1PCS 2.6 M Sausas Avių Korpusas Natūralios Avių Dešra Dangtis,Dešra Odos 28-30mm 1PCS 2.6 M Sausas Avių Korpusas Natūralios Avių Dešra Dangtis,Dešra Odos 28-30mm 1PCS 2.6 M Sausas Avių Korpusas Natūralios Avių Dešra Dangtis,Dešra Odos 28-30mm 1PCS 2.6 M Sausas Avių Korpusas Natūralios Avių Dešra Dangtis,Dešra Odos 28-30mm 1PCS 2.6 M Sausas Avių Korpusas Natūralios Avių Dešra Dangtis,Dešra Odos 28-30mm 1PCS 2.6 M Sausas Avių Korpusas Natūralios Avių Dešra Dangtis,Dešra Odos 28-30mm

1PCS 2.6 M Sausas Avių Korpusas Natūralios Avių Dešra Dangtis,Dešra Odos 28-30mm "PASIDARYK pats" Mėsos Priėmimo Įrankiai, Virtuvės Reikmenys

€0.85 €0.59
Yra sandėlyje
s128104

Žymos: xs max philipp paprastas atvejis.

  • Prekės Pavadinimas: SHNGki
    Funkcija: Eco-Friendly
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Dešra Odos
    Modelio Numeris: virtuvės įrankiai
    Mėsos & Paukščių Įrankiai Tipas: "PASIDARYK pats" Mėsos Formavimo Priemonės

    Savybės:

    Kaip ilgai jis gali išlaikyti: Sausas Avių Korpusas išsaugoti 2 iki 3 metų pastovios temperatūros vengti saulės.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: Avies Žarnos Medžiaga

    Spalva: parodyta, kaip nuotraukas

    Dydis: Vienas Dydis

    Kalibras: 28mm-30mm(1.10-1.18 in)

    Ilgis: 2,5 m-2,6 m(8.20 ft-8.53 pėdų)

    Kiekis: 1 VNT

    Kaip naudoti:

    Sausa dešra korpusą reikia įdėti šiek tiek maisto klasės alyva, vamzdis, prieš pildant, nes sausas korpusas turi mažiau elastingumą nei sūdyti dešra korpusą.

    Įdėti korpuso į vandenį labai kelias sekundes ir tada gali naudoti arba jis gali būti naudojamas po kritimo į vandenį mažiau nei 3 munites.

    Komplektą sudaro:

    1 X Vamzdinės Avienos Dešra Korpusas

    Pastaba:

    Sausa dešra korpusą galima valgyti po finišo sprendimus.

    Jis bus minkština po šaldymo ir džiovinimo joje.

    Taip pat jis negali turėti skonį korpusą.

    Kai kurie pirkėjai paminėjo, tai lengva pertrauka, kai jie užpildyti dešra.

    Ir jie gali ne atkreipti dėmesį į pildymo metodą arba naudojant vamzdžių užpildyti mėsos per greitai.

    Kai daiktai mėsos rankiniu būdu, jūs galite tai padaryti atskirti, kai kurie mažų dalių.

    Tada galite naudoti dantų krapštuką, kad mažas oro burbuliukas po finišo pildymo.

    Pastaba:

    1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

    2.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

    3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

  • Atsiliepimai (1)

    • RPears1310

      I ordered natural sheep casing but I got plastic casing

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai