Paukštis Ant Šakos Aišku, Silikoninių Spaudų Scrapbooking Amatų Papuošti Nuotraukų Albumą Įspaudas Korteles, Kad Būtų Aišku, Antspaudai, Nauji

Paukštis Ant Šakos Aišku, Silikoninių Spaudų Scrapbooking Amatų Papuošti Nuotraukų Albumą Įspaudas Korteles, Kad Būtų Aišku, Antspaudai, Nauji

€4.67 €3.17
Yra sandėlyje
s192242

Žymos: silicio antspaudas, laikrodis mirti, kalėdų katė guminiai antspaudai, az guminiai antspaudai, gumos antspaudas, sraigė antspaudas, aišku, antspaudas, scrapbooking medžiagos vestuvėms, paukščių aišku, antspaudas, aišku, antspaudu užrašų knygelė.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Naudoti: už "pasidaryk pats" scrapbooking
    dydis: 14*14cm/5.51*5.51 colių
    Rinkinys Tipas: No
    Tipas: Standartinis Antspaudas
    Modelio Numeris: OS-298
    Spalva: Skaidrus
    Medžiaga: Silikono

    Produkto Aprašymas

    Aišku, Spaudų Dydis:14*14cm/5.51*5.51 colių

    Medžiaga

    silikonas/rubberPacking: 1pcs/lotFantastic dizainas jūsų kvietimai/ kortelės/ vokai

    Jei radote produktai nėra arba neveikia, kai gauna sklypas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes visada suteikti jums patenkinti rezultatu!

    Apie Siuntos

    1.Pristatymas visame pasaulyje

    2.Mes pažadą atsiųsti jums per 8 valandas.

    3.Prašome įsitikinkite, kad jūsų vardas, adresas ir telefono numeris yra teisingas.(Pavadinimai turi būti užpildyti vardai)Jei norite pakeisti savo adresą , prašome susisiekti su mumis laiku.

    4.Atkreipkite dėmesį, kad jūsų apsaugos laikotarpį.Jei apsaugos laikotarpis yra apie baigiasi , bet prekės dar nebuvo pristatytas.Prašome nesijaudinkite.Jūs galite susisiekti su mumis pratęsti apsaugos laikotarpį už jus.

    5.Jei prekės yra pamesta ar pažeista tranzitu , nereikia atidaryti ginčo pirmas.Jūs galite susisiekti su mumis.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Mes gali išsiimti jis jums ar grąžinti visą.Mes bus atsakingas už jūsų užsakymą! (Dėl vadovo matavimo, gali būti klaida, apie 0.5 iki 0.8. Prašome patvirtinti, kad jūs galite priimti ją prieš perkant)

    Pristatymo Sėkmingai/Gedimas

    1.Jei prekės yra pristatomos sėkmingai, jūs taip pat esate patenkinti mūsų produktais.Prašome pateikti mums penkių žvaigždučių pagirti.Dar kartą ačiū už jūsų paramą.

    2.Jei prekės yra pamesta ar pažeista tranzitu , nereikia atidaryti ginčo pirmas.Jūs galite susisiekti su mumis.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Mes gali išsiimti jis jums ar grąžinti visą.Mes bus atsakingas už jūsų užsakymą!

  • Atsiliepimai (2)

    • Juliana66

      Beautiful stamp. You can see how it stamps in a video named "My HUGE Stamp Collection #1" by Dazzling Handmade on Youtube. There are more videos about die cuts and stamps, so check it out.

    • Antonio Mateos

      Delivery to rural NSW, Australia was very quick - only 2 weeks. Love the detail in birds on branch clear stamp set. Will use stamps on greeting cards & scrapbook pages.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai