Pantografo Mikrofono Stovas Sunkiųjų Reguliuojama Pakaba, Mic Rankos Laikiklis Su Pop Filtras Mikrofonas Blue Yeti Pantografo Mikrofono Stovas Sunkiųjų Reguliuojama Pakaba, Mic Rankos Laikiklis Su Pop Filtras Mikrofonas Blue Yeti Pantografo Mikrofono Stovas Sunkiųjų Reguliuojama Pakaba, Mic Rankos Laikiklis Su Pop Filtras Mikrofonas Blue Yeti Pantografo Mikrofono Stovas Sunkiųjų Reguliuojama Pakaba, Mic Rankos Laikiklis Su Pop Filtras Mikrofonas Blue Yeti Pantografo Mikrofono Stovas Sunkiųjų Reguliuojama Pakaba, Mic Rankos Laikiklis Su Pop Filtras Mikrofonas Blue Yeti Pantografo Mikrofono Stovas Sunkiųjų Reguliuojama Pakaba, Mic Rankos Laikiklis Su Pop Filtras Mikrofonas Blue Yeti

Pantografo Mikrofono Stovas Sunkiųjų Reguliuojama Pakaba, Mic Rankos Laikiklis Su Pop Filtras Mikrofonas Blue Yeti " Bm 800

€55.70 €28.41
Yra sandėlyje
s19428

Žymos: ji pop, bm 800 isk, lempos plazmos, turėtojo žyma, 5 pin mikrofonas, gopro helmet mount, paramos ram mount, microphon, grupė mikrofonas, "flash" neewer.

  • Mikrofono Stovas neto svoris: 0.95 KG
    Vienos pakuotės dydis: 60X22X7 cm
    Modelio Numeris: GV-22 mikrofono stovo
    Mikrofono Stovas Skirtas: blue yeti, Yeti Pro, Yeti " Nano, bm 800
    Max keliamoji galia: 1,6 Kg/3.5 lbs
    Spalva: juoda
    Mikrofono Stovas Tinka: Audio-Technica AT2020USB+, bm 800, hyperx quadcast
    Prekės Pavadinimas: GEVO
    Kilmės: KN(Kilmės)

    3/8" į 5/8" varžtas adapteris tinka Blue Yeti", "škoda Yeti Pro", "škoda Yeti x, Mėlyna Putinas ir" Blue Snowball iCE.Mėlyna Kibirkštis,Mėlyna Pasninko ir kitų mikrofonas. (Pastaba: mikrofonas nuotraukoje nėra įtrauktas )

    Mikrofono Stovas Tinka

    Audio-Technica AT2020, AT2020USB+, AT2035, ATR2500-USB ir ATR2100-USB, Fifine K669B & K669 , hyperx quadcast , Razer Seiren X, BM 800.

    Reguliuojamas Rankos Už Skirtingas Darbo Vieta

    Dėl savo puikaus sunkiųjų plieno medžiagos, mikrofonas rankos yra lengva nustatyti, kuri leidžia jums laisvai poziciją mikrofonai per reguliuojamas diapazone ir nebus šuolį aukštyn.

    Reguliuojamas Sunkiųjų Mikrofono Stovo

    1: sidabro pratęsimo lazdele gali būti pasukti 270° ir jungtis 5/8", kuri yra suderinama su daugeliu mikrofonai. 2: Dėl savo premium sunkiųjų plieno medžiagos, mikrofonas rankos yra lengva nustatyti, kurie galėtų būti tiesiog perkelti aukštyn ir žemyn 180° kampu, kad galėtų suteikti jums puikus kampas. 3: Įrengtas bazę, kuri gali būti pasukti 360 laipsnių, mikrofono stovas gali būti perkelta į visas kampas.

    Dviejų Skirtingų Mikrofono Laikiklis Dydžiai

    A: Mikrofono stovas max guolis svoris 1,6 Kg/3.5 lbs, (Ilgis: 50cm / 19.68 in).B: Mikrofono stovas max guolis svoris 0,5 Kg/1.1 svarų, (Ilgis: 35cm / 13.77 in).

    Šį Pavasarį Built-In Mikrofono Stovas Skirtas Sunkiųjų Atlikti

    Vidaus spyruoklės, tylus ir lengvas padėties nustatymo funkcija, reguliuojamas žirklių stovas yra pagamintas iš aukštos kokybės plieno rėmo ir elektrostatinių miltelių purškimo technika, tvirtas, antirust ir patvarus.

    Dual Sluoksniuotos Mikrofonas Pop Filtras

    Dvigubo sluoksnio pop filtras su tvirta plastiko išorinis žiedas aukštos kokybės, tai pop filtras gali būti sulenkta ar reguliuoti, kiek reikia, su lanksčia gooseneck jungtis.

    Aliuminio Lydinio Lentelė Tvirtinimo Gnybtas

    Metalo plokštelės yra plokščia todėl, kad jis gali apsaugoti jūsų stalo, nuo nulio, kai jūs atlaisvinkite arba priveržkite rankenėlę, (Tinka Prie Stalų Iki 2"/ 5cm Storio).

    Patobulinta Versija Nėra Atoveiksmio

    Naujausias atnaujinimas: Kai mikrofonas savininkas yra pakrautas su viską, mikrofono laikiklis rankos bus ne rikošetas automatiškai.

    Reguliuojamas Mikrofono Pakabos Bumas Žirkliniai Svirtimi

    Jis yra pagamintas iš patvaraus plieno rėmas, tvirtas ir patvarus, lanksti ginklų leidžia jums nustatyti tinkamą kampą ir aukštį parodyti savo tobulą balsą.

    Grįžti & Keistis

    1. Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 7 dienas po to gauti.Neatidarykite ginčas be ryšio. 2. Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 15 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mūsų po tarnybos darbuotojai prieš jį grąžinti. 3. Jei yra kokybės problemų ,prašome nufotografuoti ir mums.Mes ją išspręsti už jus per 24 valandas . 4. Jei jūs negalite gauti paketą, per 60 dienų ,mes grąžinsime jūsų pinigus (Brazilija 90 dienų).

    Faceback

    1. Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, Prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų. 2. Jei turite kokių nors problemų ar klausimų dėl jūsų operacijos, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet kokį grįžtamąjį ryšį. 3. Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas,Jei jūs ne gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai atsiųsti savo elektroninio pašto adresą arba skundas, mūsų vadybininkas.

  • Atsiliepimai (3)

    • Patni Lover4us

      The microphone stand itself is everything I asked for. The price of the product is right where it needs to be as it is built very sturdy,clamps nicely. Low noise/ no spring noise, the material has a nice finish to it. I can now keep my desk somewhat clean without having the mic on the desk. Would definitely recommend for the price and quality of the product.

    • FuMyGeNe

      it's amazing good and stable quick delivery am more than satisfied 1❤❤❤❤

    • Giuseppeu

      Good pantograph, for your money top.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai