Ne Touch Automatinis Sūpynės Durų Atidarytuvas Su Mikrobangų Jutiklis Patekimo Kontrolės Sistema 110-220V Elektroninių Automatinių Vartų Operatorius Ne Touch Automatinis Sūpynės Durų Atidarytuvas Su Mikrobangų Jutiklis Patekimo Kontrolės Sistema 110-220V Elektroninių Automatinių Vartų Operatorius Ne Touch Automatinis Sūpynės Durų Atidarytuvas Su Mikrobangų Jutiklis Patekimo Kontrolės Sistema 110-220V Elektroninių Automatinių Vartų Operatorius Ne Touch Automatinis Sūpynės Durų Atidarytuvas Su Mikrobangų Jutiklis Patekimo Kontrolės Sistema 110-220V Elektroninių Automatinių Vartų Operatorius Ne Touch Automatinis Sūpynės Durų Atidarytuvas Su Mikrobangų Jutiklis Patekimo Kontrolės Sistema 110-220V Elektroninių Automatinių Vartų Operatorius Ne Touch Automatinis Sūpynės Durų Atidarytuvas Su Mikrobangų Jutiklis Patekimo Kontrolės Sistema 110-220V Elektroninių Automatinių Vartų Operatorius

Ne Touch Automatinis Sūpynės Durų Atidarytuvas Su Mikrobangų Jutiklis Patekimo Kontrolės Sistema 110-220V Elektroninių Automatinių Vartų Operatorius

€10.94 €7.65
Yra sandėlyje
s14246

Žymos: vartų sistemos, bb kremas pagalvėlė, motorinės vartai opener, auto vartų variklis, variklis vartai opener, skaidrių vartai atidaryti sistema, vartų sūpynės, vartų variklis, automatinių vartų variklis, bažnyčios šalikas.

  • Atidarytuvas Dydis: Max 1200mm
    Durų Svoris: Max 100KG
    Prekės Pavadinimas: Kaisi
    Apsaugos Lygis: IP66
    Maitinimo Šaltinis: AC 100V~240V
    Atidarymo laikykite laikas: 1-30 S Kolonėlė
    Atidaryti rankomis: Žemiau 30N
    Atviro Kampo: Max 115°
    Atidarymo laikas: 2-10 S Kolonėlė

    Ne Touch Automatinis Sūpynės Durų Atidarytuvas Su Mikrobangų Jutiklis Patekimo Kontrolės Sistema 110-220V Elektroninių Automatinių Vartų Operatorius

    Maitinimo šaltinis

    200V~240V

    Atidarymo laikas

    3~7s / 90°

    Atidarymo ir laikymo metu

    1-30s

    Temperatūra

    Nuo -20℃~55℃

    Apsaugos lygis

    IP12D

    Produkto svoris

    8.5 kg

    Produkto tūris

    515x95x90mm

    *Garantija

    1. Visi daiktai parama suteikiama 1 metų garantija.

    2. Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, su iš prietaisai.Prašome nedvejodami susisiekti su mumis tiesiogiai, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą ne vėliau kaip laikas.

    3. Žinoma, buvo ir profesionalių techninių specialistų komanda padės jums išspręsti jūsų problemą.

    *Logistika

    1.Dauguma produktų bus išsiųsti per 72 valandas(pašalinti atostogų ir savaitgalio) po sėkmingai mokėjimo.

    2.Prašome pateikti teisingą pristatymo adresą ir telefono numerį jūsų užsakymą, mes negalime prisiimti jokios atsakomybės už neteisingai gavėjo informaciją jums davė.

    3.Jei norite, kad penktadienį po pietų arba savaitgaliais, prašome palaukti, ji kantriai, mes pasirūpinsime siunta kitą pirmadienį. 4.Kai jis yra šventė šventes, siunta bus atidėtas keletą dienų.

    5. Pristatymo laikas yra apytikris laikas.Konkretus laikas priklauso nuo paskirties vietos, oro ar kitų veiksnių, todėl kartais jis gali užtrunka šiek tiek ilgiau.Jei turite kokių nors problemų, siuntas, prašome susisiekti su mumis,mes ištirti ir išspręsti pristatymo problema.

    6.Paprastai stebėjimo informaciją bus rodomi internete per 3-7 darbo dienas po išsiuntimo.

    Stebėjimo adresas: https://www.17track.net/zh-cn

    *Atsiliepimai

    Prašome padėti pristatymo patvirtinimas kartą paketo gavimo.Nepamirškite palikti mums 5 Žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų po Gavimo jūsų daiktus.Ačiū iš anksto.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai