10vnt Kamera Burbulas gulsčiukas tiesioginės kontaktinės jungties Raštas Padengti DR Fotoaparatų Priedai Sony A6000 Canon Už Nikon 10vnt Kamera Burbulas gulsčiukas tiesioginės kontaktinės jungties Raštas Padengti DR Fotoaparatų Priedai Sony A6000 Canon Už Nikon 10vnt Kamera Burbulas gulsčiukas tiesioginės kontaktinės jungties Raštas Padengti DR Fotoaparatų Priedai Sony A6000 Canon Už Nikon 10vnt Kamera Burbulas gulsčiukas tiesioginės kontaktinės jungties Raštas Padengti DR Fotoaparatų Priedai Sony A6000 Canon Už Nikon 10vnt Kamera Burbulas gulsčiukas tiesioginės kontaktinės jungties Raštas Padengti DR Fotoaparatų Priedai Sony A6000 Canon Už Nikon 10vnt Kamera Burbulas gulsčiukas tiesioginės kontaktinės jungties Raštas Padengti DR Fotoaparatų Priedai Sony A6000 Canon Už Nikon

10vnt Kamera Burbulas gulsčiukas tiesioginės kontaktinės jungties Raštas Padengti DR Fotoaparatų Priedai Sony A6000 Canon Už Nikon

€0.77 €0.32
Yra sandėlyje
s105334

Žymos: d750, kamera batų, "Pentax", 10 veidrodiniai fotoaparatai, nikon d700 nuotolinio užrakto atleidimo, fuji x mygtuką, reflex kameros, canon dangtis, dslr stebėti mount, fotoaparato tiesioginės kontaktinės jungties.

  • raštas: Fotoaparato Tiesioginės Kontaktinės Jungties Apima
    Prekės Pavadinimas: alloet
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Priedai: Kamera Burbulas Lygis
    Pakuotė: Taip
    Modelio Numeris: raštas

    4/10vnt Blykstės kontaktinės jungties Raštas Dangtelis Fotoaparato Burbulas gulsčiukas Canon Nikon "Pentax" Fuji "Sony" A7/RX10 Fotoaparato Priedai

    Ypatybė:

    Universalaus fotoaparato tiesioginės kontaktinės jungties lygis: tinka Canon / Nikon / " Pentax / Fuji / Sony A7 / RX10.

    SLR fotoaparatai yra ne tinka Sony SLR, Veidrodžio, ir Minolta fotoaparatams.

    Problemų: Kartais jums bus įdomu imtis mažo kampo vaizdą su vizualinį poveikį; išeina žaisti, per daug tingus, kad atnešti sunkių trikojo, bet jums reikia būti tikrai lygį.

    Mes galime jums padėti išspręsti minėtų problemų: Čia pateikiama kokio lygio matuoklis gaminiai, leis jums mėgautis įdomus aklųjų ir šaudymo.Tai yra tik dydžio nykščio nago ir gali būti įdėta į karšto batų fotoaparato blykstę teisingą kūno lygį, bet kuriuo metu.

    Jis yra sudarytas iš silikono gumos pagrindo su puikiu minkštos tekstūros ir didelio tikslumo universali horizontalios briaunos integruotas į jį.

    Silikono gumos karšto batų lygis yra geras pagalbininkas akliesiems fotografavimo, architektūros, fotografijos, kraštovaizdžio fotografija ir apsaugoti karšto batai.

    Maža ir išskirtinį lygio produktą, integruota į kūno, kad jūsų kamera atrodo tobulas.

    Specifikacija:

    Medžiaga: Silikonas

    Dydis: 19x17mm/0.75x0.67in

    Kiekis: 4pcs/10vnt

    Pastaba:

    Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

    Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    4/10 X Kameros Gulsčiukas

  • Atsiliepimai (1)

    • Ryslan116

      I'm very satisfied

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai