10vnt/Set Paukštis Narve, Žaislai Papūgos Patikimas Chewable Sūpynės Kabinti Kramtomoji Bite Tiltas Mediniai Karoliukai Rutulį Bell Žaislai 10vnt/Set Paukštis Narve, Žaislai Papūgos Patikimas Chewable Sūpynės Kabinti Kramtomoji Bite Tiltas Mediniai Karoliukai Rutulį Bell Žaislai 10vnt/Set Paukštis Narve, Žaislai Papūgos Patikimas Chewable Sūpynės Kabinti Kramtomoji Bite Tiltas Mediniai Karoliukai Rutulį Bell Žaislai 10vnt/Set Paukštis Narve, Žaislai Papūgos Patikimas Chewable Sūpynės Kabinti Kramtomoji Bite Tiltas Mediniai Karoliukai Rutulį Bell Žaislai 10vnt/Set Paukštis Narve, Žaislai Papūgos Patikimas Chewable Sūpynės Kabinti Kramtomoji Bite Tiltas Mediniai Karoliukai Rutulį Bell Žaislai 10vnt/Set Paukštis Narve, Žaislai Papūgos Patikimas Chewable Sūpynės Kabinti Kramtomoji Bite Tiltas Mediniai Karoliukai Rutulį Bell Žaislai

10vnt/Set Paukštis Narve, Žaislai Papūgos Patikimas Chewable Sūpynės Kabinti Kramtomoji Bite Tiltas Mediniai Karoliukai Rutulį Bell Žaislai

€11.76 €11.06
Yra sandėlyje
s130739

Žymos: papūga ešeriai, balandžių lovio, hummingbird tatuiruotė, paukščių narvas priedai vaisių, kaukė madera, gazas paukštis narve priedai, plakatas madera, ešeriai, paukščių žaislas, paukščių narvo medienos ešeriai.

  • Medžiaga: Mediena
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Rinkinys Tipas: Taip
    Tipas: Paukščiai

    10 VNT Papūga Kabinti Sūpynės Paukščių Žaislas Panaudoti Narve Kopėčių Papūga Cockatiel Budgie

    Tipas: Papūga Paukštis Žaislas

    Spalva: Kaip nuotraukose parodyta

    Medžiagos: Medis+ Metalas + Kanapių Virvė

    Kiekis: 10 VNT.

    Savybės:

    ●LENGVA ĮDIEGTI

    Visi papūga narve priedai žaislas ateiti su aktyvia kablys, kad tiesiog deda į viršų pet narve lengvas montavimas.Jis gali būti lengvai įdiegtas beveik bet kokio narvo ir gali suteikti valandų įdomus, kiekvieną dieną.

    ●SAUGI MEDŽIAGA

    Mažų paukščių žaislai yra pagaminti iš maisto kokybės, spalvų ir, žinoma, netoksiškas mediena, Saugus ir įdomus paukščių žaisti su.Papūga kramtyti žaislus padėti savo paukščių kojos lyno, gumos juostos gali padėti jūsų paukščiai vykdyti ir gerinti savo balansą, jie taip pat suteiks jums daug džiaugsmo.

    ●PUIKUS DIZAINAS

    Į komplektą įeina įvairių rūšių paukščių žaislai, pavyzdžiui, atsistoti, kramtomosios, ir t. t.Ji atitinka skirtingus poreikius paukščių ir yra puiki dovana naminiams paukščiams.Jis tinka Padėkos, Kalėdų ir daug daugiau.

    ●PUIKUS DIZAINAS

    Beveik atitinka natūralių poreikių visų paukščių, leidžianti dauguma paukščių ir mankštintis, stiprinti savo raumenis, tinka ančiuviai, ilgauodeges papūgas, papūgos, papūgos, conure, mynah, macaw, vidutinių ir mažų paukščių, ebs.

    Pakuotė:

    10 x Papūga Paukštis Žaislai

    Pastabos:

    1.Papūgos nėra įtraukti.

    2.Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3 cm klaidų,ačiū.

    3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Prašome suprasti, ačiū!

    / Apie paslaugos /

    Dėl Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

    Ilgiau Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

    Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

    Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

    Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai