SONOFF mini r2 SONOFF mini r2 SONOFF mini r2 SONOFF mini r2 SONOFF mini r2 SONOFF mini r2

SONOFF mini r2 "smart switch minir2 wifi belaidžio tinklo jungiklis ewelink APP kontrolės automatizavimo modulio laikiklis alexa, google" Alice ewelink

€6.00 €4.20
Yra sandėlyje
s157679

Žymos: valdymo automatizavimo modulis, mini sonoff, soniff wifi jungiklis, namų smart, 12v sonoff, perjunkite wi-fi, Smart lizdas, sonoff wifi, "bluetooth" usb, nrf52840.

  • Sertifikavimo: CE
    Funkcija: Protingo Namo Automatizavimo Moduliai
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Kamera Įrengta: No
    Prekės Pavadinimas: sonoff
    Suderinamumas: Viskas Suderinama
    Modelio Numeris: SONOFF MiniR2 Smart Switch Panel
    Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go
    Suderinamas: Suderinama su eWelink Alexa "amazon", "Google" pradinis

    Aprašymas:

    Tai mini ir kompaktiškas "PASIDARYK pats" smart switch naudojamas įvairių rūšių jungiklis dėžės, net mažiausių ES standartas, jungiklis, dėžutė.Patogus automatizuoti savo namų apyvokos prietaisai su eWeLink app per savo išmanųjį telefoną arba planšetinį kompiuterį ar savo balso komandą.Paramos prijungti išorinį rokeris šviesos jungiklis negali automatiškai pavasarį atgal lengvai valdyti prijungtus prietaisus savo namuose, ir telefonu, arba tiesiogiai iš sienos.Jis palaiko "PASIDARYK pats" režimas (sukurta kūrėjai), kuri leidžia vartotojams integruoti į MINI visame pasaulyje trečiųjų šalių atviro kodo protingo namo " valdymo sistema galėtų pasiekti LAN kontrolės, be debesų paslaugų, tokių kaip Namų Asistentas, openHAB, ioBroker .kt.

    【Dvipusis Valdymo】Naudoti MINIR2 įrengti šviesos ir paslėpti jį perjungimo dėžė, be jokių pėdsakų, gausite smart šviesos ir fizinį jungiklį, kontroliuoti vis dar išlieka.

    【Atidaryti Prietaiso POILSIO API】Prijungti, ir kontroliuoti MINIR2 su savo esamų namų automatikos sistemos, pavyzdžiui, Namų Asistentas per LAN.

    【Visiškai Funkcinis】MINI2 turi visas svarbiausias funkcijas, pavyzdžiui, nuotolinio APP kontrolės, LAN kontrolės, laiko grafikas, dalis kontrolės ir kt.Jūsų geriausias pasirinkimas už "PASIDARYK pats" jungiklis.

    【Smart Scenos】Sukelti kitų išmaniųjų prietaisų, kad veiksmai auto-on/off.Prietaisai, suprantu jus, ir jūsų gyvenimas tampa paprastesnis.【Balso Kontrolės】Suderinama su "Amazon" Alexa, Google Asistentas, SmartThings, ir Alisa.Tiesiog kalbu iš savo komandą, protingas prietaisas gali padaryti, on/off, kaip tu sakai.

  • Atsiliepimai (1)

    • Noura Cefedd

      otimo

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai