Nuotolinis Valdiklis, skirtas LG AN-MR600/650 MR-18B19B USB Belaidžio Oro pelės funkcija, Naudojanti Nuotolinis Valdiklis, skirtas LG AN-MR600/650 MR-18B19B USB Belaidžio Oro pelės funkcija, Naudojanti Nuotolinis Valdiklis, skirtas LG AN-MR600/650 MR-18B19B USB Belaidžio Oro pelės funkcija, Naudojanti Nuotolinis Valdiklis, skirtas LG AN-MR600/650 MR-18B19B USB Belaidžio Oro pelės funkcija, Naudojanti Nuotolinis Valdiklis, skirtas LG AN-MR600/650 MR-18B19B USB Belaidžio Oro pelės funkcija, Naudojanti Nuotolinis Valdiklis, skirtas LG AN-MR600/650 MR-18B19B USB Belaidžio Oro pelės funkcija, Naudojanti

Nuotolinis Valdiklis, skirtas LG AN-MR600/650 MR-18B19B USB Belaidžio Oro pelės funkcija, Naudojanti " Smart Televizijos nuotolinio valdymo pultelis

€16.09 €11.27
Yra sandėlyje
s141858

Žymos: kontrolės remot, Pelės, saivod tv nuotolinio, g64, 423 mhz nuotolinio valdymo pultas, oro klaviatūros, pelės, oro pelės c120, "lg smart tv", maža televizoriaus nuotolinio, hormann hse2.

  • Dažnis: 433 MHz
    Naudoti: TV
    Kanalas: 1
    Paramos PROGRAMĄ: No
    Belaidis Ryšys: RF
    Prekės Pavadinimas: FORNORM
    Pakuotė: Taip
    Modelio Numeris: Nuotolinio Valdymo Pultelis

    Įranga: Oro pelės funkcija

    Nuotolinis valdiklis su oro pelės funkciją, galima kontroliuoti rodyklę ant TELEVIZORIAUS ekrane paspausdami nuotolinio šiek tiek į dešinę ir į kairę, siekiant kontroliuoti kryptį.

    Belaidis USB jungtis

    Kai bus baigta registracija, KRYPTIES KLAVIŠUS(aukštyn/žemyn/ kairėn/dešinėn), slinkties klavišu PEREIKITE AUKŠTYN, SLINKITE ŽEMYN, RATŲ(GERAI), Q. PARAMETRAI, PINTER RAKTAS yra naudoti RF, bet kitos funkcijos klavišą vis dar išlaiko naudoti ir SPINDULIŲ.Nuotolinio valdiklio, taip pat palaiko išregistruoti RF nuotolinio kontroliuoti, naudojami kaip bendro IR nuotolinio contoller.

    Veiksmingas

    Tiesiog paspauskite, pažymėkite, jei norite pakeisti kanalą, ieškoti kažko naujo ir dar daugiau.Nuotolinio valdymo pultelį taip pat galima naudoti, valdyti prijungtus įrenginius.Spned mažiau laiko nuvykti painus meniu ir žongliravimas kelis nuotolinio valdymo pultai ir daugiau laiko mėgautis savo pramogomis.

    Kompaktiškas

    Nuotolinis valdiklis yra kompaktiškas ir lengvas, patogus laikyti rankoje, ne užima daug saugojimo vietos ant stalo.

    Taikymo sritis

    Su nuotolinio valdymo pultelis yra skirtas LG TV, kuris gali būti naudojamas daugelyje smart TV, tik kelios funkcija gali nesutapti.

    Pastaba:

    Su keletą TELEVIZORIŲ, jei nėra atsako, kai kištuką į USB prievadą, bandykite kitą USB jungtys.

    Jis yra dalyvavęs produktas, kuris yra be balso funkcija.

    Jį galima naudoti daugelį smart TV, tik kelios funkcija gali nesutapti.

    Naudojimas:

    Prijunkite USB imtuvą į TELEVIZORIAUS USB prievado, ryšio vaizdas ekrane pasirodė.Paspauskite RATUKĄ(GERAI) apie 3 sekundes, DIODAS šviesos nuotolinio valdymo pultelio.Nukreipkite nuotolinio ne USB imtuvą, LED mirksės 3 kartus ir tada užgęsta, registracija baigta, žymeklis ekrane pasirodė.

    Jei jūs paspauskite KRYPTIES KLAVIŠUS(AUKŠTYN/ ŽEMYN/ KAIRĖN/ DEŠINĖN), o rodyklė yra naudoti, rodyklė dings iš ekrano.Rodyti žymiklį ekrane, paspauskite rodyklės KLAVIŠĄ.Galite purtyti nuotolinio šiek tiek į dešinę ir kairę kontroliuoti kryptį.

    Paspauskite ir palaikykite PRADINĮ ir GALINĮ KLAVIŠĄ, tuo pačiu metu apie 5 sekundes, kad upair nuotolinio su savo TV, LED mirksės 3 kartus ir tada išsijungia.Magija nuotolinio valdiklio bus galima naudoti, pavyzdžiui, bendrosios ir SPINDULIŲ nuotolinio valdymo pultelis.

    Specifikacija:

    Tipas: nuotolinio valdymo pultelis

    Kiekis: 1pc

    Medžiaga: plastikas + elektros komponentas

    Spalva: juoda

    Baterijos: 2 x AAA(nepridedami)

    Dydis: 28x13.5x5cm/ 11*5.31*1.97 colių(L*W*H)

    Grynasis svoris: 150g/ 5.29 oz

    Pakuotė:

    1* nuotolinio valdymo pultelis

    1* TV imtuvas

  • Atsiliepimai (1)

    • Dashai1995

      work, but it look very cheap, button clicks are very loud

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai