Prabangus Mobilusis Telefonas, Dirželiai, Ovalo Forma, Saulės Akmuo Kristalas Spalvą Pakabukas Prabangus Mobilusis Telefonas, Dirželiai, Ovalo Forma, Saulės Akmuo Kristalas Spalvą Pakabukas Prabangus Mobilusis Telefonas, Dirželiai, Ovalo Forma, Saulės Akmuo Kristalas Spalvą Pakabukas

Prabangus Mobilusis Telefonas, Dirželiai, Ovalo Forma, Saulės Akmuo Kristalas Spalvą Pakabukas "Keychain" Pakabinti Virvę Lariat Virvelę "Iphone" 11

€1.48 €0.96
Yra sandėlyje
s124976

Žymos: elastingas dirželis, keychain dirželis, prekės virvelės, virvelę tegus, granulių virvelės, mergina dirželis, crystal virvelės, virvelę karoliai, dirželis raktas, korėjos telefono dirželis.

  • dydis: 65mm
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Modelio Numeris: visi Mobiliojo ryšio telefono
    Medžiaga: Saulės Akmuo

    Sveiki atvykę į Zhan Parduotuvė ,Tikiuosi, kad jūs galite mėgautis savo pirkinių .

    Už dear klientas: Tai mobilusis telefonas, dirželiai gali naudoti Mobilųjį telefoną,taip pat,

    jei jūs norite būti karoliai, ir jūs turite grandinės karoliai gali "PASIDARYK pats", ji taip pat gali būti karoliai.)))

    šis mobilusis telefonas dirželiai yra spalvą.mėlyna,violetinė.geltona ir tt spalva.kitos spalvos, galite rasti sau))

    Kokybės Užtikrinimas

    Mes garantuojame, kad kiekvienas produktas, prieš siunta yra griežtai nustatytas, Jei viską, ką jūs turite blogą patirtį čia,prašome pranešti mums,mes padarysime viską, 100% kad problema būtų išspręsta.Dear klientas:Jei norite pirkti Kelis gabalus,prašome susisiekti su mumis ,mes suteiksime jums nuolaidos.Produkto detalę: Visos nuotraukos yra natūra šaudymo!Pastaba: prašome perskaityti prieš tai, kad: 1, Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną pirmą kartą. 2, Jei jums išplėsti pristatymo laikas, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis ir ją išspręsti, mes suteikiame jums visas lėšas . 3. jei unluckly stiklas yra pertrauka, pls fotografuokite mums , mes atsiųsime jums naują ar grąžinsime jums pinigus. 4. Mielas drauge,jei turite kokių nors problemų, pls nedvejodami kreipkitės į mus, o ne taikyti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą!palaikom gerus verslo santykius. 5. Dėkojame už jūsų paramą ir supratimą Tikiuosi, kad jūs turite nuostabią dieną!Ačiū už jūsų supratimą ir kitų klausimų, nedvejodami leiskite man žinoti.

  • Atsiliepimai (1)

    • Radoslaw Chicken

      Thank you very much!!!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai