm 2. Prašome leisti 0-2 cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

    Apie Siuntos 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS . (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.Apie Grąžos / Grąžinimas 1. Jūs turite 30 dienų, kreipkitės į mus ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 30 dienų, laikoma, naudojama ir mes ne problema grąžinti pinigus ar pakeisti į jus.Išimčių nėra. 2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID. 3. Mes grąžinsime jums visą laimėjusio pasiūlymo sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po tiek pirkėjas ir pardavėjas atšaukti operaciją iš aliexpres, arba galite pasirinkti, kad pakeisti. 4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai