Blakstienų Augimo Serumas Storio Ilgiau Garbanoti Blakstienų Antakių Stipriklis Augimo Gydymo Serumas Blakstienų Augimo Skysčio Blakstienų Stipriklis Blakstienų Augimo Serumas Storio Ilgiau Garbanoti Blakstienų Antakių Stipriklis Augimo Gydymo Serumas Blakstienų Augimo Skysčio Blakstienų Stipriklis Blakstienų Augimo Serumas Storio Ilgiau Garbanoti Blakstienų Antakių Stipriklis Augimo Gydymo Serumas Blakstienų Augimo Skysčio Blakstienų Stipriklis Blakstienų Augimo Serumas Storio Ilgiau Garbanoti Blakstienų Antakių Stipriklis Augimo Gydymo Serumas Blakstienų Augimo Skysčio Blakstienų Stipriklis Blakstienų Augimo Serumas Storio Ilgiau Garbanoti Blakstienų Antakių Stipriklis Augimo Gydymo Serumas Blakstienų Augimo Skysčio Blakstienų Stipriklis Blakstienų Augimo Serumas Storio Ilgiau Garbanoti Blakstienų Antakių Stipriklis Augimo Gydymo Serumas Blakstienų Augimo Skysčio Blakstienų Stipriklis

Blakstienų Augimo Serumas Storio Ilgiau Garbanoti Blakstienų Antakių Stipriklis Augimo Gydymo Serumas Blakstienų Augimo Skysčio Blakstienų Stipriklis

€4.72 €3.59
Yra sandėlyje
s14861

Žymos: antakių, blakstienų, antakių augimą, antakių apdorojimas, blakstienų augimo serumas, blakstienų liftas rinkinys, antakių augimo serumas, blakstienų serumas, blakstienų liftas, dvigubas blakstienų, antakių serumas.

  • Pažymėjimo Numeris: 20210504
    Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
    Modelio Numeris: slaugos esmė
    NET WT: 3 ml
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Komponentas: blakstienų augimo serumas
    dydis: Full Size
    Svoris: 30g
    Naudos: storas
    Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
    Prekės Pavadinimas: Lanthome
    Tipas: Blakstienų Augimo Gydymas

    Kulka Taškų:

    1, Geras Veiksmingumas: atgaivinti ramybės blakstienų folikulus, skatina blakstienų' garbanoti, sustorėjimas ir greitai viršų augimą.Todėl galima pertvarkyti žavus jausmas, natūralių blakstienų.

    2、Lengva Naudoti: Ji yra labai paprasta naudoti blakstienų stiprinimo ir vienintelis dalykas, jums reikia yra tiesiog taikyti jį švelniai šaknis jūsų blakstienoms.

    3、Labai Gyrė: Šis antakių augimo serumas buvo įvertintas pagal veislės ekspertų ir yra labai gyrė juos.Kas daugiau, jei jūs nuolat naudojant jį, jums bus gauti naują rafinuotas ir natūralių antakių 30 dienų.

    4、Vyrams Ir Moterims: vyrams ir moterims, galite pasinaudoti puikia blakstienų didinti, bet prašome atkreipti dėmesį, kad jums reikia visiškai pašalinti savo makiažas, prieš naudojant švarūs ir sausi.

    5、Rekomendacija ir Džiaugsmu: Ji yra rekomenduojama naudoti jį ne mažiau kaip 30 dienų.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl sprendimo, jei nesate patenkintas.

    Aprašymas :

    Jis daugiausia naudojamas blakstienoms arba antakiams dažyti.Prašome pašalinti savo makiažas ir švarus visiškai iki jums, švelniai tepinėlis serumo ant šaknies blakstienos.Nuolat naudojant jį nuolat, jis yra matomas matyti savo patrauklūs akis.

    Specifikacija:

    Pavadinimas: Natūralių Blakstienų Augimo Serumas

    Gaminio Dydis: apie 5*2.5*15.5 cm/ 1.97*0.98*6.10 į

    Talpa: apie 3 ml

    Taikymo sritis: blakstienų ir antakių

    Pakavimo Sąrašas: Natūralių Blakstienų Augimo Serumo*1

    Pastabos:

    1. Dėl vadovo matavimo, ten bus tolerancijos produkto dydis, kuris yra taikomos konkrečiam produktui.

    2. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome apie tai.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai