Japonijos Samurai Katana T10 Plieno, Molio Grūdintas Hamon Ašmenų Skustuvas Aštrių Nekilnojamojo Kardai Rankų Darbo Full Tang Plaukioja Drakonas Catana Japonijos Samurai Katana T10 Plieno, Molio Grūdintas Hamon Ašmenų Skustuvas Aštrių Nekilnojamojo Kardai Rankų Darbo Full Tang Plaukioja Drakonas Catana Japonijos Samurai Katana T10 Plieno, Molio Grūdintas Hamon Ašmenų Skustuvas Aštrių Nekilnojamojo Kardai Rankų Darbo Full Tang Plaukioja Drakonas Catana Japonijos Samurai Katana T10 Plieno, Molio Grūdintas Hamon Ašmenų Skustuvas Aštrių Nekilnojamojo Kardai Rankų Darbo Full Tang Plaukioja Drakonas Catana Japonijos Samurai Katana T10 Plieno, Molio Grūdintas Hamon Ašmenų Skustuvas Aštrių Nekilnojamojo Kardai Rankų Darbo Full Tang Plaukioja Drakonas Catana Japonijos Samurai Katana T10 Plieno, Molio Grūdintas Hamon Ašmenų Skustuvas Aštrių Nekilnojamojo Kardai Rankų Darbo Full Tang Plaukioja Drakonas Catana

Japonijos Samurai Katana T10 Plieno, Molio Grūdintas Hamon Ašmenų Skustuvas Aštrių Nekilnojamojo Kardai Rankų Darbo Full Tang Plaukioja Drakonas Catana

€118.73 €106.86
Yra sandėlyje
s129317

Žymos: t10 įrankinio plieno katana, katana kardas, kardas, katana nekilnojamojo, japonų kardas, kirito, katana kardas nekilnojamojo kardai, nekilnojamojo kardas, japonijos katana, cosplay katana.

  • Ašmenų Medžiaga: T10 plieno, molio, grūdintas
    Duokite Medžiagos (Apvalkalas): Kietmedžio Juodoji Kardžuvė, Lakuotas
    Ašmenys funkcija: Visiškai vertus kaltinius, šlifavimo poliruoti
    Stilius: Japonija Stilius
    Temos: Sportas
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Metalo
    Uses: Iaito / Pjovimo Praktika / Ekranas
    Tsuka Medžiaga (Rankena): Pranešk apie netikrą ray oda + Kieto medžio
    Kardas Tipas: Japonijos samurajų kardas katana
    Ryškumas: Razor Sharp, Paruoštas Pjovimo
    Iaito / Pjovimo Praktika / Ekranas: RYU-030
    Kalimo Technologija: Visiškai Rankų Darbo
    Tsuba Medžiaga (Guard): Cinko Lydinys
    Prekės Pavadinimas: Ryumon
    Regioninės Funkcija: japonija

    Prekės nr. Ryu-030

    Bendras Ilgis : 40.55 colių/103cm

    Ašmenų Ilgis : 27.8 colių/ 71 cm

    Rankenos Ilgis : 10.6 colių/ 27cm .

    Ašmenų Medžiaga : T10 plieno, Molio grūdintas su realiais hamon

    Peilio savybės : Visiškai vertus, kalimo, šlifavimo, poliruoti

    Disko Storis : 7MM

    Peilio Plotis : 3.2 CM

    Ašmenų Kietumas : 55-58HRC

    Juodoji Kardžuvė (Aš)Medžiaga : Kietmedžio Juodoji Kardžuvė,Lakuotas

    Juodoji kardžuvė (Aš)Ilgis : 76CM

    Rankenos Medžiaga : Fake ray oda+Kietmedžio

    Ito ir sageo : Juoda šilko, poliesterio virvės, apvyniotas stora

    Ašmenys edge : Skustuvas aštrių,Paruoštas Pjovimo

    Ašmenys Tang : Full tang su 2 Mekugi (peg)

    Tsuba Medžiaga : Cinko allloy

    Fuchi & Kashira Medžiaga : Cinko allloy

    Pakuotės : Stiprus kartoninė dėžutė su medvilnės kardas krepšys

    Medžiagos Ir Taip Kalvė:

    PEILIS : ašmenų kardas buvo ranka padirbti naudojant senovės metodas, kardas sprendimus.Visą vertus kalimo, ranka poliruoti.Peilis pagamintas iš 1060 plieno, ir jis buvo laminuota a Maru stiliaus.Visą peilis buvo atsparios naftos neužges.

    Ašmenys yra tik leidžia lengvesni peilis ir garso grįžtamojo ryšio, kai linguodavo, bet taip pat gali subalansuoti ašmenys pasiekti optimalų našumą.Patarimas peilis yra Chu Kissaki (vidutinio ilgio).

    Šis peilis buvo ranka poliruoti su keliais klasės pagaląsti akmens Japonų metodas, kuris padarė paviršiaus ašmenys tarsi veidrodis, ašmenys yra labai aštrūs.

    Šis peilis ateina su visiškai ilgis Tango, kurios labai padidina stiprumą kardas.šis kardas yra pakankamai stiprus, kad perpjauti per storo bambuko medis su vienu streikuoti dar aštrus gabaliuką popieriaus.

    TSUBA : Į Tsuba (guard) kardas yra pagamintas iš Geležies.Į Habaki (ašmenys apykaklės) yra vienas gabalas, žalvario statybos.Du Seppas (tarpiklis) užtikrinti Tsuba.

    TSUKA : Į Tsuka (rankena) core yra medinis ir jis yra sandariai suvynioti per Netikrą rayskin su sintetinio šilko Ito.Į Fuchi (rankovės) ir Kashira (buttcap) yra pagaminti iš Geležies.Tango kardas yra užtikrinti dviejų Mekugi (peg).Dvi vario Menuki (ornamentas) yra kiekvienoje pusėje Tsuka.

    Labai griežti : Kad labai griežti (apvalkalas) kardas yra kietos medienos.Sageo buvo susieta aplink šviesus varis Kurigaga (rankenos) iš juodoji kardžuvė.Į Koiguchi buvo atsparios.

    Tai super, tikrai samurajus kardas labai tinka iaido ir kendo pranašesnis.Ji taip pat leidžia jums padaryti kolekcija realus, dar gražus samurajus kardas, ar pateikti vieną savo draugą.Nepraleiskite tokios progos!

    PASTABA : kardas yra gerai sujungta su labai griežti ir nemokamai šilko KARDAS MAIŠELĮ.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai