Redragon Jungikliai Mechaninė Klaviatūra, Juoda Mėlyna Ruda Raudona Violetinė pagrindinis Jungiklis CIY Lizdai SMD 3pin Suderinama su MX jungiklis Redragon Jungikliai Mechaninė Klaviatūra, Juoda Mėlyna Ruda Raudona Violetinė pagrindinis Jungiklis CIY Lizdai SMD 3pin Suderinama su MX jungiklis Redragon Jungikliai Mechaninė Klaviatūra, Juoda Mėlyna Ruda Raudona Violetinė pagrindinis Jungiklis CIY Lizdai SMD 3pin Suderinama su MX jungiklis Redragon Jungikliai Mechaninė Klaviatūra, Juoda Mėlyna Ruda Raudona Violetinė pagrindinis Jungiklis CIY Lizdai SMD 3pin Suderinama su MX jungiklis Redragon Jungikliai Mechaninė Klaviatūra, Juoda Mėlyna Ruda Raudona Violetinė pagrindinis Jungiklis CIY Lizdai SMD 3pin Suderinama su MX jungiklis Redragon Jungikliai Mechaninė Klaviatūra, Juoda Mėlyna Ruda Raudona Violetinė pagrindinis Jungiklis CIY Lizdai SMD 3pin Suderinama su MX jungiklis

Redragon Jungikliai Mechaninė Klaviatūra, Juoda Mėlyna Ruda Raudona Violetinė pagrindinis Jungiklis CIY Lizdai SMD 3pin Suderinama su MX jungiklis

€6.57 €5.25
Yra sandėlyje
s18630

Žymos: 12 colių hdmi monitorius, skaičių klaviatūra, automatinė klaviatūros perjungimas ruda, custom keycap, numpad klaviatūra, pelės redragon, 1 poliaus, 4 pozicijos valdymo ratuką, cherry mx jungiklis, asmens sargybinis laisvų rankų įranga, skaidrus klavišą caps mechaninė klaviatūra.

  • Sąsajos Tipas: USB
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Prekės Pavadinimas: redragon
    Veikimo Stilius: Mechaninė
    Stilius: STANDARTAS
    Prašymas: tablet
    Klaviatūra Standard: 104 Klavišai
    Kalbos: lietuvių
    Tipas: Laidiniu
    Sertifikavimo: CE, FCC

    Jei užsakysite derinys jungiklis, prašome leiskite mums sužinoti, kuris jungiklis ir kiek jums reikia

    Naujos kartos jungiklius, apsaugo nuo dulkių, vandens ir rūkymas, dulkių Nėra lengva numesti, daugiau sandariai suvynioti

    Už redragon Jungiklis Mechaninių Klaviatūrų Pakeitimas

    Tai yra pereiti tik , klaviatūra nėra įtraukta

    Spustelėkite mygtuką uždaryti jį į apylinkes.Nėra skirtumo, kad kelią pereiti nuo klijuoti.

    Nemokami įrankiai

    Paprasta pakeisti jungiklis

    Raudona:

    Linijinis, nr. spustelėkite, šviesos jėga (Lengviausias jungiklis, sklandžiai klavišą kelionės, nr. pakeisti, kaip jūs paspauskite klavišą)

    Black:

    Linijinis, nr. spustelėkite, vidutinės trukmės pajėgų (Šiek tiek griežtesnė, nei Raudona, taip pat sklandų pagrindinių kelionės)

    Rudos spalvos:

    Lytėjimo, nr. spustelėkite, šviesos jėga (Šviesos jungiklis, jaučiasi guzas, kaip jūs paspauskite žemyn, NR. spustelėkite garso)

    Mėlyna:

    Lytėjimo, spragtelėjimas, vidutinės trukmės jėgą (Panašūs į rudą jungiklis, prideda spragtelėjimas su virimui)

    Violetinė:

    Violetinė jungiklis yra specialus jungiklis pritaikyti RedDragon.Paprasčiau sakant, ji jaučiasi panaši į rudą perjungti be garso blue jungiklis fotografuoja.Dalyje manymu, yra šiek tiek silpnesni, nei rudos spalvos jungiklis.Tarp rudos perjungti ir raudoną jungiklį.

    Ką mechaninė klavišiniai jungikliai turėčiau gauti: raudona, žalia, ruda ar juoda?

    Raudona ir Juoda yra tiesinės jungikliai.Klavišai tiesiog judėti žemyn, kai paspaudus, ne guzas, jokio papildomo garso padarė.Juoda yra sunkesni, ir priešinasi pirštais šiek tiek daugiau nei Raudonas.Paleidimas yra taškas, kai spauskite klavišą registruojama ir perduodama į kompiuterį.Tiesinė jungiklio nėra atsiliepimų iš jungiklis, kai tai atsitiks.

    Linijinis jungikliai, pavyzdžiui, Raudonos ir juodos spalvos, yra dažnai parduodamos kaip "silent" jungikliai.Bet vis tiek gera garso kiekis, kai jūs nukristi pabaigoje jūsų paspaudimo.Apskritai, Mėlyna jungikliai, kad daugiausiai triukšmo, kai naudojami, - tikriausiai ne geriausias kambariokų, kurie nori ramiai.

    Mėlyna jungiklis sėdi kitame spektro gale.Yra šviesos jutimas snap, ir garsinį aukšto tono spustelėkite paspaudus ir paleidimas įvyksta.Taigi, jūs gaunate tiek, jausti ir girdėti spustelėkite dar kartą patvirtina, kad klavišo paspaudimu.Kurti guzas ir spustelėkite, šiek tiek daugiau jėgos reikia, kad paspaudus šį jungiklį.Daugeliui žmonių, dual atsiliepimai yra pagrindinis atkreipti mechaninė pagrindinis jungiklis.

    Ruda jungiklis yra aukso vidurį, įjunkite.Ji turi lytėjimo grįžtamojo ryšio, kad įjungus įvyko per guzas kaip Blue jungiklį, bet nekuria spragtelėjimas tuo pačiu metu.Ji taip pat yra šiek tiek lengvesnis nei Mėlynos spalvos jungiklis.Daug touch stenografistai, tai viduriuką, ji suteikia gražus šviesos dotykowych dėl garso, kad jūs galite pajusti, bet nesukuria papildomo triukšmo.

    Renkantis jungiklis stilius yra visiškai asmeninio skonio.Man, norėjau apčiuopiamas guzas, kaip mano pirmasis kompiuterio klaviatūra buvo IBM Model M su lenkiamieji pavasario jungikliai.Aš taip pat nenoriu garsiai spausdinimo patirtį.Taigi Ruda jungikliai, atrodo, pasiūlyti geriausias kompromisas 4 stilius.Galite įsigyti mygtuką perjungti rinktuvo pabandyti įvairių stilių,

  • Atsiliepimai (2)

    • Jumpjet 99

      Excellent product, as described. I recommend the seller.

    • Hardbodyrodney

      Delivered super fast and I purchased 110 but received 113. So far from what I saw all pins are good but probably some are bent. No big deal as it's expected. I also got a keycap and switch removers to help make my life easier when switching.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai