5/10/20Pcs Vaikams Sutelkti Burbulų Skystis Kūdikiui netoksiškas Švietimo Žaislas Juokingas Muilo Vandens Šalis, Patalpų Lauko Dovana Paplūdimys 5/10/20Pcs Vaikams Sutelkti Burbulų Skystis Kūdikiui netoksiškas Švietimo Žaislas Juokingas Muilo Vandens Šalis, Patalpų Lauko Dovana Paplūdimys 5/10/20Pcs Vaikams Sutelkti Burbulų Skystis Kūdikiui netoksiškas Švietimo Žaislas Juokingas Muilo Vandens Šalis, Patalpų Lauko Dovana Paplūdimys 5/10/20Pcs Vaikams Sutelkti Burbulų Skystis Kūdikiui netoksiškas Švietimo Žaislas Juokingas Muilo Vandens Šalis, Patalpų Lauko Dovana Paplūdimys 5/10/20Pcs Vaikams Sutelkti Burbulų Skystis Kūdikiui netoksiškas Švietimo Žaislas Juokingas Muilo Vandens Šalis, Patalpų Lauko Dovana Paplūdimys 5/10/20Pcs Vaikams Sutelkti Burbulų Skystis Kūdikiui netoksiškas Švietimo Žaislas Juokingas Muilo Vandens Šalis, Patalpų Lauko Dovana Paplūdimys

5/10/20Pcs Vaikams Sutelkti Burbulų Skystis Kūdikiui netoksiškas Švietimo Žaislas Juokingas Muilo Vandens Šalis, Patalpų Lauko Dovana Paplūdimys

€4.59 €3.44
Yra sandėlyje
s1420

Žymos: burbulas vaikams, burbulas vaikas, bubbl, x bubble gun, didelis burbulas ginklą, rilakkuma bubble gun, bubble gun muilas, pingvinas bubble gun, balta burbulas ginklą, žaislai bubble gun.

  • : Vasaros Automatinis Muilo Vandens Burbulas Mašina
    Modelio Numeris: Burbulų Skystis
    Formos: Animacinių filmų
    Rekomenduojame Amžius: 7-12y, 4-6y, 12+y
    Talpa: Apie 10ml/ maišelis
    Pavadinimas: Koncentruotos Burbulas Skystis
    Medžiaga: Kita, Gamtos Saponin
    Sertifikavimo: CE
    Plastiko Tipas: PVC
    Savybės: Ne Toksiškas
    Įspėjimas: no
    Brūkšninis kodas: No
    Tipas: Vandens Burbulas
    Lytis: Unisex
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Kulka Taškų:

    1、Labai Koncentruota Ir Praskiedimo: Koncentruota burbulas tirpalas naudojamas burbulas kūrėjai.Jūs galite pridėti švaraus vandens tirpalas pagal santykis 1:8 arba 1:16 ir tada įmaišykite jiems gerai kartu, prieš naudojimą.

    2、Neįtikėtinas Ir Mirable: Pagaminti vaikams tūkstančių spalvingas, lengvas, aukštos plaukioja ir ilgalaikį burbuliukų.Net praeiviai sustoja į juos žiūrėti ir vertinti jų labai daug!

    3、Paprasta naudoti ir nešiotis: atsisveikinti su šių berankis ir skylėtas plastikinių butelių.Ekologiškus maišelius, mes naudojame užima mažiau vietos ir yra mažiau tikėtina, kad nuotėkis.Šie maišeliai gali tilpti į savo maišą, ir kai būsite pasirengę jį naudoti, jūs tiesiog pridėkite vandens!

    4、uper Paketą Ir Ingredientas: 5 paketų, 10 pakuočių, 20 paketus, ir 10ml už pak.Koncentruotos burbulas tirpalas yra pagamintas iš natūralaus saponin, kuris yra netoksiškas ir neturi maisto ir geriamo.

    5、Lauko Šeimos Įdomus: Mūsų burbulas koncentratas papildymo tirpalas gali būti naudojamas platų burbulas žaislai ir gimtadienio veikla.Kas daugiau, tai yra puiki dovana berniukų ir mergaičių visose amžiaus grupėse.Jūs galite žaisti kieme, parke, stovyklos ir paplūdimys.Mokytojai taip pat galite jį naudoti gamtos mokslų pamokas mokykloje.

    Aprašymas:

    Keli patarimai:

    1. Atidaryti koncentruotos burbulas tirpalo ir supilkite jį į tuščią burbulas butelis;

    2. Pridėti į vandenį santykiu 1:8 arba 1:16;

    3. Gerai išmaišyti;

    4. Supilkite į burbulas mašina naudoti.

    Specifikacija:

    Pavadinimas: Koncentruota Burbulas Sprendimas

    Medžiaga: natūralus saponin

    Talpa: apie 10ml/ maišelis

    Pakavimo Sąrašas:

    Koncentruotos Burbulas Sprendimas* 5 kasetes/10 kasetes/20 pakuočių

    Pastabos:

    1. Koncentruotos burbulas sprendimas yra netoksiškas, undrinkable ir neliečiama, jei netyčia į akis, prašome plauti juos iš karto su vandeniu.

    2. Dėl vadovo matavimo, ten bus tolerancijos produkto dydis, kuris yra taikomos konkrečiam produktui.

    3. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome apie tai.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai